Hij is ziek.

753 28 1
                                    

'Baby, ik ben thuis!' Zeg je terwijl je de deur achter je sluit. Je was al vroeg klaar met je werk en besloot om eerder naar huis te gaan. Je hoort niks en loopt de woonkamer in.

'Niall?' Zeg je terwijl je rondkijkt. Niks. Misschien is hij boven? Je loopt naar boven en opent de deur van jullie kamer. Je ziet Niall in bed liggen met een dikke sweater aan, zijn haar door de war en hij heeft de deken stevig om hem heen geklemd. Hij ziet erg bleek. Je loopt naar het bed en gaat op de rand zitten terwijl je zachtjes met zijn haar speelt. Zijn ogen gaan langzaam open.

'Y/N?' Zegt hij schor. Je glimlacht.

'Hey Niall, wat is er?' Vraag je zacht.

'Misselijk, hoofdpijn en heb het koud.. Ik heb niks gegeten vanochtend' zucht hij.

'Ook niks gedronken?' Zeg je bezorgd.

'Dat wel, maar daarna kwam alles er weer uit' zegt hij zacht.

'Ik haal wel een pijnstiller en kook wat voor je. Je moet wel iets proberen te eten, oke?' Hij knikt lichtjes.

'Ik kom zo' zeg je terwijl je een kus op zijn voorhoofd drukt. Je staat daarna op en loopt naar de keuken. Je kookt wat soep voor Niall. Je legt alles op een dienblad en loopt dan voorzichtig de trap op, proberend om niet het dienblad te laten vallen. Je opent de deur voorzichtig en ziet hem weer slapen. Je glimlachtjes lichtjes, vanwege het schattige uitzicht. Je legt het dienblad op het nachtkastje. Dan gaan zijn ogen weer open en kijkt haar naar het dienblad.

'Ik wil niet eten, straks geef ik weer over' mompelt hij.

'Ik weet het baby, maar je wordt er wel beter van' zeg je zacht. Hij zucht en gaat dan rechtop zitten. Je geeft hem het dienblad en hij neemt eerst de pijnstiller in.

'Wil je bij me blijven?' Vraagt hij zacht. Je glimlacht en knikt terwijl je naast hem gaat liggen. Hij legt zijn hoofd op je schouder en sluit zijn ogen. Hij is zo blij dat jij zijn vriendin bent. Mensen zeggen altijd dat jij geluk hebt omdat je het vriendinnetje van Niall Horan bent. Maar hij vindt dat hij degene is die geluk heeft. Daarom let hij op. Je bent zijn prinses, en zo wilt hij je ook behandelen.

'Kun je mij misschien het dienblad geven, princess?' Mompelt. Je knikt en pakt het dienblad voorzichtig op.

'Alles hoeft niet op, een beetje is ook goed' hij knikt en eet beetje bij beetje. Na een paar lepels zit hij al vol.

'Ik wil niet meer, het is niet dat ik het niet lust Princess het is gew-'

'Ik snap je Niall' zeg je terwijl je een kusje op zijn wang drukt. Hij knikt en gaat tegen je aanliggen. Je slaat je armen voorzichtig om hem heen en hij lijkt het fijn te vinden. Hij legt zijn hoofd in je nek en slaat zijn armen om je middel heen. Ookal voelt hij zich vreselijk, jij maakt zijn dag goed.

Niall imagines- DUTCH/NEDERLANDSWhere stories live. Discover now