14 dalis

2.7K 142 3
                                    

14 dalis

Ilgai negalvodama apie galimus padarinius, pačiupau Zayn marškinių atlapus ir įsisiurbiau į jo lūpas. Jaučiau jo nuostabą, bet po sekundėlės jo rankos atsirado ant mano liemens ir jis lengvai prispaudė mane prie durų. Staiga nutraukiau bučinį ir pažvelgiau į jo rudas akis.
- Atleisk, aš tiesiog... - pritrūkau žodžių.
Jis pakštelėjo į mano lūpas, tada dar kartą ir dar kartą.
- Po galais, Dia, velniop viską, aš tavęs noriu! - pasakė.
Nuleidau galvą ir šyptelėjau. Tuo tarpu Zayn viena ranka prilaikydamas mane, su kita atidarė mano kambario duris. Abu lėtai įžengėme vidun. Jis paleido mane ir uždarė duris bei jas užrakino. Šįkart aš jau pastovėjau ant kojų, tikriausiai truputį išsiblaiviau.
Zayn atsisuko į mane vis dar stovėdamas prie durų, o aš dar kartą jį nužvelgiau.
- Žinai... Velniop viską! - nusijuokiau.
Zayn sukikeno, o aš priėjau prie jo ir jį pabučiavau. Jis mus apsuko ir aš vėl nugara rėmiausi į duris.
Jo lūpos paliko manasias ir ėmė glamonėti mano kaklą, jo kairė ranka liko ant mano liemens, o dešinė nuslydo žemyn ir spustelėjo mano šlaunį. Iš mano lūpų išsprūdo tyli dejonė, nes Zayn šiek tiek sukando mano odą. Jis sukikeno ir grįžo prie mano lūpų. Pastebėjau, kad jis truputį pritūpė ir jo rankos jau buvo ant mano klubų, todėl aš užšokau ant jo ir kojomis apsivijau jo liemenį. Zayn susvyravo, o aš stipriau į jį įsikibau ir pajutau kaip mano nugara vėl susiduria su durimis.
- Atleisk. - sumurmėjo tarp bučinių.
Nusišypsojau ir jis atsitraukė nuo mano lūpų, žiūrėjo tiesiai į mano akis. Tada nunešė mane ant lovos ir paguldė, o pats buvo virš manęs, įsisiurbė į mano lūpas. Aš atsagsčiau Zayn marškinių sagas ir su jo pagalba, nurengiau juos. Jie nuskrido kažkur ant grindų. Apsikabinau Zayn kaklą, o jis vėl ėmė glamonėti mano kaklą tik šįkart jau leidosi šiek tiek žemiau mano raktikauliu.
- Neprieštarausi jei ją pašalinsiu? - kiek atsitraukęs žvilgtelėjo į mano suknelę.
Papurčiau galvą ir Zayn lėtai atitraukė suknelės užtrauktuką, ir ją nuvilko. Jis apsilaižė lūpas ir nužvelgė mane.
- Kažkas negerai? - įsitempiau.
- Ne, tiesiog... Tu tobula. - pasakė.
- Ačiū. - nuraudau.
Jis sukikeno ir ėmė bučiuoti mano pilvą, leistis vis žemiau. Prisitraukiau jį prie savęs ir įsisiurbiau į jo lūpas. Tada jis mus apvertė ir aš buvau viršuje. Pasimečiau, o jis tik šyptelėjo. Zayn alkūnėmis pasirėmė į lovą ir jo rankos atsirado ant mano klubų, tada jis ėmė lėtai juos judinti... Pagavusi ritmą jau pati tai dariau ir pajutau... Um... Zayn draugužį? Prikandau lūpą ir sustojau. Zayn sutrikęs pažvelgė į mane.
- Nesustok. - sušnibždėjo.
Lėtai vėl ėmiau judėti.
- Po velnių, Dia! - jis mus apvertė.
- Kažką ne taip dariau?
- Ne, tiesiog aš taip tavęs noriu. - šyptelėjo.
Po dar kelių glamonių atsikratėme ir Zayn kelnių, tuomet likome tik su apatiniais.
- Galiu? - jis pažvelgė į mano liemenėlę.
Droviai, bet linktelėjau, tada Zayn mus užklojo antklode. Nusišypsojau jam, o jis atsegė liemenėlės užsegimą ir ją pašalino, vėl bučiavo mano kūną. Po dar keletos aistringų bučinių atsikratėme ir apatinių.
- Neįsitempk taip, pažadu, aš būsiu švelnus. - pabučiavo į lūpas.
- Gerai. - atsakiau pakštelėdama į jo lūpas.
Jis šyptelėjo ir mačiau kaip dar kartą žvilgtelėjo į mane, o tada įėjo vidun. Norėjau šaukti, bet matyt Zayn tai pamatė ir mane nutildė bučiniu. Jis bučiavo mane ir pamažu ėmė judėti. Po kelių minučių viskas virto malonumu ir Zayn glamonėjo bei vis mane bučiavo. Nespėjau nei sureaguoti, kai jis įėjo giliau ir kaip tik tuo metu mano nagai ėmė raižyti jo nugarą. Iš mūsų abiejų sklido dejonės ir karštas alsavimas užpildė kambarį. Po dar keletos minučių Zayn pabučiavo mane ir griuvo šalia, abu buvome išsekę ir tankiai kvėpavome.
Pasidarė šiek tiek šalta, kai Zayn nebuvo taip arti, bet jis prisitraukė mane arčiau ir aš padėjau galvą ant jo krūtinės, o jis mane apkabino. Jaučiau malonų kutenimą, kai Z pirštų galiukais braižė figūras ant mano nugaros, tą patį dariau ir aš, tik aš pirštu vedžiojau jo tatuiruotes. Zayn pabučiavo mano viršugalvį ir aš pakėliau akis į jį, jo veide buvo šypsena.
- Zayn? - prabilau pirmoji.
- Ką? - švelniai paklausė.
- O kas bus dabar? Turiu omenyje, juk pasimylėjome, tai gavai ko norėjai, tiesa?
Jis rimtai žiūrėjo į mano akis.
- Jei atvirai, tai aš nebūčiau to daręs jei tu nenorėtum.
- Kodėl? - sutrikau.
- Man atrodo, kad Lea buvo teisi.
- Dėl ko?
Jis prikando lūpą ir akimirkai žiūrėjo kažkur į tolį.
- Manau, aš imu tave įsimylėti, Dia. - galiausiai pasakė.
- Bet...
- Ššš, nieko nesakyk. - pridėjo smilių prie mano lūpų. - Visa ši savaitė per mane tau buvo sumauta ir aš atsiprašau už tai, tiesiog maniau, kad sugebėsiu būti toks koks buvau, bet pasirodo, tu man reiški daug daugiau nei aš galiu tai įsivaizduoti. - užbaigė.
- Zayn, aš nežinau... Nemanau, kad tu mane įsimylėjai. To negali būti.
- Tada pasakyk man, kas tai?
- Nežinau... Gal aistra?
- Tas jausmas daug stipresnis už aistrą.
- Galbūt geriau pasikalbėkime rytoj, jaučiuosi išsekusi, o galva sukasi. - šyptelėjau.
- Žinoma. - pabučiavo mane.

Damn You (Z.M.)Where stories live. Discover now