~ Part.9 ~

8.1K 309 33
                                    

~ 9.rész ~


Jenny-vel felmentünk az Ő szobájába és ott folytattuk a beszélgetést. Ő már kis kora óta ismeri Luke-ot és elég jóba voltak, még nem lett belőle egy bunkó gyerek. Mesélt róla, hogy szerelmesek is voltak már egymásba, de Arzaylea megjelent..azóta nem is köszönnek egymásnak. Most már értem, hogy miért nem bírja azt a kettőt. Megnéztünk egy filmet is és mikor bejött az ő szobatársa (Ben), akkor visszamentem Ash-hez.


- Mizu, kicsi lány? - ölelt magához mikor beléptem az ajtón.


- Öm..semmi?! - nevettem és visszaöleltem. - veled? - kérdeztem miközben ledobtam magam az ágyra, szokás szerint mellém feküdt.


- Unatkoztam. - nevetett. - hol voltál?


- Jenny-vel. - válaszoltam.


Csak bólintott. Elment tussolni, majd mikor kijött, akkor én is elmentem fürödni. Engedtem meleg vizet a kádba, levettem magamról a ruhákat és a szennyesbe dobtam, majd befeküdtem a meleg vízbe. Mikor kezdett kihűlni a víz, megtörölköztem és felvettem a pizsim, aminek a fölső része rózsaszín volt és volt rajta egy panda, az alsó része pedig kockás volt. Kimentem, szobatársam pedig nevetni kezdett. Kérdően ránéztem, de akkor leesett, hogy a pizsamám miatt nevet. Rányújtottam nyelvem és befeküdtem az ágyba. Odaszóltam neki egy olyat, hogy 'jó éjt' és már el is aludtam. Újra Luke-val álmodtam. Miért álmodok mindig vele? És miért mindig azt, hogy megcsókol, de nem lököm el magamtól, hanem inkább élvezem? 


****


Reggel újra verte valaki az ajtónkat, felkeltem és gyors átöltöztem mielőtt meglátja bárki is a pizsimet és ajtóhoz rohantam, hogy kinyissam. Luke volt az. Mit akar már megint? Bevágtam a mű mosolyt és megszólaltam.


- Szi...- mire kimondtam, Luke lesmárolt.


Szorosan tartott a kezével, ezért nem tudtam ellökni magamtól. A kezeim lefogta, mert gondolom tudta, hogy újra lepofoznám. Nem csókoltam vissza, nem akarom. Aztán majd azt hiszi, hogy totál belezúgtam. Pedig nem. Mivel a lábaim szabadok voltak a lábai közé rúgtam, nem erősen, annyira csak, hogy végre elengedjen.


- Most ez mire kellett? - fogta a khm..golyóit..


- Azért, hogy elengedj. - nevettem el magam arc kifejezésén.


- Hülye picsa. - mondta és erre el is tűnt.


Mit képzel ez magáról? Nem volt neki elég, amit tegnap csináltam vele? Hát, ha akar még,én adhatok neki. Csak neki fog fájni. Nem nekem. Annyira buta, szegénykém. Nem jött már rá, hogy velem nem játszhat? Főleg ott van neki a segg nyalója, Arzaylea..én nem értem, hogy az a lány nem veszi észre, hogy Luke csak kihasználja? Idióták mindketten.
Gondolataimtól megforgattam szemeim és elmentem letussoltam és kiválasztottam egy újabb outfitt-et (fent a képen). Egy katona mintás felső és egy fekete cső nadrág volt a választás és persze a fekete bakancsom. Ma lesz egy fizikánk, meg kettő biosz és ének órák. Végre hétvége van, annyira vártam már. Órák előtt még felhívtam apáékat és jelentettem neki, hogy lehet holnap megyek haza. Nem is várom meg a tavaszt, nincs kedvem még hétvégén is Luke pofáját lesni. Így is nagyon hiányzik már a húgom, apa mondta, hogy sokat sír utánam. Nagyon sajnálom, hogy ott kellett hagyjam. Ash mikor felkelt, lementünk az ebédlőbe, reggeliztünk és utána mentünk is az órákra. A mai nap nem volt unalmas, jól éreztük magunkat minden órán. Hülyéskedtünk a tanárokkal és biológia órán a tanárnő táncolt a csontvázzal. Jókat nevettünk rajta, állítás szerint tanított bennünket táncolni. Valójában őt kellene tanítani, mert nagyon béna..

" Just Friends " |l.h| Befejezett Where stories live. Discover now