Hoofdstuk 19

737 44 23
                                    

Ik word wakker van mijn wekker en pak mijn telefoon om te kijken of er nog wat is gebeurd op instagram. Ik ben vaker getagd dan normaal en klik op een foto.

@mukeswifi: "yesterday at the Ed Sheeran concert in Sydney, Luke sang Tenerife Sea on a video, guess for who he was singing"

Dan komen alle herinneringen weer binnen. Ik krijg weer tranen in mijn ogen en druk ze snel weg. Ik probeer er niet aan te denken en stap uit mijn bed. Ik douch snel en daarna kleed ik me om. Als ik klaar ben loop ik naar de voordeur om te kijken of er post is. Er ligt niks behalve een vierkant pakketje met mijn naam erop. Van Luke. Deze keer zit er geen brief bij, dus maak ik het pakje gewoon open. Er zit een cd hoesje in met een cd waar opstaat "Song that remind me of you". Ik smelt van binnen en krijg een glimlach op mijn gezicht. Ik hou van zelf samengestelde cd's! Ik draai het hoesje om en zie dat daar alle liedjes staan geschreven die op de cd staan.

Tenerife sea – Ed Sheeran

Rather die young – Beyoncé

Hold back the river – James Bay

Chasing cars – Snow Patrol

Give your heart a break – Demi Lovato

Wake me up – Ed Sheeran

Let her go – Passenger

I miss you – blink-182

If you ever want to be in love – James Bay

Mirrors – Justin Timberlake

Home is such a loney place – blink-182

Sad song – We The Kings

What now – Rihanna

Thinking bout you – Ariana Grande

The man who can't be moved – The Script

Ik vraag me af waarom "The man who can't be moved" dikgedrukt is... Het zal wel per ongeluk gebeurd zijn. Een deel van de liedjes ken ik, maar sommige liedjes ook niet. Ik loop naar de cd speler bij de tv en open het hoesje waar de cd in zit. Er valt een klein briefje uit, ik pak het op en lees wat er op staat.

"Welk liedje op de wereld ik ook luister, jij zal het enige zijn waar ik aan denk..."

Ik word gelijk emotioneel. Hij mist me ook. Ik doe de cd in de cd speler en druk op Play. Het begint met Tenerife Sea en natuurlijk krijg ik gelijk tranen in mijn ogen. De liedjes gaan voorbij en ik wordt steeds emotioneler, hij heeft zoveel emotionele liedjes uitgezocht en het is gelijk mijn favoriete cd. Ik doe de hele dag niet meer dan naar de cd luisteren en eten. Als het ongeveer 4 uur is krijg ik een bericht binnen van Derek. Derek is mijn baas bij de muziekwinkel waar ik werk.

Derek: Zou je misschien wat eerder kunnen komen? Er moet een boel worden bijgevuld en je bent vandaag alleen.

Ik: Ja, tuurlijk. Hoe laat?

Derek: 5 uur in plaats van 7? En dan tot 9?

Ik: Is goed!

Dat betekent dat ik 1 uur tijdens openingstijd moet werken, de winkel gaat namelijk om 6 uur dicht. Ook moet ik nu 4 uur werken in plaats van 2, maar dat betekent ook extra geld en vergeet ik even de situatie met Luke. Aangezien het al 4 uur is besluit ik alvast wat te eten. Lili en ik hadden toch al besloten om pizza te eten. Ik pak een pizza Margarita uit de vriezer en zet de oven aan. Als ik mijn pizza op heb, pak ik mijn tas. Zal ik de cd er in doen? Ik moet wel wat luisteren als ik alle cd's bijvul. Ik stop de cd in mijn tas, zeg doei tegen Lili en besluit om maar lopend naar de winkel te gaan. Van een afstand zie ik het rode bord met een zwarte muzieknoot. Als ik aan kom loop ik door de deuren waar de naam van de winkel op staat, "Disc Empire". Binnen zie ik Derek staan, die snel naar me toe komt lopen.

Carry On 2 • lrhWhere stories live. Discover now