Hoofdstuk 16

768 46 6
                                    

Lili en ik praten nog wat verder en komen erachter dat zij ook mijn koffer heeft, dus spreken we af dat ze morgen om 10:00 komt om de koffers om te wisselen en daarna de stad in te gaan om wat bij te praten en zo.

Als ik op mijn mobiel kijk zie ik dat het al elf uur is, dus besluit ik maar te gaan slapen.

---

Ik word wakker van het alarm dat ik had gezet en zet heb uit. Het is 9:00 dus ik stap uit mijn bed en kleed me aan. Ik doe een zwarte short met een zwart wit gestreepte crop top en loop naar de badkamer. Ik doe mijn haar in een vlecht en poets mijn tanden. Ik loop naar beneden waar mijn ouders al zitten.

"Goedemorgen!" zeg ik vrolijk. Ze groeten me terug en ik pak wat te eten.

Drie kwartier later gaat de bel en staat Lili daar. We omhelzen elkaar en verwisselen de koffers.

"Ga je even met me mee om mijn koffer thuis te brengen? Dan kunnen we daarna naar de stad, oké?"

"Is goed! Mam, ik ga naar Lili en dan naar de stad!" roep ik naar mijn moeder als ik mijn vader niet zie zitten.

"Is goed!" roept ze terug.

We lopen naar haar huis, want ze blijkt maar op 15 minuten lopen afstand van mijn huis te wonen. Als we daar aankomen lopen we naar binnen.

"Wow, je appartement is echt mooi!" zeg ik als ik rondkijk.

"Dankje, maar ik woon hier denk ik niet lang meer."

"Hoezo?"

"Ik ben hier samen met Floor gaan wonen, maar ze is terugverhuisd naar Nederland, omdat het slecht ging met haar familie. Maar nu ik hier alleen woon, wordt het me echt te duur en ik kan niemand vinden die mijn huisgenoot wil zijn."

Dat zet me aan het denken. Ik kan natuurlijk niet lang bij mijn ouders blijven wonen en Lili is super aardig. Ook is dit appartement erg mooi.

"Als je het leuk lijkt, kan ik misschien wel bij je komen wonen. Ik ben op zoek naar een appartement en het is hier erg mooi. En ik kan ook nog eens bij jou wonen. Ik zie geen nadelen." Zeg ik dan maar gewoon.

"Oh my god, dat zou echt super zijn!" zegt ze blij.

---

De dagen hierna heb ik met Lili al mijn spullen uit het huis van Adinda, Tamara, Abigail en mij gehaald. Hier zou ik natuurlijk niet meer kunnen gaan wonen. Dan had Luke me in no time gevonden en daar heb ik geen behoefte aan. Na ongeveer een week was alles klaar en geregeld en woonde ik samen met Lili in een geweldig appartement, net buiten het centrum van Sydney. Ik heb lang gezocht naar een baan, maar uiteindelijk ben ik toch weer terechtgekomen bij dezelfde muziekwinkel waar ik vroeger ook werkte. Ik sta daar achter de kassa en het is echt een super fijne baan. Ik heb nu eindelijk weer een beetje mijn leven opgebouwd en alles gaat nu weer een beetje goed. Luke heeft nog wel geprobeerd contact met me op te nemen, maar is daar al snel mee gestopt. Waarschijnlijk had hij door dat ik niks meer met heb te maken wil hebben.

Ik ga op de bank zitten en zet wat muziek aan. Het is zaterdag ochtend en ik heb net wat ontbijt voor mij en Lili gemaakt. Ze komt naast me zitten op de bank, met de post die ze net heeft opgehaald. Zonder op te kijken geeft ze mee een envelop waar mijn naam op staat. Ik maak hem open en begin met lezen.

Melanie,

Het is al even geleden, vind je ook niet?

A/N

hey guys, it's been a while maar eindelijk heb ik een hoofdstuk gepost. het spijt me dat het zo lang heeft geduurd en volgens mij hebben erg veel mensen dit boek al uit zijn/haar bibliotheek gehaald maarja, ik ga gewoon verder. het is al wel bijna het eind van het boek. dan is het wel echt klaar en dit keer is het geen grap. eigenlijk vind ik het echt dom dat ik broken home als liedje heb gekozen aan het begin van t boek, aangezien het boek carry on heet, maar ik kan het nu ook moeilijk veranderen lol.

nouja dat was ff een lange a/n

liedje: focus - Jacob Whitesides

Carry On 2 • lrhWhere stories live. Discover now