22

8.1K 712 307
                                    

Sadece 1 saniyede nasıl 22 yorum attığınızı bilmiyorum ama bu bölümün tam halidir, bir saat öncekini yanlışlıkla yayınladım ahahahahha

Gece vakti Sidney'e geldik. Olivia ve Trap'in evinde duruyordum. Onların bu yuvalarını kurdukları ev. Lola'yı koltuğa yatırdım. Derin bir nefes alarak, eve baktım. Dokunulmamış gibi duruyordu. Ev soğuk geliyordu. Sevdiğin birinin mezarını ziyaret etmek gibiydi. Özlem ve karışık duygular içeriyordu. Bu eve birkaç defa gelsem de, şu an yabancıydı. Elimi koluma sürttüm. Ben nasıl baş edecektim?

Kendimi salonun duvarına attım. Tablolara baktım. Lola'nın 1.yaş gününde çektikleri fotoğrafa baktım. Hepimiz oradaydık. Michael elinde pasta ile gülümsüyordu. Olivia ve Trap çocuklarını kucağına almışlardı. Ben ise fotoğraf karesinin küçük bir kısmındaydım. Neden onlardan uzak kaldığımı anlayamıyorum. Sanırım hep, Olivia'yı paylaşacak olmamdan korktum.

Sırtımı duvara yaslayarak yere oturdum. Duvarlara baktım. Ben bunu yapamazdım. Tek başıma nasıl bunun üstesinden gelecektim? Michael, sinirimi bozsa da, bana yardım ediyordu. Lola'ya bakıyordu. Onunla uyuyordu. Onu mutlu ediyordu. Onu güldürüyordu. Sabahın 5'inde kalkıp onunla oyun oynuyordu. Yorgunluktan uyuya kaldığım zamanlar, hem Playstation'dan oyun oynuyor hem de Lola'ya yemek yediriyordu.

Lola daha geçen gün Michael ile 4 gün geçirmediği için çok fazla ağlamıştı. Onu özlüyordu ve ben şimdi Michael'ın yerini nasıl dolduracağımı bilmiyordum. Ellerimi yüzüme kapattım.

Üniversitem vardı. Lanet olasıca bir okulum vardı. Kariyerimi kurmam gerekiyordu. Ben daha ayağa kalkmadan, nasıl koşacaktım? Lola'ya nasıl bakacaktım? Lanet olsun! Ayağa kalkarken, televizyonun üstünde olan video kasetlerine baktım.

Gözlerimin altındaki yaşları hızlıca sildim ve video kasetlerini elime aldım. Video oynatıcıya yerleştirirken, Lola'nın yattığı koltuğa oturdum.

Video başladı. Olivia gülerek, Lola'yı banyo ettiriyordu. Trap videoyu çekiyordu ve Olivia'yı öpüyordu.

"Trap, çek şunu!"

Trap'in kahkahası duyuluyor. "Sahip en mükemmel iki şeyi çekmeye hakkım var."

Olivia, küvetten ellerini çekerken Trap'e gülümsüyor. "Seni ıslak ellerim ile öpmek istiyorum."

İkisinin kıkırdamasını duyduktan sonra video bitiyor. Yanımdaki kumandadan ileri tuşunu buldum ve bastım.

Trap, Lola'ya yemek yediriyordu. Fakat Lola'nın tüm yüzü, Trap'in de tüm gömleği yemek olmuştu. Yaşlı gözlerle güldüm. Gözlerimi videodan çekip, Lola'ya baktım.

Lola böyle bir ailede büyüyordu. Videonun her birinde Olivia ve Trap'in güzel anları vardı. Trap'ın Olivia'yı sevdiği belli oluyordu. Lola'yı sevgi ile büyütüyorlardı. Bebekler bazı şeyleri anlayabiliyordu. Mesela Lola'nın ailesi öldüğünde daha fazla ağlıyordu. O geceler, Michael ile uyuyamıyorduk. Daha sonra Lola bize alıştı.

Ama şimdi ben de Lola'yı almıştı. Salak gibi çocuğu peşimden getiriyordum. Lola daha yeni yeni alışmaya başlamışken, gidip başka bir hayata sokuyordum. Lola'nın saçlarını okşadım.

Hem kendiminkini hem de onun hayatını yok sayıyordum.

Ama gerçek buydu. Biz asla Olivia ve Trap gibi çocuğa bakamayacaktık. Michael ve ben çok zıt kutuplardık. Bir şekilde Lola mutluydu ama ikimiz yan yana birbirimizi yiyorduk. Her şeye rağmen bir umut, Michael'ın bizi hayatına alacağına inanmıştım ama olmadı. Bizi istemediğini söyledi.

Her şeyi görebiliyordum. Onu hayallerinden uzaklaştırıyorduk. Michael'ın evli hayatı yaşaması kariyerini bitiriyordu. Bütün gün bizimle evde duruyor, sadece bizimle ilgileniyordu.

married,young and childWhere stories live. Discover now