Hoofdstuk 7

1.2K 78 20
                                    

Als ik boven ben begin ik met het uitruimen van mijn koffer. Ik stop alles in de kast en als ik klaar ben ga ik op het bed liggen. Waarom deed Luke zo raar? Zou hij jaloers zijn? Nee, waar zou hij jaloers op moeten zijn? Louis en ik zijn alleen vrienden. En hij is degene die iemand anders zoende. Dan loop ik weer naar beneden en ga op de, nu lege, bank zitten.

Ik kijk een beetje op twitter en tweet wat.

Melaniewhite: nice being in London with the boys i love :)

112 retweets 332 favorieten

Username: slut

Username1: I ship you more with louis then with luke, sorry not sorry

Username2: hey how are you

Username3: I love you <3

Oke waarom zou je mij en Louis shippen...

Dan gaat de deur open. Chailey en Iris lopen binnen, worstelend met hun koffers. Ze gooien de koffers neer en gaan op de bank liggen.

"Hey hoe was jullie reis?" vraag ik.

"Mel, je wil niet weten. Het was vreselijk. Eerst kregen we een bericht dat onze vlucht gecancelled was. Toen kregen we na een uur een bericht dat er wat was misgegaan met de berichtgeving, dus ging de vlucht gewoon door. Dus wij haasten naar het vliegveld en toen we daar aankwamen, bleek de vlucht wel gecancelled te zijn. Wij boos naar de balie, waar we een vlucht kregen voor 4 uur later, dus had het geen zin om terug te gaan naar het hotel. Dus wij wachten op het vliegveld, waar aardig veel fans naar ons toe kwamen, niet dat dat erg is maar oke. Toen we het vliegtuig in wilden stappen, bleek dat dat wijf bij de balie tickets voor een vlucht naar Oostenrijk had gereserveerd. Wij weer boos, maar uiteindelijk mochten we toch mee. Maar we waren dus al aardig lang wakker, en toen we eindelijk in de lucht zaten, was er hele erge turbulentie, waardoor wij niet konden slapen. Toen we eindelijk geland waren, belden we een taxi, die na een half uur nogsteeds niet was aangekomen. Na nog een half uur was hij er dan eindelijk en begon die vrouw nog eens te zeuren over hoe erg ze One Direction haatte, toen Drag Me Down op de radio kwam. Wij weer boos en toen we hier eindelijk waren aangekomen, pakte ze onze koffers en gooide ze letterlijk op de grond en reed weg." Ratelt Iris aan een stuk door, terwijl Chailey onbeweeglijk op de bank ligt.

"Dat dus." Zegt Chailey.

"Vreselijk man. Maar gelukkig is dat achter de rug en kunnen jullie nu lekker uitrusten." zeg ik.

Dan komen Niall en Harry binnen. Als ze de meiden zien, rennen ze op ze af en knuffelen ze.

Ik voel me een beetje ongemakkelijk en loop maar weer naar mijn kamer. Ik besluit even wat te lezen en pak Paper Towns uit mijn tas, aangezien ik die altijd nog moest lezen.

Voordat ik het doorheb is het 3 uur later en heb ik het boek uit. (a/n geen spoilers pls ik moet hem nog uitlezen)

Dan hoor ik wat doffe klappen en geschreeuw van beneden komen. Ik word er een beetje bang van en loop naar beneden om te kijken wat er aan de hand is. Als ik de keuken binnenloop zie ik Harry en Luke vechten en Chailey staat bang te kijken.

"WHAT THE HELL IS HIER AAN DE HAND?!" gil ik.

Ze reageren niet. Ik besluit in te grijpen en pak de arm die het dichtstbij is. Die van Harry. Maar net als ik hem vast heb, wil hij uithalen naar Luke, waardoor ik zijn elleboog keihard in mijn oog krijg. Ik gil van de pijn en ze stoppen met vechten.

"HARRY WHAT THE FUCK JE HEBT MN VRIENDIN GEWOON GESTOMPT IN HAAR OOG." Schreeuwt Luke terwijl ik rustig word.

"LUKE WHAT THE FUCK JE HEBT MIJN FUCKING VROUW GEZOEND." Oke wat.

Ik kijk Luke aan en tranen vullen mijn ogen.

"Luke?" zeg ik nog net hoorbaar.

"Mel ik kan het uitleggen."

"HEB JE HET DUS SERIEUS GEDAAN?! JEZUS LUKE EERST ZOEN JE JE EX EN DOET ALSOF HET NIET JOUW SCHULD IS EN DAN ZOEN JE IEMANDS VROUW?! JE BENT ECHT ZIEK, IK HAAT JE. IK BEN KLAAR MET JE, HET IS OVER, VOOR ALTIJD." Schreeuw ik en ik ren naar buiten.

a/n

pampampam drama

ALVAST HAPPY BIRTHDAY irisxnh ILYSM 

ik wilde even melden dan Colleen (colliscool) me heeft gedm'ed en ze dat ik beautiful was

en ik heb met mijn andere fave band genaamd The Main Level gepraat op instagram de laatste paar dagen en ik kan wel janken ze zijn echt lief asf

xx

dani

Carry On 2 • lrhWhere stories live. Discover now