Unconditionally- Katy Perry

544 23 0
                                    


Oh no, did I get too close?
Oh, did I almost see
What's really on the inside?
All your insecurities,
All the dirty laundry
Never made me blink one time.

Unconditional, unconditionally,
I will love you unconditionally.
There is no fear now,
Let go and just be free,
I will love you unconditionally.

Come just as you are to me,
Don't need apologies,
Know that you are worthy.
I'll take your bad days with your good,
Walk through the storm I would.
I do it all because I love you,
I love you!

Unconditional, unconditionally,
I will love you unconditionally.
There is no fear now,
Let go and just be free,
I will love you unconditionally.

So open up your heart and just let it begin,
Open up your heart and just let it begin,
Open up your heart and just let it begin,
Open up your heart!
Acceptance is the key to be,
To be truly free.
Will you do the same for me?

Unconditional, unconditionally,
I will love you unconditionally.
There is no fear now,
Let go and just be free,
'Cause I will love you unconditionally.

I will love you (unconditionally),
I will love you,
I will love you
Unconditionally

Liefde. Dat ene woordje, met veel betekenissen. Verliefd op iemand zijn, van je familie houden, om een hobby geven... Liefde voelt altijd geweldig en de meeste mensen geloven dat iedereen liefde kan vinden. Behalve Niall. Hij heeft het inmiddels al opgegeven. Hij had een relatie van 2 jaar. Hij was dolgelukkig met zijn vriendin. Alles was perfect. Dat leek tenminste zo... Zijn vriendin ging al een jaar vreemd. Op de dag dat Niall erachterkwam wilde hij thuis met haar praten. Maar ze was weg. Ze had alles meegenomen. Zijn geld, televisie, bank, tafel, alles.. Niall had bijna niks meer. Zelfs een deel van zijn kleren was weg. Gelukkig had hij zijn vrienden om op te bouwen. Hij was zo gebroken. Hij huilde wekenlang en was niet meer vrolijk. Na die dag beloofde Niall zichzelf om nooit meer verliefd te worden. Hij begon langzaam muren om hem heen te bouwen. Zijn vrienden probeerden van alles, maar niks hielp. Tot die ene dag. Toen hij haar ontmoette.

POV NIALL
Ik sluit de deur achter me en loop richting het park. Een frisse neus halen is altijd wel goed. Ik voel de wind harder waaien en stop mijn handen in mijn broekzakken. Ik merk dat het wat rustiger is. Ik zie een klein meisje met haar ouders lopen. Ze plukt allemaal bloemen en haar ouders kijken haar liefdevol aan. Ik kon ook zo'n toekomst hebben. Maar nee. Ze liet me zo hard vallen. Ik heb geen geluk in de liefde. Ik zucht en ga op een bankje zitten. Ik haal zuchtend een hand door mijn haar en staar naar het gras.

'Eh sorry, mag ik hierbij zitten?' Zegt een stem. Ik kijk op en zie een beelschone vrouw staan. Snel schud ik de gedachte weg.

'Ja, tuurlijk' zeg ik. Ze knikt en gaat naast me zitten.

'Gaat het wel? Je ziet er zo verdrietig uit?' Zegt ze bezorgd.

'Ja het gaat, gewoon wat moe' zeg ik.

'Ik ben Y/N, Y/N Y/L/N' stelt ze zichzelf voor. Y/N... Mooie naam..

'Ik ben Niall, Niall Horan'  ze glimlacht lief.

'Woon je hier? Je klinkt niet echt Brits ofzo, niet dat het erg is hoor!' Ik grinnik. Ze is te schatti- nee.

'Ik woon hier ja, maar ik kom uit Ierland. Ik ben hier naartoe verhuisd toen ik zestien was'

'Ik wilde altijd al naar Ierland.. Hoe is het daar?' Vraagt ze nieuwsgierig. Ik glimlach.

'Heel mooi. Waar ik vandaan kom zijn de mensen altijd aardig, vrolijk..'

~~~~~~~~~~

'Hoe heb ik me over kunnen halen' mompel ik terwijl Harry mijn haar doet.

'Kom op Nialler, Y/N is hartstikke aardig!'

'Dat was zij ook' zeg ik terwijl ik de tranen weer in mijn ogen voel prikken.

'Niall, ik snap hoe moeilijk het nu voor je is. Maar je moet proberen om haar te vertrouwen. Je had voor een keer ongeluk in je relatie... Maar dat is niet altijd zo'

'Harry, het blijft bij 1 date nu, niks meer. Klaar.' Zeg ik kortaf. Ik hoor Harry zacht zuchten, maar hij zegt niks meer. Dan gaat de bel.

'Ik ga wel!' Zegt Louis. Ik hoor de deur open gaan en Y/N's stem Louis vrolijk begroeten. Ik sta snel op en op dat moment komt Y/N de kamer binnen.

'Hey Niall!' Zegt ze vrolijk.

'Hey Y/N, zullen we gaan?' Ze knikt

'Veel plezier jongens! En denk eraan, niet zoenen op de eerste date!' Plaagt Louis. Ik voel mijn wangen lichtjes rood worden.

'Kom' mompel ik zacht en we lopen naar buiten.

'Dus... Waar gaan we heen?' Vraagt ze.

'Nergens' grijns ik. Ze rolt lachend haar ogen. Haar lach klinkt als muziek in mijn oren.

~~~~~~~~~~

*DRIE WEKEN LATER*

'Niall, wat houdt je dan tegen? Ik vind jou leuk, en jij mij ook. Wat staat hier dan nog tussen?' Vraagt Y/N. Ja, ik vind haar leuk. Maar ik ben gewoon zo bang dat het weer gaat gebeuren. Ze pakt mijn hand voorzichtig vast en kijkt me in mijn ogen aan.

'Kijk, Niall je hoeft niet te vertellen wat er is. Maar je moet weten dat ik niet met je gevoelens zal spelen. Ik zal je hart niet breken, of iets in die richting. En wanneer je eigen ruimte wil, geef ik je die. Je kunt me altijd vertrouwen. Je kunt alles bij me kwijt. Ik zal geen irritante vriendin zijn die je 24 uur per dag belt en bij je moet zijn. Je geheimen zijn veilig bij me en er is nergens om bang voor te zijn' toen gebeurde het. Toen voelde ik de muren die ik al jaren om me heen heb gebouwd naar beneden zakken. Het is haar gelukt. En ze heeft gelijk.

'Ik weet het, het is gewoon dat mijn vorige relatie niet al te best was. Maar ik wil het wel proberen samen' ze glimlacht en knikt.

'Ik doe alles zo rustig mogelijk aan'

~~~~~~~~~

En nu, vier jaar later is het nog steeds zo. Y/N is de beste vriendin die ik me kan wensen. We zijn ook al een half jaar verloofd. Ik was zo zenuwachtig, maar ze zei gelukkig ja. Ze deed alles rustig aan, wat ik heel fijn vond. Ze geeft me altijd zo veel liefde, en ik probeer dat terug te geven. Soms ben ik wel bang dat ze me gaat verlaten. Maar dan praat ze weer met me, en dan is mijn humeur veel beter. We zitten nu op de bank een film te kijken. Y/N's hoofd op mijn borst en haar armen om mij heen. Volgens mij vindt ze het eng, want ik voel haar grip om me verstrakken. Ik hoor haar zachtjes gilen en grinnik

'Ni, het is niet grappig' mompelt ze met haar gezicht in mijn shirt

'Sorry baby, ik bescherm je wel' zeg ik waarna ik mijn lippen zacht op haar hoofd zet. Ze giechelt lichtjes en kijkt op naar me. Dit meisje is mijn wereld

Niall imagines- DUTCH/NEDERLANDSWhere stories live. Discover now