These four walls- Little Mix

664 27 5
                                    

"These Four Walls"

[Jade:]
I feel so numb
Staring at the shower wall
It's begun,
The feeling that the end has come
And now the water's cold

I tried to eat today
But the lump in my throat got in the way

[Jesy:]
In this time I've lost all sense of pride
I've called a hundred times
If I hear your voice I'll be fine

And I, I can't come alive
I want the room to take me under
'Cause I can't help but wonder
What if I had one more night for goodbye?
If you're not here to turn the lights off, I can't sleep
These four walls and me

[Leigh-Anne:]
I lay in bed
Can't seem to leave your side
Your pillow's wet
From all these tears I've cried
I won't say goodbye

I tried to smile today
Then I realized there's no point anyway

[Perrie:]
In this time I've lost all sense of pride
I've called a thousand times
If I hear your voice I'll be fine

And I, I can't come alive
I want the room to take me under
'Cause I can't help but wonder
What if I had one more night for goodbye?
If you're not here to turn the lights off I can't sleep
These four walls and me

[Leigh-anne, Jade & Jesy:]
Oh oh oh

[All:]
And I, I can't come alive
I want the room to take me under
'Cause I can't help but wonder
What if I had one more night for goodbye?
If you're not here to turn the lights off I can't sleep
These four walls and me

POV NIALL

1 jaar. Precies 1 jaar geleden gebeurde het allemaal. 1 jaar geleden ben ik haar verloren. Mijn prinses, mijn tweede helft, mijn hart, mijn vreugde. Ze was mijn alles. En nu is ze gewoon weg. Ik kan haar niet meer knuffelen, kussen, bellen, ik kan geen kleine grapjes meer maken om haar te laten lachen. Eten lukt me niet, de brok in mijn keel is te groot. Ze ging werken. Ik wilde haar brengen, maar ze stond erop dat ze zelf zou gaan. Ik kuste haar toen zoals gewoonlijk, niet wetend dat dat de laatste keer zou zijn dat ik haar zou zien. Dat ik haar voor het laatst zou spreken en haar voor het laatst zou vasthouden. Ik heb het nooit kunnen doen. Ik wilde haar al een tijd ten huwelijk vragen. Maar ik ben te laat. Ze is weg nu. Ze zou mijn prinses voor altijd zijn, we zouden samen gelukkig zijn, een gezin stichten en oud worden.

Het universum dacht daar anders over.

Wat heb ik gedaan? Wat heeft zij gedaan om dit te verdienen? Ze deed geen vlieg kwaad. Y/N was zo geweldig. Iedereen hield van haar. de jongens, mijn familie, de media, de fans. Iedereen was geschrokken en ik was ook in shock. Ik besefte het me niet tot haar begrafenis. Nu ben ik bij haar graf. Het zou haar verjaardag zijn vandaag en ik dacht al lang dat dit het beste moment zou zijn om haar te vragen om voor altijd bij me te zijn.

'Hey Y/N' zeg ik zacht. Geen antwoord. Tuurlijk Niall, zou je denken dat ze zou opstaan en weer met je zou praten? Toch lucht dit op.

'Ik mis je. De jongens missen we. We missen je allemaal. Ons groot bed is nu altijd zo leeg. Ik lig nu altijd op jouw kant, want daar kan ik je parfum nog ruiken. Ik heb geen idee wat ik nu moet, princess. Zonder jou ben ik niks. Jij maakte me helemaal compleet. Jij was degene die me blij maakte als ik weer eens een rotdag had. Ik zou willen dat ik nog op zijn minst normaal afscheid kon nemen. Je was net een engel. Ik weet nog dat ik dan mijn stress op jou afreageerde, en jij bleef kalm en lief. Ik heb daar nog steeds spijt van. Je was de perfecte vriendin. Niemand is net zoals jij. Ik heb geen idee waar je nu bent. Of je in de hemel bent, een nieuw leven hebt, of dat je een engel bent... Ik heb geen idee. Ik hoop dat je het daar goed hebt. Het liefst zou ik nu bij je willen zijn, maar jij zou dat niet willen. Jij zou me dan vertellen over de mensen die allemaal om me geven. Maar later princess, als de tijd rijp is kom ik naar je toe. We hebben zo veel geweldige momenten gehad samen, ik weet ze allemaal nog. Bijvoorbeeld toen we elkaar hadden ontmoet, we waren in een winkel en je liet een zware blik op mijn teen vallen. Ik weet nog hoe veel pijn dat deed' ik lach lichtjes.

'Maar dat was het waard, want daardoor zijn we closer geworden. Of die ene keer op onze derde date dat ik wilde koken en ik bijna het huis afbrandde. Ik ben een kluns. Jij kon er ook wat van, die ene keer toen we gingen kamperen en je helemaal alleen een vuur wilde maken. Je brandde je vinger, ik weet nog dat ik toen een kus moest geven om "de pijn weg te maken". Je was altijd zo schattig. Je gaf me zo veel liefde, en ik deed er alles aan om dat terug te geven. Niet dat dat lukte. Jouw liefde is onbetaalbaar. Ik weet nog hoe koppig je ook kon zijn. Als we gingen winkelen en ik wilde betalen, dan wees jij mijn aanbod altijd af. Ik kan nog steeds niet geloven dat je weg bent. Waarom juist op je verjaardag? Waarom op die speciale dag? Het moest de beste dag ooit worden. We zouden die avond uit eten gaan, ik had een hele surprise party voor je geregeld, je kon zelfs Adele ontmoetne, je grootste idool. Toen we het hoorden was iedereen stil. Niemand kon het geloven. Ik nog steeds niet. Ik mis je Y/N, ik mis je' de tranen rollen over mijn wangen. Ik verberg mijn gezicht in mijn handen en mijn snikken worden steeds luider. De tranen lijken niet te stoppen. Ja, ik ben een watje. Ik weet het. Maar dat boeit me nu echt helemaal niks. Ik wil haar
terug. Ik wil mijn prinses terug.

Woww dit was moeilijk om te schrijven. De gedachte van Niall die huilt breekt mijn hart al :(, ugh..

Niall imagines- DUTCH/NEDERLANDSTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon