Hij krijgt haat

535 24 2
                                    

'Ze hebben gelijk, Y/N. Ik kan niet zingen. Ik ben lelijk. Ik verdien het niet om in One Direction te zijn' snikt Niall met zijn hoofd op je schouder terwijl je je hand zachtjes door zijn haar haalt.

De laatste tijd krijgt Niall veel haat, meer dan normaal. Hij heeft het te lang voor zichzelf gehouden en nu komt alles eruit. Hij voelt zich waardeloos en stom. Een man huilt niet. Hij voelt zich zwak en mieterig.

'Niall, dat is helemaal niet waar. Je hebt een prachtige stem, je bent de knapste jongen die er is en je verdient het duidelijk wel om in One Direction te zijn.' je voelt hem zijn hoofd schudden.

'Niall... Kijk me aan.' zeg je terwijl je zijn hand pakt. Zijn ogen gaan langzaam naar die van jou, bang om weer zwak te worden. Je houdt zijn gezicht in je handen en veegt zijn tranen weg waarna je een zachte kus op zijn lippen drukt. Je haat het om hem verdrietig te zijn, maar tegelijkertijd waardeer je het dat hij open is. Je weet hoe hij zich echt voelt.

'Je bent een engel, Niall. Je bent aardig tegen elke fan, je maakt tijd voor ze allemaal en je bent er altijd zeker van dat ze allemaal op zijn minst met je hebben gepraat. Je bent altijd vrolijk! Je probeert altijd iedereen blij te maken. En ondanks het feit dat je wereldberoemd bent, je blijft jezelf en bent niet veranderd in een verwende popster die denkt dat hij heel wat is. Je bent geliefd bij zo veel mensen, je bent ook nog het liefste vriendje ooit. Je doet zo veel voor iedereen, Niall. Die mensen die op je haten zijn stikjaloers op je. Ze weten niet waar ze het over hebben. Ze weten niet eens hoe veel ze je pijn doen hiermee. Niall James Horan, je bent de liefste jongen op aarde.' terwijl je dit zei bleef je hem aankijken en weer vullen zijn ogen zich met tranen.

'Ik hou zo veel van je, Y/N.' mompelt hij

'Ik ook van jou, Ni. Kom, ik maak je favoriete eten, we kunnen dan even gewoon liggen en als je wil kan ik de jongens uitnodigen zodat ze je kunnen opvrolijken.' hij glimlacht

'Dat laatste hoeft niet, jij maakt me al blij genoeg.' zegt hij terwijl hij zijn armen om je middel slaat.

'Zal ik dan maar koken?' vraag je

'Mag ik helpen?' vraagt hij meteen. Je lacht even en knikt dan

'Oke, lets go!' hij trekt je omhoog en samen lopen jullie naar de keuken. Al snel is hij weer de vrolijke Nialler die iedereen kent, dankzij jou

Niall imagines- DUTCH/NEDERLANDSWhere stories live. Discover now