Er zit een groot leeftijdsverschil

574 20 4
                                    

DIT WAS IN 2014

Toen jij en Niall net samenwaren, was niet iedereen daar even blij mee. Natuurlijk vonden de jongens het geweldig, maar jouw en Niall's ouders dachten daar anders over. Zijn ouders geloofden niet dat je echt om Niall geeft. En jouw ouders zijn bang dat Niall verkeerde dingen met je wilt doen.

Maar jullie weten beter. Niall zou zoiets nooit doen. Hij houdt zo veel van je. Je bent zijn wereld en het boeit hem niet wat de rest vindt. Niall is alles voor je. Hij is er altijd al voor je geweest, en je bent hem daar zo dankbaar voor. In het begin was het lastig, maar nu gaat het steeds beter. Want ja, een 15 jarig meisje en een 21 jarige man?.. Niet de beste combinatie ooit..

-------------

'Hey princess'  zegt Niall waarna hij zijn lippen zachtjes tegen je voorhoofd legt. Je glimlacht en drukt een korte kus op zijn lippen.

'Hey snowflake' zeg je terwijl je zijn handen pakt. Zijn glimlach wordt nog breder en zijn ogen hebben een kleine schattige twinkel.

'Hoe was het op school?' Vraagt hij.

'Goed hoor, we hadden een proefwerk Engels, maar het lukte me wel!'

'Mooi, ik ben trots op je' zegt hij

'En jij? Nog wat nieuwe liedjes geschreven?' Hij knikt meteen blij en je grinnikt

'En we hadden weer een interview' je knikt en voelt je humeur zakken

'Ja ik heb het gezien..' Mompel je terwijl je ogen naar de grond kijken. De interviewer bleef commentaar geven op jullie relatie, en het helpt al helemaal niet als het een heel knappe vrouw. Je voelt zijn vinger je kin zachtjes optillen, waardoor je hem wel aan moet kijken.

'Y/N, baby luister. Jij bent de enige voor me, geloof me. Het boeit me totaal niet wat de rest vindt. Ik hou van je en daar komt niks of niemand tussen' zegt hij terwijl zijn blauwe ogen in die van jou staren. Je voelt weer een klein lachje op je gezicht

'Zo wil ik mijn prinses zien. Nou, laten we samen een film kijken en knuffelen' je grinnikt en knikt

'Goed plan'
Heeeyy!! Ik weet niet of jullie het al gezien hebben, maar in mn bio staan al mn social media accounts, dus die kun je volgend als je wilt! En zouden jullie ook persoonlijke One Shots willen. Bijv, met jouw naam erin? Als je dat leuk lijkt, comment je naam en waar het over moet gaan :). Ik vind dat soort dingen altijd leuk om te schrijven. Goodnight everybody
Xxxx Damla

Niall imagines- DUTCH/NEDERLANDSTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang