Hoofdstuk 12

1K 78 12
                                    

Nog steeds Luke's POV

Na een paar minuten komt Chailey binnen en pakt ze een glas water wat ze, staand tegen het aanrecht, opdrinkt. Na een halve minuut knikt Louis grijnzend in mijn richting. Dat is blijkbaar het teken. Hier gaan we dan, het spijt me Melanie. Ik loop rechtstreeks naar Chailey en druk mijn lippen op die van haar. Gelijk komt Harry schreeuwend binnen.

"Waar the fuck ben jij mee bezig gast?!" schreeuwt hij en hij geeft me een klap in mijn gezicht. Daarna trapt hij me op de grond waardoor ik schreeuw. Hij stompt me in mijn buik en ik geef hem een klap in zijn gezicht. Zo gaan we door totdat we ineens een gil horen. Melanie.

"HARRY WHAT THE FUCK JE HEBT MN VRIENDIN GEWOON GESTOMPT IN HAAR OOG." Schreeuw ik boos.

"LUKE WHAT THE FUCK JE HEBT MIJN FUCKING VROUW GEZOEND." Schreeuwt Harry naar mij.

Ik zie dat Melanie's ogen zich vullen met tranen.

"Luke?" fluistert ze. Waarom heb ik dit gedaan.

"Mel ik kan het uitleggen." Probeer ik nog, maar ik weet dat ze zomenteen gaat uitbarsten in woede, ik haat mezelf.

"HEB JE HET DUS SERIEUS GEDAAN?! JEZUS LUKE EERST ZOEN JE JE EX EN DOET ALSOF HET NIET JOUW SCHULD IS EN DAN ZOEN JE IEMANDS VROUW?! JE BENT ECHT ZIEK, IK HAAT JE. IK BEN KLAAR MET JE, HET IS OVER, VOOR ALTIJD." Schreeuwt ze en dan rent ze weg.

Daar sta ik dan, alleen in de keuken aangezien Harry en Chailey al weg zijn. Ik ben de belangrijkste persoon in mijn leven zojuist kwijtgeraakt. Alleen door een stomme weddenschap tussen Louis en Liam, assholes.

Dan komt Louis klappend in zijn handen binnen. Hij heeft een vieze grijns op zijn gezicht.

"Goed gedaan hoor, goed gedaan. Dat je dat allemaal doet zodat ik haar niks aan doe. Had ik niet van je verwacht."

"Wat ga je nu doen?" vraag ik.

"Ik ga haar nu achterna en win haar vertrouwen. Dan ga ik een relatie met haar aan en neem haar mee naar bed. Dan dump ik haar en gaat ze lekker weer weg en heeft ze geen vertrouwen meer in mensen." Zegt hij. Hij draait zich om en loopt de deur uit.

I really fucked up...

Een week later

"Dus Luke ik kom zo meteen hierheen met Melanie en vertel dan dat we een relatie hebben. Jij zorgt voor ruzie en verpest het dus nog meer, begrepen?"

"Nee ik doe het niet."

"Je weet wat er gebeurt als je het niet doet. Ik doe haar wat aan, je weet dat ik het doe."

"Je kan het niet maken Louis, je verpest hiermee 2 levens."

"Dat is juist het leuke." Grijnst hij. "Nou maak je klaar ik ga Melanie halen."

Ik zucht en probeer niet weg te rennen uit angst. Maar ik weet dat als ik dat doe, Louis haar wat aan doet.

Als ik met Michael sta te praten, komt Louis naar beneden en even later Melanie ook. Ze is mager, erg mager. Ik kijk haar met grote ogen aan, net als Michael. Dan bedenk ik me dat ik even weg moet, anders barst ik in huilen uit.

Ik hoor wat gepraat op de achtergrond, maar één ding springt erbovenuit.

"We hebben een relatie." Hoor ik Louis zeggen. Oké, daar gaan we.

"Wat?!" zeg ik.

"Is er een probleem, Hemmings?" vraagt Louis.

"Luister Tomlinson, ik weet niet wat jij wil bereiken, maar je kan niet ineens nu ik één fout heb gemaakt, mijn vriendin inpikken."

"Luke?!" zegt Melanie boos.

"Melanie hou je erbuiten, je weet niet waar hij mee bezig is."

"Luke het enige waar hij mee bezig is, is het inzien van hoe ik ben. Hij is niet zo'n sukkel die met elk meisje die hij ziet, gaat zoenen."

"Hij is degene die dit alles heeft veroorzaakt, zie je het niet! Hij is de enige hier die een vriendin wil voor het zoenen of erger nog, seks!"

"Luke ik ben echt klaar met jouw onzin! Je schuift nu alle schuld op Louis terwijl hij de enige was die tegen me praatte toen ik mezelf opsloot! Echt jezus wat is je probleem! Ik wou dat ik nooit met Adinda mee was gegaan naar het concert! Sterker nog, ik wou dat ik je nooit had leren kennen in het muzieklokaal in 2011." Zegt Mel boos boos.

"Wat jij wil, maar kom dan niet bij mij huilen als die gozer naast je, je hart breekt." Zegt ik ook aardig boos. En ze lopen allebei boos naar buiten. Waarom ziet ze het nou niet in...

I now completely fucked up...

A/N

hi idk of dit goed is mrja dit boek wordt denk ik niet superlang, maar we zullen zien. ik probeer nu ff een aanleiding naar het einde te maken, maar dat kan ook nog lang duren

liedje:

Rules of Beautiful - Jacob Whitesides

xx

dani

Carry On 2 • lrhWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu