Hoofdstuk 14

1.1K 60 15
                                    


a/n luister bij dit hoofdstuk Nobody – Selena Gomez, dat lied is echt prachtig en ik vond het hier wel bij passen.

Ik kreeg tranen in mijn ogen en gooide het briefje van me af. Ik twijfelde geen moment en pakte mijn mobiel om mijn moeder een bericht te sturen.

Ik: mam, als het kan kom ik weer even thuis wonen, totdat ik iets voor mezelf heb gevonden.

Mam: je bent hier altijd welkom lieverd!

Ik: bedankt, ik bel je wel als ik op het vliegveld ben!

Ik pak mijn spullen bij elkaar en loop naar beneden, waar ik een lege woonkamer aantref met een briefje op de tafel.

Hey Mel, de jongens moesten naar de studio en ik ben samen met Chailey en Iris aan het hardlopen, wij zijn rond 13:00 klaar. xx Adinda

Mooi, ik heb nog 2 uur om ongezien weg te gaan. Ik ben echt klaar met Luke en Louis. Ik draai me om en loop naar de keuken om wat eten te pakken. Als ik wat gegeten heb pak ik mijn tas en loop ik naar buiten. Op naar huis.

Ik bel een taxi, die naar 10 minuten aan komt rijden. Ik stap in en hij begint te rijden naar het vliegveld. Op een gegeven moment zie ik de auto van de jongens aankomen. Ze zouden toch pas om 13'00 terug zijn? Of waren dat alleen de meiden... Als ze auto langsrijdt zie ik Luke uit het raam staren. Moet ik wel weggaan? Maar als Luke zo goed wist wat Louis van plan was, waarom heeft hij het dan niet tegen me gezegd? Moet ik blijven? Nee, ik ga gewoon weg. Hij is waarschijnlijk super boos op me.

Lukes POV

De jongens en ik rijden terug naar huis. We hebben net een liedje opgenomen genaamd Invisible. Een taxi rijdt ons tegemoet. Als ik naar binnen kijk zie ik Melanie zitten. Wat is zij aan het doen?!

Als we thuis zijn loop ik gelijk naar haar kamer, die ik leeg en opgeruimd aantref. Is ze weg? Heb ik het verpest? Ga ik haar ooit nog zien? Oke misschien ben ik dramatisch, maar wat als ik haar echt niet meer zie?

Dan zie ik een briefje verfrommeld op de grond liggen. Als ik hem openvouw krijg ik een steek in mijn hart.

Hey Melanie, bedankt voor vannacht. Nu ben ik €100 rijker, allemaal dankzij jou. Ja, het was een weddenschap. Ja, ik vond het leuk. Dacht je nou echt dat ik om je gaf? Veel plezier met je leven, maar ik neem aan dat ik jou niet meer zie.

Groetjes, Louis

Hij heeft het echt gedaan. Hij heeft het gewoon gedaan. Hij is gestoord. Zal ze terug zijn naar Australië? Ja, natuurlijk. Verder kan ze nergens heen. Ik ren naar beneden en spring in de auto. Ik neem een sluiproute naar het vliegveld, zodat ik misschien nog een kleine kans heb om haar tegen te houden.

Melanie 's POV

Als de taxi op het vliegveld aankomt, betaal ik de chauffeur en loop ik naar binnen. Als ik een balie zie, loop ik er gelijk naartoe om te vragen wanneer de eerste vlucht naar Australië vertrekt.

"Die vertrekt over een uur, dus als u mee wilt, zou ik maar opschieten." Zegt de vrouw die achter de balie zit.

Ik koop de ticket en laat mijn bagage inchecken. Ik loop over het vliegveld en haal nog even wat koffie.

Lukes POV

Als ik op het vliegveld kom zoek ik Melanie, die ik natuurlijk nergens kan vinden. Ik loop naar de balie of ze haar ergens hebben gezien.

"Ja, ik heb haar net het laatste ticket naar Australië verkocht. Als je haar nog wil zien, heb je nog een half uur." Zegt de vrouw die achter de balie zit. Natuurlijk, Australië. Ik ren over het vliegveld en probeer haar te vinden, maar nergens zie ik de blonde haren van het meisje waar ik van houd. Na 20 minuten heb ik de moed een beetje opgegeven en begin ik uit verveling langs de gates te lopen. Dan zie ik haar.

Melanie 's POV

Ik sta bij de gate om in te checken. Weg van alle mensen die me pijn doen. Op naar de vertrouwde omgeving. Ik loop bijna het vliegtuig in, als ik iemand mijn naam hoor roepen. Luke.

Lukes POV

Ik roep haar naam. Ze verstijfd even maar dan loopt ze toch door.

Melanie 's POV

Ik twijfel even, maar loop dan toch door. Weg van hem...

Lukes POV

Dan loopt ze het vliegtuig in. Weg van mij...

a/n

woeeh sadness en drama, dit is natuurlijk niet het einde van het boek bc ik heb al een veel leuker eind in gedachten hehehe

wees blij dat ik update bc ik ben moe en had ook kunnen slapen, maar nee, ik voelde me schuldig omdat ik zolang niet heb geupdate en maakte dus het hoofdstuk af.

love me

liedje:

Migraine - Twenty One Pilots

xo 

dani

Carry On 2 • lrhWhere stories live. Discover now