Je bent zwanger

581 24 5
                                    

Ongelovig staar je naar de test in je handen. Je zit in de badkamer, met de deur op slot. Je voelt je ogen waterig worden. Niall wilt juist geen kinderen. Hij vindt het te vroeg, en bovendien moet hij vaak touren voor One Direction. Je legt je hoofd in je handen en snikken vullen de badkamer. Je hebt geen idee wat je moet doen. Straks verlaat hij je nog! Je pakt met trillende handen je telefoon en belt Sophia

S: Heey Y/N!! Hoe gaat het?' Galmt haar stem door de telefoon

'Soph..' Snik je. Meer kun je nu niet zeggen

'Y/N? Wat is er? Ohmygod, niet huilen please..'

'Ik ben zwanger' huil je en dan is ze stil. Net wanneer je denkt dat ze heeft opgehangen antwoordt ze.

'Dat is super!! Waarom huil je nu dan?'

'Niall zei dat hij geen kinderen wilde. Straks gaat hij me verlaten!' snik je. Natuurlijk wil je kinderen, Niall ook, maar hij vindt het te vroeg. Hij heeft de band en hij tourt al zo lang. Dan kan hij zijn kind niet op zien groeien.

'Dat doet hij niet, Y/N, geloof me. Niall is niet zo'n persoon. Hij houdt van je!' probeert ze me gerust te stellen.

'M-maar wat als hij boos wordt?' zeg je bang.

'Boos? Nee dat wordt hij zeker niet! En het is deels zijn schuld ik bedoel als zijn co..'

'Soph!!' lach je. Ze grinnikt.

'Okay, je gaat nu naar Niall en vertelt hem dat je zwanger bent. Geen zorgen, er gebeurt niks ergs!' je zucht en knikt. Je bedankt Sophia en hangt dan op. Je haalt diep adem en wast je gezich. Daarna loop je naar beneden, waar Niall tv kijkt.

'N-Niall?' zeg je voorzichtig. Hij kijkt naar je en glimlacht meteen.

'Ja, sweetheart?'

'Uh.. Ik moet iets vertellen..' mompel je. Hij fronst en meteen komen er allemaal gedachtes door zijn hoofd. Ga je het uitmaken? Is er iets me de jongens? Is er iets met zijn prinses?

'Ik eh.. Weet je nog toen ik me niet lekker voelde, vorige week?' hij knikt langzaam, niet begrijpend wat je probeert te zeggen

'Eh, ja?' hij snapt het nog steeds niet. Wat heeft buikpijn hiermee te maken?

'Ik.. Ik heb een test gedaan en... En.. Ik ben zwanger.' je kijkt naar Niall, hij toont geen emotie. Geen blijdschap, geen verdriet, niks. Je bijt op je lip. Je ogen stromen vol met tranen.

'Weetje wat, laat maar. Ik bel het ziekenhuis wel en laat het wel weghalen, het.. Het hoeft niet ik weet dat je het druk hebt met alles.'

'Wanneer zei ik dat ik het kind niet wil?' je kijkt hem aan. Er is een kleine twinkeling in zijn ogen.

'Je.. Je bent blij?'

'Natuurlijk!! Ik word vader!! We worden ouders, Y/N! Het is ons kind! Denk je dat ik daar niet blij mee zou zijn?'

'Ik... Je zei eerder dat je het nog niet wilde..' mompel je

'Vergeet wat ik zei. Dit is een geweldig geschenk, Y/N. Ik kan niet wachten om samen ons kindje op te voeden.' je glimlacht en hij drukt een kus op je voorhoofd.

'Ik ben gelukkiger dan ooit.'
Yaayy nog een hoofdstukje😂. Ik had niks te doen, dus ja... Ik hoop dat jullie het leuk vonden? Willen jullie jet trouwens liever vanuit je eigen POV? (Ik enz..) of tweede persoon, (je, jij, jou) of derde person (zij hij ze) schrijf? Comment wat jullie liever willen :).
Dont forget to take a chonce, god knows you tried 😂
Xxx Damla

Niall imagines- DUTCH/NEDERLANDSWhere stories live. Discover now