~ Part.21 ~

5K 228 7
                                    


~ 21.rész ~



Már egy hét elmúlt és azóta nem szóltam Luke-hoz, sőt mindig kerülöm. Sokszor megállított és kérdezte, hogy mi a bajom, de sosem adtam neki választ. Viszont, ami Ashtonnal volt, megbeszéltük, hogy ahol volt, ott is marad. Egész héten vele lógtam és úgy érzem visszakaptam a régi Ashton-t és a régi barátságunk. Ő az, aki segít elfelejteni Luke-ot. Michael-vel és Calum-val is még többet töltöttem együtt az időt. Mikey- vel duplán annyit, mint bátyámmal, ezért rávett arra, hogy befessem a hajam valamilyen színre. Nem az egészet festettem be, csak a végét. És azt is azzal a kimosható színnel, de Mich-nek így is megfelelek. Kristen-t pedig egész héten faggattam Kian-vel kapcsolatban, de mindennap 1-2 dolgot mesélt el. Ja, nagyon önfejű.




- Bella, szerinted ez jó áll nekem? - kérdezte legjobb barátnőm miközben egy türkiz ruhát tartott maga előtt.




Az ofő elengedett minket a városba vásárolni.




- Igen, kiemeli a szemed színét. - mosolyogtam.


- Oké,akkor felpróbálom. - csillantak fel szemei és berohant egy szabad öltözőbe.




Mikor kijött, mosolyogva mértem végig, ahogy pörög a gyönyörű ruhában. Valójában fogalmam sincs miért akar ruhát venni, de nem bírtam ki, hogy ne kérdezzek rá.




- De amúgy miért akarsz ruhát?


- Nem tudom. - vont vállat. - kevés ruhám van. - kacagott.




Mosolyogva megforgattam szemeim és elővettem a mobilom. Mivel le volt halkítva, ezért észre sem vettem, hogy 12 üzenetem érkezett. Mikor megnyitottam, nem lepődtem meg.




Lukey: Bella. Mi a bajod velem?


Lukey: Kérlek válaszolj :(


Lukey: Bella..


Lukey: Kérleeek


Lukey: Mit hibáztam? Mond már el, mert megőrülök


Lukey: Hol a francba vagy???


Lukey: írj már vissza, kérlek


Lukey: Szeretlek, Bella.


Lukey: Bella, hol vagy??


Lukey: Akármit is tettem, sajnálom!!!


Lukey: Bella, írj már vissza! :c


Lukey: Válaszolj!! :cc




Mikor elolvastam őket, sorba kitöröltem mindegyiket és zsebre tettem mobilom. Amikor legjobb barátnőm talált magának egy megfelelő ruhát, elmentünk egy pizzazóba kajálni. Elegünk volt már az ottani kajából. Majdnem minden reggel szendvics..azt hiszem örökre megutáltam a szenyót. Aztán pedig lassan visszatotyogtunk a szállásra. Mikor beléptünk a kapun, tekintetem rögtön összeakadt Luke-val és Arzaylea-val. Épp egymással beszélgettek, de Luke le nem szedte a szemét rólam, ezért gondolom Ar lepofozta. Kuncogni kezdtem és legjobb barátom karjaiba szaladtam, aki épp felénk tartott. Ő pedig magasba emelve megforgatott, majd mosolyogva letett.

" Just Friends " |l.h| Befejezett Where stories live. Discover now