19

8.1K 638 174
                                    

1 Hafta Sonra

Arabanın içinde dışarıya baktım. Hayatım değişmişti. Punk yıldızı ile çocuk bakıyordum. Bana kimseyle paylaşmadığı, ailesini veriyordu. Sadece ablam ile büyüdüğüm için ailenin yeri bende oldukça önemliydi. Michael sürekli bana yalnız olmadığımı gösteriyordu. Onun havalı ve çocuk olduğunu düşünmüştüm fakat değildi. İlk başlardaki hallerimi bakarsak, ikimiz de çok değiştik. Michael'a döndüm. Arabada çalan şarkıyı mırıldanırken, yola bakıyordu.

Kimse o olamazdı. İlk başta gerçekten onun doğru olmadığını düşünüyordum ama şimdi Lola'nın ihtiyaç duyduğu sevgiyi verdiği görüyordum. Sanırım korkularım yüzünden Lola'ya Michael kadar yakın olamıyordum. Lola öğle uykularını, Michael'ın kucağında tamamlıyordu. Her yemeğini Michael ile yapıyor ve en çok onunla oyun oynuyordu. Michael ile çocuk bakmaya başladığımızda, Michael gecenin bir yarısı kalkıp Lola'nın nefes alıp almadığını kontrol ediyordu. İlk başlarda bu fazla paranoyakçaydı ama şimdi sevdiğini gösteriyordu. Bu değişimi beni etkilemişti.

Elimi saçlarımı geçirdim ve o pembe dudaklarından şarkıyı mırıldanışını izledim. Hayranlarının neden Michael için bu kadar çok delirdiklerini anlayabiliyordum. Kaşlarımı çattım, kendimi onu böyle seyrettiğim için şanslı hissediyordum.

"Bana neden böyle bakıyorsun?"

Bir anda toparlandım. "Hayır bakmıyorum."

Gülmeye başladı. "Cazibem!"

Gözlerimi devirdim. "Egon."

Birden Michael bağırdı. "En sevdiğim şarkı! Evet Lola başlıyoruz!"

Michael heyecanla direksiyon karşısında dans etti. Daha çok kalçasını ileri geri atıp tek elini kaldırıyordu. "Baba parmak, baba parmak neredesin?"

Baş parmağını kaldırdı. "Buradayım! Buradayım! Buradayım! Ne yapıyorsun?"

Kaşlarımı çatarak ona baktım. Aman Tanrım! Lola arkada gülerek parmaklarını gösteriyordu. "Evet, Anasta bize katıl."

"Anne parmak, anne parmak nerdesin?"

Birden gülmeye başladım. Michael elini havaya indirdi. Bana döndü. O da gülmeye başladı. "Komik olan nedir Bayan Rough?"

"Hiçbir şey Bay Clifford. Lütfen devam edin."

Parmaklarını gösterdi. Parmak uçlar insan kafalarını çizmişti. "Bak Lola için çizdim."

Elini alarak yaptığı resimlere baktım. Baş parmağında kırmızı saçlı bir adam çizmişti. Altına ben yazmıştı. Gülümseyerek diğer parmağa geçtim. İşaret parmağında kahverengi saçlı bir kız vardı. Ve bir de bıyığı vardı. Bir gözü yukarıda diğer gözü aşağıdaydı. Altında Anasta yazıyordu.

Gözlerimi devirerek Michael'a baktım. Ona vurdum. "Beni böyle mi çizdin?"

Arsızca gülümsedi."Lola adına mutlu olsana! İki tane amcası oldu."

Elini benden çekti. Araba kullanırken ona vurdum. Ellerini kaldırıp beni engellemeye çalıştı. "Pisliğin tekisin Michael!"

Lola'da Michael'a gülerek eşlik etti. Arkaya doğru döndüm. "Sen de mi Lola?"

Lola ellerini yüzüne kapattı ve güldü. Gülümseyerek önüme döndüm. Michael'ın beni izlediğini hissettim. "Bana neden böyle bakıyorsun?"

married,young and childWhere stories live. Discover now