Kapitel 14

6K 268 150
                                    


Dagens låt: Don't dream it's over – Ariana Grande & Miley Cyrus

Kan vi bara älska de här två underbara själarna istället för att hata dem? Båda två är supergulliga. Speciellt i den här videon under mellanspelet. So cute!!

Liksom, Arianas skratt är underbart och Mileys kommentarer är bara... gaaahhh! De är adorable!

Liksom när Ariana säger: "You're the cutest unicorn in the world." Och skrattar en aning, och hon glömmer bort att fortsätta sjunga och Miley bara: "It's fine." och typ: "It's my fault. I was flirting. Sorry." Och Ariana fortsätter skratta bokstavligen änglalikt. Ibland tycker jag de bör stämmas för hur gulliga de är.

Och sen försöker de börja sjunga igen, men börjar skratta istället och det är så cute att jag smälter framför datorn. De är så..... HWEUABFASOFSNADSPEEREJ!!!!!😍💖🌈

***

Jag måste erkänna att festkommittén gjort ett riktigt bra jobb. De har säkert ägnat hela eftermiddagen åt dekorationerna som hänger i varenda liten vrå på hela skolan. I matsalen är det mesta nedsläckt, men det blinkar lampor i hörnen i alla möjliga färger. Det spelas hög, snabb musik som några redan börjat dansa till, men det är knappt från alla. I mitten av taket hänger en stor discokula som varit där varje övernattning sedan det började.

Andrea och en kille från ettan hjälps åt att blanda drinkarna. Några har redan börjat köa för att få i sig något att dricka. Det ska föreställa en bar, men de har bokstavligen bara tagit ett av matborden, täckt det med en vit duk och ställt upp flaskor på det. Ändå ser det profisionellt gjort ut tack vare glittret och serpentinerna. Någon stackare har dessutom fått blåsa upp massor av ballonger då de ligger utspridda lite här och där på golvet.

Jamie tar upp en i blå färg och räcker till mig.

"Vill du veta vilken min favoritfärg är?"

Han ställer frågan och jag inser att han memorerat att jag tyckte om just blått. Den runda ballongen vilar i mina händer. Lättsamt gungar den fram och tillbaka. Jag kastar upp den i luften och ser hur den svävar ner mot golvet framför oss igen.

"Låt mig gissa," säger jag sedan, "svart? Det skulle passa med ditt efternamn."

"Nej." Han ler. "Orange. Tror jag. Det händer rätt ofta att jag byter vilken jag tycker bäst om."

Jag kunde aldrig ha gissat mig till det. Ärligt talat har jag, och säkert fler, trott att alla players tycker om svart och endast den färgen. Alla andra nyanser är för glada och inte lika mystiska. Ett litet leende spelar på mina läppar. Orange? Det är visserligen inte lika fint som blått, men väldigt nära.

Vi kommer slutligen fram till klassrummet där de visar filmerna. Direkt när vi kommer in möts vi av ett liknande bord som Andrea serverar drinkar på. Skillnaden är bara att här ger de ut popcorn och läsk. Jag tar popcornen som är uppfyllda i en mugg och fyller sedan på ett glas vatten från kranen. Många har retat sig på att jag inte är särskilt förtjust i pizza, men folk blir ännu mer undrande när jag säger att jag inte tycker om läsk. Det är så sött, blaskigt och konstigt på en och samma gång. Men när jag beskriver det för folk tittar de på mig som jag vore tokig. Och det gör även Jamie när jag berättar det för honom medan vi hittar en plats i bakre delen av klassrummet.

"Du kan inte mena allvar." säger han och tittar nyfiket på mig. "Vad är det mer jag inte vet om dig?"

Eftersom filmen ännu inte börjat berättar jag om det vardagliga. Vad jag gillar för filmer, böcker, musik , skådespelare, ja allt möjligt. Och själv får jag reda på att Jamie tycker om musikgruppen Journey, och att han inte förstår varför så många gillar Brad Pitt, däremot tycker han om Tom Cruise vilket får mig att skratta.

Förbjudna läpparWhere stories live. Discover now