Inbreker

363 14 0
                                    

Je hart staat stil als je de deur open hoort gaan. Geen geluid. Je loopt stilletjes naar het raam, maar ziet Niall's auto niet.

Ineens hoor je iets vallen. Het maakt een hard geluid en het klinkt alsof het kapot is. Daar gaat je dure vaas.. Je loopt voorzichtig naar de gang en kijkt naar beneden. Je ogen worden groot. Er is  niet een inbreker...  Het zijn er 3...  Je weet niet wat je moet doen, Niall is niet thuis.

Je loopt snel de badkamer in en doet de deur op slot. Je belt gelijk Niall en na wat eeuwig lijkt te duren neemt hij op.

'Hey baby, hoe gaat het?' zegt hij vrolijk.

'N-niall... er zijn mensen in ons huis.' zeg je zacht, en je stem trilt duidelijk.

'Wat?! Ik.. Waar ben je nu?' vraagt hij bezorgd.

'In de badkamer. Ik ben zo bang Niall, please kom hier..' fluister je met tranen in je ogen.

'Ik loop nu naar de auto. Blijf waar je bent, ik bel de politie en stuur ze gelijk naar huis ja?' 

'Oke Ni..'

'Niet bang zijn, ik ben er voor je het weet.' jullie nemen snel afscheid en hangen dan op. Je hoor beneden van alles. Laatjes worden opengetrokken, kasten worden geschoven, dingen worden op de grond gegooid.

'Was dat alles?' hoor je een zware stem zeggen.

'Ik zag de auto van die vriendin hier. Misschien heeft ze wel meer.' je adem stokt in je keel en je legt je hand op je mond, in de hoop om geen geluid te maken. Je hoort voetstappen de trap opkomen. Je knijpt je ogen dicht en een traan rolt over je wang. Je hebt dit eerder meegemaakt als klein meisje, en dit brengt die herinneringen terug.

Dan hoor je dat er aan de deur word getrokken.

'Doe open!!' zegt een stem luid. Je probeert je stil te houden en er word steeds harder op de deur geslagen. Je staat op en kijk snel de badkamer rond. Niks. Shit.

Dan zwaait de deur open en je ogen worden groot. Voor je het weet heeft een van de mannen je vast, zijn hand over je mond heen. Je probeert hem weg te trekken, maar niks helpt.

'Ik zou niet tegenwerken als ik jou was.' sist hij in je oor. Je stopt met tegenwerken.

'Open je kluis voor ons. Nu.' je schudt snel je hoofd. Dat niet. Ineens voel je iets kouds op je slaap. Je ogen worden groot. Hij heeft een pistool!! Je slikt en knikt lichtjes.

Kom op Niall... Waar ben je?..

Je laat ze zien waar de kluis is en geeft de code. Ze pakken alles. Je geld, sieraden, portemonnee, alles.

Op dat moment hoor je sirenes.

'Kom nu naar buiten, we zijn gewapend!' word er geroepen. De mannen kijken je aan.

'Heb jij ze gebeld?' schreeuwt een van ze. Je schudt snel je hoofd. Voor je het weet zijn er agenten binnen en hebben ze de dieven vast.

'Jullie moeten even mee naar het bureau.' ze worden het huis uit getrokken. Je hoort daarna weer voetstappen en schrikt even.

'Baby? Waar ben je?!' zodra hij je ziet rent hij naar je toe en trekt hij je in een knuffel. Je laat de tranen stromen en jouw luide snikken vullen de kamer.

'Shh baby shh, ik ben hier, maar je geen zorgen. Je bent veilig nu en alles is nog hier.' zegt hij terwijl hij met zijn hand over je haar strijkt.

'Ik was zo bang..' zeg je zacht.

'Dat hoeft nu niet meer. Ik blijf bij je babygirl.' hij zet zijn lippen tegen je hoofd.

'Wil je even wat drinken om bij te komen?' Je schudt je hoofd.

'Ik wil bij je liggen.' mompel je.

'Als mijn prinses dat wilt doen we dat.' hij tilt je op en legt je in bed neer. Meteen slaat hij zijn armen om je heen en rust je je hoofd tegen zijn borst. Hij begint zachtjes Little Things te neuriën waardoor je langzaam in slaap valt.

Niall imagines- DUTCH/NEDERLANDSWhere stories live. Discover now