~Part.6~

8.6K 330 9
                                    

~ 6.rész~

....és megcsókolt.
Nem csókoltam vissza, hanem tiszta erőmből pofon csaptam.



- Velem te..nem fogsz játszani.- mondtam dühösen, Ő pedig csak nagy szemekkel lesett. - Húzz ki innen, de most rögtön.



- Na, de cicám...-kezdett bele.



- Nem vagyok a cicád! - emeltem fel a hangom.- csak menj ki.



- Jól van.- mondta flegmán. - Nem tudod mit hagysz ki..- mosolygott gúnyosan.



A kezemmel mutattam egy olyat, hogy : Ott az ajtó, lehet menni. Amire csak sóhajtott és kiment. Én pedig kiválasztottam a mai outfittem és felöltöztem. Ezt választottam (fent a képen).Mikor csináltam magamról pár képet, akkor rájöttem, hogy van egy Ashton nevezetű szoba társam, aki reggel hirtelen eltűnt. Minden szobába belestem és megkérdeztem, hogy Ash-t nem-e látták, fele meg azt sem tudta, hogy ki ő. Mikor kimentem az udvarra láttam, hogy csajozik a kis hülye,amin olyan jókat röhögtem.Hogy tud ez korán reggel is csajozni? Tettem fel a kérdést magamban miközben figyeltem, ahogy egy csaj táncolt előtte olyan 'piszkos' tánc féleséget, Ő pedig próbálta utánozni a csípő mozgását, az pedig elég furán jött ki. Hasonlított a kishúgomra, amikor még 2 éves volt és bekakilt..ilyen mozgásokat csinált, mint Ash. Miközben jókat röhögtem rajta, valaki hátulról átölelte a derekam és nyomott egy puszit nyakamra. Gondoltam, hogy Luke, ezért fel sem figyeltem rá csak megforgattam szemeimet.



- Te is táncolhatnál nekem így, cica.- súgta mély hangjával fülembe, amitől kirázott a hideg.



- Kössz.. nem. - mondtam bunkón és indultam be a koleszbe, de a csuklómnál fogva gyengéden visszahúzott.- engedj el..



- Várj, neved bár tudhatom? - mosolygott.



- Hmm..nem. - nyújtottam rá a nyelvem és erre mindketten nevettünk. - maradjunk ott, hogy : Egy olyan lány, aki SOSEM lesz a tiéd. - emeltem ki a 'sosem' szócskát.



- Ne legyél benne ennyire biztos.- rám kacsintott és elengedett.



Bementem vissza a szobánkba és megnéztem a mai órarendet. 5 óránk lesz. 2 ének órával kezdjük, 1 töri lesz, 1 földrajz és 1 biosz. Mivel még nem kezdődtek az órák, ezért Facebookoztam egy kicsit meg felnéztem twitter-re, ahol Luke kiírását dobta ki, 5 perce írta ki.



,, Akkor is megszerezlek "



Ezen egy ideig agyaltam, hogy most ez nekem-e lenne szánva vagy minden lánynak a suliból. Vállat vontam, felkeltem, elvettem a könyveim és elindultam a suliba, ami a legelső emeleten volt, ezért mire leértem már melegem volt a lépcsőzéstől. Egyenest a zene/ének szobába vettem az irányt és mikor bementem, azt kívántam volna bár be se léptem volna. Luke és egy lány ott smároltak, már majdnem lenyelték egymást, annyira. Ennek ellenére kiejtettem a könyveim, amire Ők rögtön felfigyeltek.



- É-én...bocs, hogy...- motyogtam,felvettem a könyveket és gondolkodás nélkül kisétáltam onnan.



Reggel még engem csókol, aztán meg mást. Jól gondoltam, hogy nem csak nekem szólt az, amit kiírt.


- Hímringyó..-morogtam.



- Ki? - jelent meg előttem vigyorogva Ash.



Ekkor bevezettem a tanterembe és akkor ő is ugyanezt motyogta, amin jót nevettem. Mikor megjelent az egész osztály, akkor velük együtt mi is bementünk. Ash-el egymás mellett ültünk és beszélgettünk. Szóba jött a mai reggel is, ami Luke-val történt. Nagy szemekkel nézte és már szinte Ő is undorodott Luke tetteitől, hogy egyszer ez, egyszer amaz. Mikor bejött az ofő, mindenki elhallgatott és a helyére ült. Bejelentette, hogy ma duett-ben énekelünk, ezért válasszunk magunknak egy párt. Persze, mi Ash-el rögtön egymásra mosolyogtunk, mert nekünk nem is kellett választani. Mivel az ofő látta, hogy ma nagyon jó kedvünkben vagyunk, ezért pont minket szólított. Bátran felkeltünk és odamentünk az osztályfőnök elé. Shawn Mendes-től énekeltük a Stitches-t, a kedvenc dalomat. Szerencse, hogy Ash is ismeri. A zöldszemű hercegem leült a dobokhoz én meg az előttem levő mikrofon felé vettem az irányt,felvettem az ott lévő gitárt és jeleztem Ash-nek, hogy mehet. Mikor zenélni kezdtünk, az első bekezdést én énekeltem. A közepénél már teljesen beleéltünk magunkat és jól éreztük magunkat, mindenki tapsolt és fütyült.



- I'm without your kisses, I'be needing stitches..- fejeztük be egyszerre a dalt, amire mindenki tapsolt és fütyült nekünk én pedig egyenest legjobb barátom karjaiba rohantam.



- Ügyesek vagytok. Aston nagyon jól dobolsz, és Bella..gyönyörű hangod van. - dicsért meg minket az ofő. 



- Köszönjük.- mondtuk szinte egyszerre.



Wow, nem is tudtam, hogy Ash-nek ilyen jó hangja van. Sosem mondta, hogy zenével szeretne foglalkozni, sőt még azt sem tudtam, hogy dobol. Habár rájöhettem volna az izmos karjairól. ( :$$ )
Visszaültünk a helyünkre, de egész végig éreztem magamon, hogy valaki néz. Mikor balra fordultam, tekintetem összeakadt Luke-val és egy jó ideig szemeztünk, de aztán zavarodottan elfordítottam fejem. A második órán is énekeltünk, de az óra felénél az ofő kiment, mert neki mennie kellett valahova, ezért otthagyott minket, de nem is baj, mert jól elvoltunk. Ezután végigültünk még egy unalmas törit, egy földrajzot és egy biológiát.



" Just Friends " |l.h| Befejezett Where stories live. Discover now