~ Part.33 ~

4.3K 192 13
                                    


~ 33.rész  ~


  Mikor Lukekal hazajöttünk, nagyon meglepődtem. Mindenki részeg volt, házunk pedig épségben állt. Ashton és Bryanna összebújva táncoltak, nagyon aranyosak voltak. Jenny és Calum (?) szintén. A többiek pedig vagy ittak, vagy táncoltak.



- Mi felmehetnénk! - súgta fülembe Luke, amin elmosolyodtam, s egyből megragadtam karját, majd húztam egészen a szobánkig.



Bezártam magunk után az ajtót és lelöktem Lukey-t az ágyamra, amin elvigyorodott. Lekaptam magamról a pántnélkülim és egyből fölé másztam. Most mindennél jobban vágytam rá. Lehet, azért, mert már több alkohol volt szervezetemben a kelletnél. Nyakát hintettem be kisebb puszikkal, néha-néha kiszívtam, elég erősen, amitől felnyögött.

 Elmosolyodtam rajta, majd róla is lekaptam a felsőjét. Megragadtam ajkait, s egy hosszú vad csókban részesítettem. Kevés idő kellett, ahhoz, hogy megszabaduljunk a ruháktól. Változtatott helyzetünkön, majd lefele haladva nyomott kis puszikat végig hasamon, s mikor oda ért, nyomott egy puszit nőiességemre, amitől jólesően felnyögtem.

Nyakánál fogva magamhoz húztam és nyomtam egy lány csókot ajkaira, majd változtattam helyzetünkön. Lovagoló pózban helyezkedtem el. Száján egy huncut vigyor jött elő és bólintott,jelezve, hogy kezdhetem.

Kezembe vettem férfiasságát és magamba vezettem. Felnyögtem, s mikor megszoktam méretét, mozogni kezdtem. Egyre erősebben és gyorsabban mozogtam rajta. Férfias nyögései tökéletesek voltak, az enyémek pedig egyre hangosabbak.




- B-bella..m-mindjárt.. - lihegte ajkaimra.



Abbahagytam előbbi tetteim és kivettem magamból férfiasságát. Luke felkelt és egy óvszert húzott ki nadrágzsebéből. Felgörgette magára, majd bepozicionálta magát és belém hatolt. Hajába túrtam, pár tincset óvatosan megtéptem, s hátába karmoltam, amitől felnyögött. Pár lökés után egyszerre élveztünk el. Minden egyes alkalom tökéletesebb. Lihegve dőlt le mellém és nyomott egy csókot homlokomra, s betakart bennünket. Figyelem nélkül hagytuk azokat, akik lent buliztak. Csak mi ketten voltunk. Ő és én. Senki más.



****



- Bella.. - hallottam, hogy valaki kopog.


- Igen? - szóltam oda kómásan.


- Mindenki elment! - mondta Ash - mi is megyünk.


- Jó - mondtam - sziasztok


- Amúgy, egy kicsit hangosak voltatok - hallottam hangján, ahogy elmosolyodik - helo!



Erre már nem mondtam semmit, csak elvigyorodtam az estére visszaemlékezve. Mellettem fekvő szőke hercegemre pillantottam, aki békésen aludt. Nyomtam egy kis puszit orrára, amire halványan elmosolyodott és közelebb húzott derekamnál fogva. Fejem mellkasába fúrtam és úgy aludtam el.

" Just Friends " |l.h| Befejezett Where stories live. Discover now