~ Part.7 ~

8.5K 322 32
                                    


~ 7.rész ~

Megismertük a tanárokat is. Hát, ahhoz képest, hogy tanárok, tök jó fejek és lazák. Nem kiabálnak, sem nem szigorúak. Főleg a történelem tanárnő nem. Fele osztály bealudt, Ő pedig mosolyogva ébresztette őket, meg nem is csináltunk semmit, ezért elég unalmas volt, de nem panaszkodtam. Jobb, mint, hogy 100 feladatot oldjak. Az osztályt azt eléggé megismertem így elsőre. 16-an vagyunk abból megjegyeztem pár nevet, vagyis csak annak a nevét jegyeztem meg,akit jó fejnek tartok. Van a Jennifer, Ben, Natalie, Veronica, Calum, Michael, Rita, Rosalia, Lena, Dylan, van még egy Bella, szóval ketten vagyunk. Persze itt van Ash. és van kettő személy, akit rühellek, az pedig nem más, mint a két smárológép Luke és Arzaylea. Már órákon is majdnem dugtak..Órák után felmentünk a szobába, mivel volt bőven időnk,ezért tanultunk egy kicsit, azaz lestük a könyv fedő lapját. Aztán pedig kicsit lefeküdtem aludni, de bárcsak ne aludtam volna el..Luke-val álmodtam. Ugyanazt álmodtam, ami reggel is történt, csak most mikor megcsókolt nem vágtam pofon, hanem visszacsókoltam. Mit jelentsen ez?


****


Arra keltem fel, hogy Ashton betakar.

- Oh, bocsi. Nem akartalak felébreszteni. - mosolygott.

- Semmi baj, jobb is, hogy felkeltettél. - ültem fel. -azzal a nyomorékkal álmodtam.

Erre felnevetett és bebújt mellém.

- Szerintem bejön neked, csak nem mered bevallani magadnak. - mondta egyenest a szemembe nézve - vagy nem akarod. - javította ki magát.

- Jaj, dehogy. - nevettem fel. - undorodom tőle..

- Én is. - mondta egy érdekes pofát vágva,amin jót nevettem.


Mivel unatkoztunk,eldöntöttük, hogy társasjátékozunk, de azt sem valami sokáig tartott. Apával is kiskoromban mindig játszottam, de ott sem sokáig játszottam, mert szerintem unalmas. Apát említve, eszembe jutott, hogy fel kellene őket hívni. Kemény 1 óra beszélgetés után letettük. A délután azzal ment el, hogy fényképezkedtünk Ash-vel. Csináltunk megint +100 képet és párat fel is tettünk a közösségi oldalainkra.(Twitter, Facebook, Ask.fm, Instagram) én még Snapchat-re is kitettem egy képet, de azon már csak én voltam. Ez után kimentünk az udvarra, ahol fele osztály kint ült, de mindenki csendben volt. Furának tartottuk, gondolom mindenki unatkozott. Akkor jött egy ötlet. Beszaladtam a zene szobába két gitárért, az egyiket Ash-nek adtam a másikat magamnál tartottam. Mindenki érdeklődve nézett ránk. Megsúgtam Ash-nek, hogy mit énekeljünk, ő pedig elmosolyodott. The Vamps és Demi Lovato közös számját kezdtünk zenélni. Láttuk, hogy mások is közelednek és mosolyognak, ekkor már mindenki ott termett körülöttünk meg a medence körül álltak (van medence is a suliban,woah) és páran csatlakoztak is hozzánk.(Jennifer, Bella,Calum és Ben). Majd aztán majdnem mindenki, aki ott volt. A zene végére mindenkinek már jobb kedve volt és örülök, hogy ezt mi váltottuk ki belőlük. Úgy látom ez jó ötlet volt. Még elénekeltünk pár éneket, aztán meg hülyéskedtünk és ismerkedtünk. Jól éreztem magam..eddig.


- Mizu van? - jelent meg Luke, azt a mutáns lényt karolva.

- Idióta..-motyogtam, amire mindenki felnevetett, aki hallotta.

- Most mi van? - nyafogott Arzaylea.

- Semmi. - szólta oda flegmán Jennifer, akivel ez miatt titokban lepacsiztam a hátunk mögött. 


Tökre megbarátkoztunk ez a pár óra alatt és, ahogy látom..ő sem kedveli ezt a kettőt.
Luke és a chivava fejű csaja leültek oda hozzánk és figyelni kezdtek minket, mi pedig vállat vontunk és énekeltünk tovább, mintha ez meg sem történt volna. Perverz vigyorral figyelt, amire csak megforgattam szemeim és épp azért is nyomtam egy puszit Ash arcára,amitől dühös lett. Hmm..féltékeny a szöszke. Büszkén elmosolyodtam és énekeltem tovább. Ash megkért, hogy hozzam ki neki a pulcsiját, mivel kezdett hűvös lenni. Felmentem a szobába és keresgélni kezdtem a szekrényében és jött egy olyan ötlet, hogy felvegyem.A régi sulimban is mindig az volt a szokásom, hogy elloptam a fiúk pulcsiját, "menő" akartam lenni, de nem jött össze,mert az nekik aranyos volt. Mikor felvettem, beszippantottam Ashton illatát és elmosolyodtam. Imádom az illatát. 

" Just Friends " |l.h| Befejezett Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora