Hij wilt indruk op je maken, maar faalt.

509 24 1
                                    

POV NIALL
Ik schiet de bal naar Harry en hij schiet terug. We doen dit al een half uur. Yup. Saai he. De andere jongens konden niet, Zayn is ziek, Louis is op vakantie en Liam moest leren voor examens.

'Gast, Y/N is daar.' zegt Harry terwijl hij naar de tribune wijst. Ik volg zijn vinger en zie dan Y/N naar de tribune lopen met een boek stevig tegen haar aangedrukt. Ze doet hasr bril nog een keer goed en gaat dan zitten. Ik vind haar al leuk sinds het begin van het jaar, maar ik durf het niet te zeggen. Harry weet dat ik haar leuk vind.

'Je staart weer.' grinnikt Harry. Snel wend ik mijn blik van Y/N af en bloos ik.

'Hey man, ik moet gaan, ga je mee of blijf je?' vraagt hij

'Ik blijf nog even.' hij grijst

'Doe het veilig!' zegt hij voordat hij wegloopt. Ik rol mijn ogen. Harry en zijn rare humor..

Om een beetje indruk op Y/N te maken probeer ik de bal hoog te houden. Niet dat dat heek bijzonder is... Ik zie vanuit mijn ooghoeken Y/N naar me kijken.

Juist dan glij ik uit en val ik op mijn kont op het gras. Ik voel mijn wangen rood worden en Y/N slaat haar hand voor haar mond om niet te lachen. Ik sta snel op, nog steeds met rode wangen.

'Gaat het?' hoor ik een mooie, zachte stem zeggen. Ik kijk naar waar de stem vandaan komt en zie Y/N me met een lief lachje aankijken

'Uh.. Ja hoor.' mompel ik blozend.

'Het is best glad hier.' grinnikt ze. Ikknik. Ik kijk naar haar ogen, en ik meen het als ik zeg als ik erin verdwaald raak.

'Ik ben Y/N..' stelt ze zichzelf voor

'Dat weet ik.' grinnik ik. Ze kijkt me verbaasd aan.

'Ja, ik ken iedereen bij ons op school.' ze knikt

'Meestal vergeten mensen mijn naam.' mompelt ze.

'Dan zijn ze heel erg dom, want ik weet zeker dat je een super leuk meisje bent.' ze bloost en kijkt naar de grond.

'Uhm, ik weet dat we pas net echt praten, maar ik vind je echt leuk.. Zou je met me ergens willen drinken?' vraag ik voorzichtig. Ze knikt.

'Lijkt me leuk! Wanneer komt uit voor je?'

'Nu? Ik heb niet veel gedronken vandaag.' ze knikt.

'Ik moet even mijn tas pakken.'

'Ik help wel.' zeg ik terwijl ik haar tas overneem

'Het hoeft niet hoor!'

'Nee, het lukt wel. Kom, we gaan.' we lopen het veld af en een beetje voorzichtig pak ik haar hand vast. Ze kijkt me aan en glimlacht, we weten allebei dat dit een stap is naar een mooie relatie. 
Heeyy!! Hopelijk vonden jullie het stukje leuk! Ik begin het wel moeilijker te vinden om aan goede ideeën te denken... Kunne jullie misschien reageren wat jullie leuk zouden vinden? Dat zou me echt helpen! Ik hou van jullie!!' Xx Damla

Niall imagines- DUTCH/NEDERLANDSحيث تعيش القصص. اكتشف الآن