Κεφάλαιο 16

299 27 1
                                    

Έχουν περάσει δύο μέρες από τότε που είμαι μαζί με τον Πέτρο. Αυτές τις μέρες είδα έναν Πέτρο διαφορετικό. Στοργικό, ευδιάθετο με ένα χαμόγελο συνέχεια στα χείλη.

Περιμένω πέντε λεπτά έξω από σπίτι. Περιμένω να έρθει να πάμε για τρέξιμο στο Ο.Α.Κ.Α. Ο καιρός είναι υπέροχος. Κάνει αρκετή ζέστη για την εποχή. Βλέπω να περνάει από μπροστά μου ένα ασημί αμάξι, OPEL. Σταματάει μπροστά μου, ανοίγει το παράθυρο και από μέσα ήταν ο Πέτρος, με γυαλιά rayban. Του πάνε τόσο πολύ. Χαμογελάει και μου κάνει νόημα να μπω μέσα.

-Καλημέρα, είπα με έν ντροπαλό χαμόγελο και μπήκα στο αμάξι.
-Όσο περνάνε οι μέρε σε θέλω ακόμα πιο πολύ, μου είπε και μου έδωσε ένα γλυκό φιλί.

Στον δρόμο μιλούσαμε συνέχεια. Με πείραζε με έναν τόσο γλυκό και τρυφερό τρόπο. Πάρκαρε και πήγαμε μέσα στο στάδιο. Ξεκινησαμε να τρεχουμε σε ολο το γηπεδο. Καποια στιγμη ο ιδιος ιδρωσε και πηγε να αλλαξει μπλουζα. Οι κοιλιακοι του... Τα τατουαζ του.. Με κοιταξε και μου χαμογελασε. Ανταπεδωσα.

Αφου περασαμε 3 ωρες εκει αποφασισαμε να παμε στο σπιτι ενος ξαδερφου του. Σχετικα με το ΟΑΚΑ εμενε μακρια και γι'αυτο καναμε 45 λεπτα να φτασουμε. Στην διαδρομη ειχα ενα ανεπαντεχο τηλεφωνημα. Ο πατερας μου... Για μια υποτροφεια στην Αγγλια.. Επρεπε να παω εκει το λιγοτερο σε 4 μερες.. Προσπαθησα να το ανακοινωσω στον Πετρο οσο το δυνατον πιο μαλακα μπορουσα. Οταν του το ειπα φρεναρησε αποτομα. Ευτυχως φορουσαμε ζωνες. Αρχισε να φωναζει συνεχεια "τωρα που σε βρηκα θα σε χασω?!". Εγω συνεχεια με ενα κενο προσωπο δεν μπηκα καν ατον κοπο να του εξηηγησω.

Στο σπίτι μου πηγαμε χωρις να μιλαμε στο δρομο. Μολις φτασαμε μου λεει " Ποτε;", χωρις να γνωριζω ανασηκωσα τους ωμους και βγηκα. Βαζω στην κλειδαροτρυπα της πορτας το κλειδι και μπαινω. Ολοι χαρουμενοι. Φιλιες, αγκαλιες «συγχαρητηρια». Δεν απαντησα σε κανεναν απλα χαμογελασα και τους παρακαλεσα να μην μπιυν στο δωματιο μου για να ετοιμασω την βαλιτσα μου.

Από εκεί ξεκινάει μια διαφορετική αρχή..

(Ειχα καιρο να ανεβασω αλλα δεν προλαβαινα! Ελπιζω να ειστε καλα! Δειτε την καινουρια μου ιστορια "Σκοτεινές Αναμνήσεις")

Να μ' αγαπάς...Where stories live. Discover now