Hoofdstuk 17

724 40 18
                                    


Melanie,

Het is al even geleden, vind je ook niet? Je vraagt je nu vast af hoe ik je adres heb gekregen, maar dat doet er even niet toe. Het belangrijkste is dat ik je heb gevonden. Het spijt me enorm dat ik Chailey heb gezoend terwijl we net alles hadden bijgelegd na het incident met Daniëlle. Maar ik kan het allemaal uitleggen. Het begon allemaal de dag dat we op de bank een film keken in Londen en Louis je wilde helpen met je tas inpakken. Nadat jij alleen naar boven was gelopen en ik in de keuken wat ging eten, kwam hij binnen en vertelde me dat hij een weddenschap had met Liam. Als hij binnen 2 weken iemand in bed kreeg, kreeg hij €100 van Liam, als het hem niet lukte, moest hij het aan Liam betalen. Hij vond jou om een of andere reden een makkelijk doelwit. Ik wilde gelijk naar boven rennen om je te waarschuwen, maar hij zei dat hij je iets zou aandoen als ik het je vertelde en als ik niet deed wat hij zei. Hij forceerde me dus om Chailey te zoenen zodra ze de keuken in kwam, zodat jij me zou verlaten en hij zijn gang kon gaan. Alles wat daarna gebeurde weet je wel. Maar het was allemaal vooropgezet door Louis. Uiteindelijk is het hem dus gelukt om met je naar bed te gaan en toen was je ineens weg. Mijn hart was gebroken. Hij brak nog verder toen ik je het vliegtuig in zag stappen. Ik reed gebroken terug naar huis, waar ik Louis en Liam lachend op de bank aantrof met de anderen. Ik liep naar boven om het briefje te pakken dat hij had achtergelaten voor jou en liet het zien voor alle anderen. Dat veroorzaakte een enorme ruzie, waardoor One Direction uit elkaar ging (dit moet nog bekend worden) en we Louis en Liam gelijk uit het huis hebben gezet. Dus dit is wat er gebeurd is... Geen idee of je me wil vergeven, dat hoeft ook nog niet. Wacht maar tot morgen.

Luke.

Ik zit met tranen in mijn ogen op de bank en ik weet niet wat ik moet doen. Louis is een vreselijk persoon. Maar dat betekent niet dat ik Luke gelijk weer kan vertrouwen. Ik geloof dat hij de waarheid spreekt in deze brief, maar wat gebeurt er als we ooit weer een relatie krijgen. Gaat hij uit 'gewoonte' weer met andere meiden zoenen, of heeft hij dat echt alleen gedaan door Louis. Misschien komt Daniëlle wel weer ineens langs, je weet het maar nooit. De tranen stromen nog steeds over mijn wangen en ik doe geen moeite om het te stoppen. Wat doet deze jongen toch met me. Dan bedenk ik me pas dat Lili al die tijd op de bank zat en me dus heeft zien en horen huilen. Ze kijkt me bezorgd aan. Zonder wat te zeggen, geef ik haar de brief, die ze met veel aandacht leest.

"Damn die jongen heeft veel voor je over," zegt ze.

"Ja dat is nou juist het probleem!"

"Waarom is dat een probleem?" vraagt ze verward.

"Hij heeft me al zo vaak pijn gedaan, ik weet niet of hij het weer zou doen. Maar hij doet zoveel moeite voor me dat ik hem bijna niet af KAN wijzen. Het is gewoon allemaal zo lastig," zeg ik met een zucht.

"Heb je enig idee wat hij bedoelt met 'Wacht maar tot morgen,' want het klinkt nogal vaag."

"Ik heb echt geen idee, maar ik denk dat we maar wachten dan?" zeg ik, ook al ben ik er zelf nog niet helemaal van overtuigd, maar ik kan ook niet meer doen dan wachten.

"Zullen we maar gewoon een How I Met Your Mother marathon houden om je gedachten ervan af te houden?"

"Yes please!" zeg ik blij. How I Met Your Mother is een van mijn favoriete tv series en het slaagt er altijd in om me blij te maken.

We besluiten om maar gewoon de hele dag op de bank te liggen en How I Met Your Mother te kijken, we hoeven vandaag toch niks anders te doen en ik hoef maar 4 avonden per week te werken.

Na een hele dag tv gekeken te hebben, is het 11 uur en gaan we slapen. We zullen zien wat Luke bedoelde met 'Wacht maar tot morgen".

a/n

stem en comment voor een nieuw hoofdstuk!!

yooooo ik ben in italië atm dus heb ik meer tijd om te schrijven en vandaag had ik inspiratie en heb ik dit geschreven en ook een beschrijving voor een nieuw (engels) boek! ik hoop dat jullie allemaal een fijne vakantie hebben!!

song:

brand new moves - hey violet

xx

dani

Carry On 2 • lrhWhere stories live. Discover now