~ Part.23 ~

4.4K 231 28
                                    


~ 23.rész ~


  - Hát...több, mint barátság, mert ez barátság 'extrákkal'. - emelte ki az extrákkal szócskát.



Ebben a percben, az a remény, az az izgalom, amit éreztem, mielőtt megszólalt volna, eltűnt. Nem, nem szeret. Lehajtottam fejem, kicsit arrébb léptem előle és figyeltem, ahogy nagy lépteivel az ebédlő felé megy. Újra csalódtam, de most saját magamban. Hogy gondolhattam, hogy Luke Hemmings valaha is belém szeretne? - tettem fel magamban a kérdést.



- Verd ki a fejedből, Bella. - morogtam magamnak.



Mikor beléptem az ebédlőbe, megcsapott egy finom illat. Először éreztem, hogy ezen a kiránduláson finom lesz a reggeli. One Direction - History zenét engedték a kis hangszórókon, amik ott díszelegtek a fal bal és jobb oldalán. Köszöntöttem Kristen-t egy nagy öleléssel és mikor előre néztem, lefagytam. Tekintetem összeakadt Luke-val, aki Arzaylea-val beszélgetett. Most nem tűnt úgy, mintha veszekednének, inkább..flörtöltek egymással.



- Mi a..? - jött ki a számon halkan.

- Mi a baj? - bökött oldalba legjobb barátnőm.



Fejemmel odabiccentettem egyet és rögtön odakapta tekintetét. Tátott szájjal figyelte végig, ahogy Luke lesmárolta Arzy-t, s én is követtem barátnőm tetteit. Most miért csinálja ezt? Tegnap meg még rózsa szirmokból kitett úton mentem végig és lefeküdtünk. Ma már visszament a kurvájához, mert azt mondtam neki, hogy csak barátok vagyunk. Mérgesen összeszorítottam öklöm és léptem egyet feléjük.



- Bella, mire készülsz? - húzott vissza Kristen.

- Most meglátja az az idióta. - rántottam ki kezem övéből és Luke felé indultam.



Megálltam előttük. Mosolyogva néztek mindketten szemembe. Öklömmel beütöttem egyet Luke-nak az pedig a földre esett.



- Mit képzelsz magadról, te kurva?! - kezdett csipogni Arzaylea.

- Itt, aki kurva, az te vagy. Ha még egyszer ezt mondod, velem gyűlik meg a bajod. - mondtam és indultam volna el tőlük, de a mutáns fejű újra csipogni kezdett.

- Kurva. - mondta kisebb gúnnyal és hisztivel a hangjában.



Mosolyogva megfordultam. Luke-ra pillantottam, aki véres orrát fogja és rám néz meglepődve. Aztán Ar-ra néztem és cinikusan elmosolyodtam. Tiszta erőmből pofán vágtam és már ő is a földön landolt, az idióta mellett. Csak most duplán annyira csipog, mint az előbb. Elégedetten elmosolyodtam.



- Így szebbek vagytok együtt, most már illetek is egymáshoz. - mutattam rajtuk végig.



Még egyszer felnevettem és sarkon fordulva ott hagytam őket. Lassan és büszkén sétáltam végig a sorok közt. Mindenki engem nézett, valaki még egy olyat is oda súgott, hogy ' szép volt'. Legjobb barátnőm elé álltam, aki ' o ' alakú szájjal figyelt végig szinte mindent.



- Csukd már be a szád, még beszáll egy légy. - mutató ujjammal állkapcsát kicsit feljebb löktem, de mikor elengedtem újra kinyílott szája, amin felkuncogtam.

- Mióta vagy te ilyen veszélyes? - tette keresztbe kezeit.

- Jó a tanárom. - mutattam rá nevetve.

- Jó, én is veszélyes vagyok. - motyogott. - de ennyire nem..

- Van ilyen. - vontam vállat.



Még egyet visszapillantottam rájuk és épp Ar törli a vért Luke arcáról. Talán ők jobban mennek együtt. Nekünk úgy sem jött volna össze. Talán a sors is így akarja.



****



Jenny-vel és Kristen-vel épp készülünk a ma esti koncertre. Mi is felfogunk lépni. Remélem jól fogunk szórakozni és, hogy az a kettő nem fogja elrontani a kedvem. Utálom mindkettőt, annyira, hogy az elmondhatatlan. Amikor készek lettünk, Ashton és Calum átjött hozzánk. Bátyusom lefényképezett engem, Ash-t, Jenny-t és Kristen-t együtt. Mosolyogva néztem a képet, majd a mobilom betettem a párnám alá. Ash-vel az oldalamon siettem kifelé.



- Hova sietsz? - mondta és a többieket nézte, akik még csak az ajtóban voltak.

- A koncertre. - nevettem és lassítottam egy kicsit.

- Mit énekelünk majd?

- Énekelünk? - néztem rá.

- Te meg én. - mosolygott.

- Ömm, hát bírjuk a Bea Miller-től a Fire N Gold-ot. - mondtam.

- Okés. - bólintott.



Megbeszéltük útközben, hogy ki melyik részt fogja énekelni és mikor sorra jutottunk felmentünk a színpadra. Akármikor legjobb barátommal énekelek nagyon jól érzem magam. Az ének végére mindenki tapsolt és az első sorban lévő legjobb barátnőm ugrált és sikítozott, mint egy őrült. Viszont mikor megláttam Luke-ot és Arzy-t ölelkezve, lefagyott arcomról a mosoly. Megráztam fejem, hogy eltereljem róluk a figyelmem és legjobb barátom karjaiba ugrottam, s megcsókoltam. Mindkettőnknek meglepő volt, de egyből visszacsókolt, amire a közönség egyre jobban kezdett őrjöngeni. Mikor elváltak ajkaink, kicsit zavarodottan néztünk egymás szemeibe. Megvakarta tarkóját és mikor megakart szólalni, az ofő megelőzte.



- Ez Bella és Ashton volt. Tapsoljuk meg őket még egyszer. - mondta a mikrofonba.



Újra megtapsoltak minket mi pedig lementünk a színpadról.



- Ezt miért kaptam? - hajolt fülemhez Ash mikor arrébb mentünk.

- Nem tudom. - válaszoltam őszintén.



Fogalmam sincs miért tettem.



- Féltékennyé akartad tenni? - biccentett fejével Luke-ék felé.

- Dehogy. - hevesen ráztam fejem.

- Akkor?

- Mondom, hogy nem tudom. - motyogtam.

- Élveztem. - mondta lazán, amire hirtelen felkaptam a fejem.

- Miért? Nem először tettem...

- Azokat is élveztem. - harapott ajkaiba.

- Ash.. én.. - dadogtam.



Szinte elvesztem csillogó zöldes szemeiben. Lépett egyet. Túl közel volt hozzám. Szívem hevesen vert. Egyre közelebb és közelebb hajolt. Lehajtottam fejem, szinte elvesztem tekintetében. Államnál fogva kényszerítette, hogy ránézzek és...

" Just Friends " |l.h| Befejezett Where stories live. Discover now