~ Part.4 ~

8.4K 371 5
                                    

~ 4.rész ~

~Egy hét múlva~

Épp most búcsúzok apumtól és drága kis húgomtól, aki nehezen viseli azt, hogy elmegyek, ezért sírni kezdett, de mikor megöleltem lenyugodott. Nyomtam egy nagy cuppanóst puha kis arcára, amit Ő is viszonzott. Felkeltem és apura néztem, aki szomorú volt, mert elmegyek, de egybe boldog is miattam, mert végre elérem az álmaim. Zene suliba megyek, kiskorom óta arról álmodtam és végre sikerült. Odamentem hozzá és szorosan megöleltem. 

- Találkozunk tavasszal. - mondtam apunak, majd húgomra néztem, akinek újra kezdtek folyni a könnyei.

- Lucy, ne sírj.- mosolyogtam és letöröltem könnyeit. - nem örökre megyek el, csak 2-3 hónapra, az pedig rögtön itt lesz. Mindennap hívlak majd titeket, az úgy jó? 

- Igen. - mondta szomorúan és újra átölelt.

- Victoria-val jól meglesztek. Majd jókat buliztok nélkülem. - mutattam bébiszitterjére.

Felkeltem és a bőröndöm betettem a taxi csomagtartójába és beültem a járgányba. Mikor elindultunk integetni kezdtem családomnak. Csak egy gondolat volt a fejemben. "Remélem anya most büszke rám.." Mikor ezt elmondtam magamban egy csepp legördült arcomon, de mosolyogva letöröltem. Betettem a fülest és megindítottam az egyik kedvenc számom. Shawn Mendes-től a Stitches. Egész úton izgultam és már ideges kezdtem lenni, ezért dobtam egy sms-t Ash-nek. 

Saját": Hallod. Rohadtul izgulok, mindjárt ott vagyok..♥

Ash♥: Nyugi, kicsim♥ Minden jó lesz. 

Saját": Nem. Nélküled nem lesz jó..megfogok halni:'((♥

Ash♥: Ugyanígy gondolom, csajszi.:cc sajnálom, hogy nem veled fogok aludni.:cccc *perverz fej* :DD♥

Saját: Ehh, törődj bele Irwin.:c♥ amúgy megérkeztem.:o

Ash♥": Én is..♥

Saját": Hiányozni fogsz.:'c♥ 

Ash♥: Menj ki a kocsiból és indulj jobbra..♥

Saját: Miért?xd♥

Ash♥: Csak, mert jó kedved lesz tőle.:)♥

Saját: Azért, mert jobbra megyek?:'D♥

Erre már nem kaptam választ, ezért eltettem a mobilom és kifizettem a sofőrnek. Kiszálltam a kocsiból és kivettem a bőröndöm a csomagtartóból. Azt csináltam, amit Ash mondott és jobbra indultam. Várj...ASH??! Nem hiszek a szememnek, ledobtam a táskám és ott hagytam a bőröndöm és futottam, mint egy őrült. Nevét kezdtem kiabálni, mindenki engem nézett én meg csak a kedvenc személyem nyakába ugrottam és agyon öleltem, sőt majdnem megfojtottam, de meg is érdemelte, mert hazudott a köcsög.

- Hogy tehetted ezt velem? - vágtam be a durcis pofit.

- Akartam, hogy örülj, hogy itt leszek veled, egy suliban.- mosolygott.

- Így is, úgy is örülnék, ha el is mondtad volna.

- De ott hol a meglepetés? - vigyorgott.

Erre felnevettem és ököllel kicsit mellkasába vágtam viccként, Ő pedig eljátszotta, mintha nagyon fájna neki. Visszamentem a bőröndömhöz és bementünk az új sulinkba. Mindenki az újoncokat nézte, ahogy köztük én is lestem őket, kíváncsi voltam, hogy kik az új osztálytársaim. Ekkor tekintetem összeakadt egy kék szempárral, aki perverzül elmosolyodott mikor meglátott. "Istenem, miért büntetsz? Mit tettem? " Tettem fel a kérdést, de választ nem kaptam, újra a gyerekre néztem, aki küldött levegőben egy puszit én meg csak megforgattam szemeim. Hát igen, az első nap nagyon király..
Az első hely az a zene szoba volt, ahova benéztünk és le is ültünk. Gondolom ez a mi termünk lesz. Mikor bejött az osztályfőnök, ekkor mindenki kórusban köszönt. Az ofő mindent elmagyarázott, elkaptuk tőle az órarendet és közölte velünk, hogy később menjünk el a nagy tanáriba és ott majd odaadja a könyveinket. Ekkor elővett egy kalapot, amiben kis lapocskák voltak.

- Ebből fogtok húzni és, aki nevét kihúzzátok, azzal lesztek egy szobában.- mosolygott ránk.

Mindenki morgott egy 'ne már'-t és ekkor az ofő választani kezdett. Ash-el egymás kezét szorítottuk, reméltük, hogy egy szobában leszünk.Mikor már csak páran maradtunk újra megszólalt.

- Luke, húznál? - kérdezte tőle kedvesen az tanárnő, ő pedig bólintott. 

Egész végig engem nézett. Nagyon rettegtem attól, hogy engem húz ki. Nem akarok egy bunkóval lenni egy szobában. Még az kell, hogy megerőszakoljon..már a számat agyon haraptam idegességből, mire felolvasta, de mikor nem az én nevem jött ki száján, megkönnyebbültem. Az ofő Ash-t szólította, majd elengedtem kezét és odaböktem neki egy olyat, hogy : "'Ha nem engem húzol ki, neked véged'. "Erre felnevetett, ahogy én is. Újra számat harapdáltam, ami már kezdett fájni. 

- Bella. - mosolygott elégedetten Ash, amire egy megkönnyebbült fújás jött ki számon.

Elindultunk a szobánkba és mikor felértünk, kinyitottam az ajtót majd az ágy felé rohantam, kinyújtottam a kezem, mint Superman és az ágyra "repültem". Ash-ből rögtön kitört a röhögés és ő is ugyanezt tette, csak Ő azt ordította, hogy : "I believe I can fly." Mikor ugrott volna az ágyára, kicsit nagyobbat ugrott a kelletnél, ezért átugrotta az ágyát és a földön hevert. Ott kapott el mindkettőnket a röhögőgörcs. Ebben a pillanatban elkapta a lábam és lehúzott mellé a földre, még mindig nevettünk. Fölém hajolt és úgy röhögött tovább, amíg én már az arcom takartam a röhögéstől. 

- Zavarok valamit? - toppant be a szöszke a szobánkba és szúrós szemekkel nézett Ash-re.

- Jaj.-nevettem még mindig. - Nem.- ültem fel, ahogy Ash is.- csak ez a hülye...- nem is bírtam folytatni, újra nevetni kezdtem.- csak hülyéskedtünk. - mondtam ki gyorsan és felálltam. 

- Értem. - mondta komolyan, rám nézett majd a még mindig földön heverő Ash-re.- A szobám itt van a tietekkel szembe.- mosolygott perverzül. - ha van kedved, átjöhetsz estére.- ezt már suttogta és rám kacsintott.

- A hölgyet nem érdekli az ajánlat.- vigyorgott mellettem Ashton,amin elkuncogtam magam.

- Téged senki sem kérdezett.- mondtam Luke idegesen.

- Amit Ash mond.- mosolyogtam szemébe gúnyosan, erre Ash-vel lepacsiztunk a hátunk mögött és néztük, ahogy Luke idegesen kisétál a szobánkból.

Az arcát le kellett volna fényképezni, azon is jót röhögtünk Ash-el és pakolni kezdtünk a szekrényeinkbe. Aztán pedig együtt elmentünk az ofő-höz a könyveinkért. 

" Just Friends " |l.h| Befejezett Where stories live. Discover now