Κεφάλαιο 21

309 29 0
                                    

Η χθεσινή βραδιά ήταν αξέχαστη. Δεν περιγράφεται με λόγια. Τελικά υπάρχει ακόμα αγάπη. Υπάρχουν άνθρωποι ξέρουν τι σημαίνει αυτή η λέξη. Και όταν βρίσκεις το άλλο σου μισό, η αγάπη απλώνεται απλόχερα.

Αυτά σκεφτόμουν στο δρόμο για το Πανεπιστήμιο. Το Πανεπιστήμιο αυτό, δεν έχει καμία σχέση με αυτά της Ελλάδας. Ομολογώ πως μου είναι δύσκολο να μιλήσει Αγγλικά τώρα, μιας και ντρέπομαι. Έχω καιρό να ασχοληθώ με την γυμναστική. Έχω να ασχοληθώ από τότε που έφυγα από τα Τρίκαλα. Το Παν/μιο πιο πολύ με πολυτελές ξενοδοχείο μοιάζει παρά με χώρο σπουδών. Παίρνω το θάρρος και ρωτάω κάποιον που βρίσκεται το τμήμα Γυμναστικής Ακαδημίας. Αφού μαθαίνω μπαίνω στο τμήμα. Άτομα από διάφορες χώρες. Είναι ωραίο να συναναστρέφεσαι με ανθρώπους από άλλους πολιτισμούς. Γνώρισα ένα παιδί. Τον Jacob. Είναι από Σκωτία. Η κοπέλα του είναι από την Βενετία. Είναι τόσο γλυκό. Η αγάπη δεν γνωρίζει, χώρα, ηλικία, φυλή,.

Γύρω στις 5μμ, πήγα στο σπίτι. Ήμουν τόσο εξαντλημένη. Βάζω τα τα κλειδιά στην κλειδαριά. Ξεσπάω σε γέλια. Είναι τόσο αστείο να βλέπεις ένα καλογυμνασμένο με ποδιά και αλεύρι στο πρόσωπο.

-Μην γελάς, προσπαθώ να φτιάξω τυρόπιτα. Το φύλλο μου έχει σπάσει τα νεύρα, έλεγε και γελούσα ακόμα πιο δυνατά.
-Αν..αν..αν.., δεν μπορούσα να ολοκληρώσω την φράση μου από τα γέλια.
-Ξέρεις κάτι; Προσπαθώ να σου φτιάξω κάτι να φας αλλά εσύ κοροϊδεύεις. Ωραία είσαι!, μου είπε θυμώντας. Πόσο ωραία εκνευρίζεται.

Πάω κοντά του και αρχίζω να τον φιλάω στο στόμα. Ανταποκρίνεται κι εκείνος χαϊδεύοντάς με. Γεμίζω και εγώ με αλεύρι και αρχίζω να γελάω. «Ααα τώρα θα σου δείξώ», μου είπς και με πήρε αγκαλιά. Έβαλα να πόδια μου γύρω από τη μέση του. Και με ακούμπησε στο τραπέζι ενώ με φιλούσε στο λαιμό.

-Ηλίθιο με έκανες κώλο, του είπα καο τον έσπρωξα απαλά.
-Βγάλε τα ρούχα σου τότε, μου είπς και μου έκλεισε το μάτι.

Σηκώθηκα και πήγα στο δωμάτιο να αλλάξω. Έχω ένα περίεργο προαισθημα. Κάτι θα γίνει. Βάζω μια φόρμα και βγαίνω έξω. Τον βλέπω να κάθεται στον καναπέ με ύφος.

-Θέλω να μιλήσουμε, μου είπε.

(Hellooo!! Λέτε να χωρισουν; Ή η αγαπη τους ειναι τοσο δυνατη;!)

Να μ' αγαπάς...Donde viven las historias. Descúbrelo ahora