I'm in love with you.. (Deel 1)

360 16 1
                                    

"Ze is gewoon zo mooi, en lief en schattig en ze is altijd vrolijk, ik krijg geen genoeg van haar." Zegt hij met die twinkeling in zijn ogen. En ik wens zo erg dat ik dat was. Dat ik de rede was voor die glimlach.

"Ik hou van haar, Y/N. Ik ben zo verliefd." Zucht hij terwijl hij zich naar achteren op bed laat vallen. Hij staart dromerig voor zich uit. En al weer breekt mijn hart nog meer.

Maar hij is gelukkig met haar. Dus ik moet een goede beste vriendin zijn en blij voor hem zijn.

"Dat is te zien." zeg ik terwijl ik een glimlach op probeer te zetten. Hij knikt. Dan piept zijn telefoon. Hij kijkt en aan zijn glimlach te zien is het zijn vriendin Emily..

"Ik moet gaan, Emily heeft hulp nodig met het in elkaar zetten van haar nieuwe kast."

"Is goed, bye!" ik neem afscheid en zucht dan. Waarom moet ik verliefd op hem zijn?

Ik word niet vaak verliefd, maar als ik het ben is het heel erg. Dit is geen kalvenliefde die na een maand weg is, dit is echt diep.

Wat het erger maakt is dat ik zo close met hem ben, hij praat altijd over meisjes met me. als hij er een leuk vindt kan hij niet over haar ophouden.

Maar ik snap het wel. Emily is een geweldig mooi meisje. Ze heeft prachtig lang blond haar, perfecte zeeblauwe ogen en een lichaam waar elk meisje een moord voor zou doen. Ze is vrolijk, lief, maar heeft ook een heel andere kant.

Ik ben gewoon Y/N. Tuurlijk ben ik niet goed genoeg.

Maar toch maakt het me verdrietig. Toch breekt mijn hart weer als hij het over haar heeft. En elke keer doet het me meer en meer pijn zonder dat hij er ook maar iets van merkt.

Ik voel al tranen in mijn ogen opwellen en bijt hard op mijn lip terwijl ik in mijn kussen knijp. Ik bijt zo hard dat ik bloed proef, en toch stromen de tranen stilletjes over mijn wangen. Ik geef geen kik.

Ik zou willen dat ik haar was. Ik wil het meisje zijn naast wie hij elke ochtend wakker wordt. Ik wil degene zijn van wie hij houdt, ik wil degene zijn die hem zo speciaal laat voelen.

Maar zijn geluk is belangrijker. Geloof me, ik ben een jaloers type, maar ik denk altijd aan het geluk van een ander. Hij is belangrijker.

Toch zou ik willen dat het anders was.

Niall imagines- DUTCH/NEDERLANDSजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें