Je bent hun fotograaf

445 20 5
                                    

'Y/N!!!' je kijkt op van je camera en ziet Lux naar je toe rennen. Je glimlacht en houdt je armen open waarna ze je meteen in een knuffel trekt

'Hey Lux!' ze kijkt je aan.

'Oom Louis, Liam, Niall en Harry zijn er ook!' zegt ze vrolijk

'Die komen strak, zeker.' ze knikt

'Lux! Kom!' je kijkt op en ziet Lou binnenlopen

'Hey Y/N!' begroet ze je

'Hey, Lou!' Lou neemt Lux mee en je gaat verder met alles goedzetten. Zometeen komen de jongens allemaal apart en daarna nog samen. Eerst komt Niall. Stiekem vind je hem al heel erg leuk, maar waarschijnlijk ziet hij je als niemand anders dan iemand die voor hem werkt.

'Hey Y/N!' zegt hij. Je glimlacht.

'Hoi Niall! Ga maar op die stip daar staan.' hij knikt en gaat staan waar je hem wilde hebben. Je zet de lens scherp en moet moeite doen om de kriebels in je buik rustig te houden.

'Okay, lach maar gewoon in de camera.' hij doet wat je zegt en je moet door zijn lach ook spontaan glimlachen

'Okay, nu iets meer sexy.' bloos je. Hij doet zijn handen in zijn zakken en kijkt zwoel naar de camera. Je voelt je benen zwakker worden en moet je best doen om niet te fangirlen. Je maakt wat foto's.

'Okay, doe nu maar lekker gek.' je begint te lachen als hij zijn tong uitsteekt en scheel kijkt. Daarna doet hij een heel overdreven duckface. na een tijdje poseren en lachen ben je klaar.

'Zo, dat was het denk ik. Bye Niall!' zeg je terwijl je even naar de foto's kijkt.

'Bye babe!' je voelt hem een kus op je wang drukken en dan weglopen. Je wang tintelt en je voelt jezelf rood worden. Hopend dat dit niet de laatste keer zal zijn
Hallooootjes! Vraagje:
Willen jullie liever dat ik One Shots met liedjes erbij (dus waar t lied over gaat iets schrijven), of zonder? Ik hoop dat jullie deze leuk vinden! Ohja, en ik doe ook persoonlijke One Shots! Je moet me even een berichtje sturen en daarbij een paar dingen laten weten:
Je naam
Waarover het moet gaan
Eventuele kleine informatie (karakter, haar en oogkleur enz..)
En namen van ouders, beste vriendinnen, familie enz...
Love you all!! Byeee xxDamla

Niall imagines- DUTCH/NEDERLANDSWhere stories live. Discover now