~ Part.5 ~

7.9K 337 16
                                    

~ 5.rész ~

Mikor elvettük a könyveket indultunk a lépcső felé, ami felvezet a harmadik emeletig, pontosabban, a szobánkig. Ash-el összenéztünk és elvigyorodtunk, majd futni kezdtünk.

- Úgy is lehagylak, cicám.- nevetett Ash, miközben a hátam mögött volt, egy lépcsővel lejjebb. 

- Álmodozz csak, szépfiú.-nevettem és rányújtottam a nyelvem.

Mikor már az utolsó 3 lépcsőt haladtam volna át, megbotlottam a legutolsóban és ennek következtében elestem, Ash pedig rám. Ott feküdtünk, mint két idióta és röhögtünk. Majd nagy nehezen, lihegve felkeltünk. 
- Ilyen ügyetlent, mint te.- nevetett Ash, mikor Ő ügyetlenkedett a kulccsal. 

- Nem én vagyok az, aki nem tud ajtót kizárni.- mutattam oda.

- Hagyjál.- legyintett egyet és felnevetett.

Mikor végre egy 10 perces kínlódás után kinyitotta az ajtót, bementünk. Leültünk az ágyamra és órákon keresztül beszélgettünk. A végén már egymás mellett feküdtünk. Annyi témánk van, még a semmiről is eltudunk beszélgetni. Könnyen megy az, ha megbízol valakiben, mert tudod, hogy bármit elmondhatsz neki és nem fogod visszahallani a tizedik gyerektől/lánytól. Már 22:28-et ütött az óra, ezért elmentem letussolni és bebújtam az úgymond, 'Ashton kedvence' pizsimbe. Azaz nem más, mint a fekete rövidnadrág és a fekete rövid ujjú. Mikor kijöttem, mosolyogva végigmért és alsó ajkába harapott, amitől elpirultam. Szokás szerint. Bement zuhanyozni, ezért én lefeküdtem az ágyra és a mobilom kezdtem nyomkodni. Felmentem kicsit facera és ask.fm-re. Ask-on volt egy kérdésem.

Kérdés: Van barátod? 
Válasz: Ha lenne, már nem itt lennék és mobiloznék, hanem vele lennék.:)

Facebookon egy üzenetem volt,  Kristen-től jött.

Kristen White:
 Szia, manóm.:) Elkezdődött a suli és annyira hiányzol. Megbolondulok nélküled. Most, hogy nem veled ülök, képzeld kit ültettek be mellém..a büdös Joe-t. :oo Meghalok:(((( de szó szerint meghalok, érted annyira büdös:'DD Mit nem adnék most, azért, hogy lássalak :') mizu? <3

Isabella Henderson: 
Szia, kicsi.:) Itt is elkezdődött, sajnos. Jaj, szegénykém:'DD de kajak, sajnállak:( Koleszben tanulok, yeah..:c apa csak meg akart tőlem szabadulni, érzem..xd Képzeld Ash-vel vagyok egy szobában, tudod az a zöldszemű srác, akit egész héten emlegettem neked.*-* Legjobb barátom lett és olyan jól megvagyunk:) Megbízhatok benne, kb. azóta amióta először találkoztam vele. Nagyon rendes és mikor vele vagyok többet röhögök, mint egész életemben:'DD <3

Kristen White:
Örülök, hogy jól megvagytok.*-* Ajánlom neki, hogy vigyázzon rád, mert, ha nem teszi megerőszakolom, vagy valami.xddd :p de ugye nincs semmi köztetek?:D <3

Isabella Henderson: 
Nincs:) mondom, hogy LEGJOBB BARÁT.xdd <3 

Kristen White: 
Jójó:DD csak nehogy dugás legyen a vége lel.xdd <3

Isabella Henderson: 
Nem lesz, nyugi. Eszem ágában sem jött, hogy megcsaljalak.:oo Bízz bennem, férjem pls.:'DDD <3

Kristen White: 
Jól van, feleségem.:'DD <3 na, de mentem. Légy jó, puszi.:* <3

Isabella Henderson: 
Szia.<3 :)

Mikor eltettem a mobilom, észrevettem, hogy Ashton már mellettem fekszik és vigyorog. Viszont annyira megijedtem tőle, hogy a  földre estem. Ő pedig jól kiröhögött.

- Auch.-fogtam a fenekem. - ne röhögj, te köcsög. A szív bajt hoztad rám..

- Na, hercegnőm. Ne legyél morci.-vigyorgott.

- De az vagyok.- tetettem, hogy mérges vagyok és felkeltem. 

Odamentem hozzá és szépen lelöktem az ágyról, amin jót röhögtem. Most Ő durciskodott és próbált komoly lenni, de a végén úgy is elröhögte magát. Amúgy ja, nem félre érteni a becézgetéseket! ( :D ) Nem vagyunk együtt, csak néha úgy viselkedünk, de barátok is mindig becézgetik egymást. Mikor bejött az ofő és észrevette, hogy még mindig fent vagyunk, azt mondta, hogy : ' Azonnal aludni'. Persze, mosolyogva mondta, de Ash-el akkor is megijedtünk tőle. 

******

- Irwin.- emeltem fel a hangom. - szedd le a mocskos kezed a seggemről.- mondtam még mindig csukott szemmel és kómásan.- Irwin, ne akard, hogy még egyszer elmondjam.

- Mi van már? - morgott a mellettem fekvő kedvenc emberkém.

- Az, hogy rajta van a kezed a seggemen.-mondtam, de képtelen voltam kinyitni a szemem az álmosságtól.

Mikor végre sikerült kinyitnom a szemem, levettem kezét a hátsómról és lelöktem az ágyról,amire csak nyöszörögni kezdett. Elmosolyodtam rajta és felültem. Lábaim becsúsztattam a mamuszomba és becsusszogtam a fürdőbe. Elvégeztem minden reggeli teendőm és mivel még csak 7:26 volt, ezért gyors le is zuhanyoztam. Egy száll törölközőben jöttem ki, mivel hülye fejjel nem vittem be magamnak semmi cuccot. Mikor kiléptem a fürdő ajtaján, elsikítottam magam.

- Luke, te mit keresel a szobánkban? - néztem rá nagy szemekkel, ő pedig jókat kuncogott.

- Jó vagy, cica.-mért végig, az én fejem pedig kezdett olyan lenni, mint egy rák színe kicsit a zavarodottságtól, de többet a haragtól.

- Takarodj már ki innen.-emeltem fel a hangom, egyre jobban.

- Na nyugi, életem. - jött felém, én pedig hátráltam.

Mikor már nekiütköztem a falnak, akkor a szívem egyre jobban verni kezdett, Ő pedig csak közeledett felém. Fejem fölé támasztotta egyik kezét. Szemeimbe nézett, amitől egyre jobban kezdtem pirulni. Majd a szeme számon akadt és vissza szemembe nézett. Így ment ez még egy párszor és újra közeledni kezdett.....

Hiii. :3
Itt vagyok az új résszel,ehh
Hope you like it.^^
Jó olvasáást.
Natiixx

&quot; Just Friends &quot; |l.h| Befejezett Where stories live. Discover now