Please...

355 14 2
                                    

12:39 31-09-2016
Aan: Ni💕
Hey Ni, vandaag voelde ik James weer schoppen. Het voelde zo raar, en het gebeurde terwijl ik bij de jongens was. Ze missen je ook trouwens. Heel erg. Wij allemaal, maar ik het meest.

02:03 04-10-2016
Aan: Ni💕
Ik kan niet slapen. Het voelt zo leeg zonder jou naast me. Ik lig nu altijd aan jouw kant, want het kussen daar ruikt naar je. Daarom wil ik hem niet wassen, dan ben je weg.. Ik blijf over je dromen, iedere avond. En iedere avond word ik huilend wakker, hopend dat je er nog bent. Ik wed dat je me uit zit te lachen daarboven. Nou, ik ga toch proberen te slapen, James is wat rustiger nu. Ik hou van je Ni 💕

14:23 10-10-2016
Aan: Ni💕
Hey Ni. Vandaag kwam Melissa raar genoeg langs.. Je vraagt het je vast af: waarom zoekt je ex mij op? Ze was in tranen en geloofde het niet. Ik weet dat ik niet jaloers kan zijn, ze heeft het ook moeilijk. Ze zei dat ze wel van je houdt, maar meer als een gewone vriend. Morgen gaat ze wel weer terug naar Australië. We hebben ook nummers uitgewisseld. Je vertelde altijd hoe graag je wilde dat we vriendinnen werden, en nu is dat gebeurd. Ik ben nog steeds een beetje in shock. Dat moment blijft zich naspelen in mijn hoofd. Toen ik gebeld werd door Harry, die niet eens kon praten door zijn gesnik. Uiteindelijk zei hij gewoon dat ik moest komen. Ik kwam aan bij het ziekenhuis en geloofde mijn ogen niet toen ik je zag liggen.

Niall, ik werd toen zo bang. Je lag daar maar, bleek, je ademde bijna niet en er zaten allemaal slangetjes in je. Ik barstte meteen in tranen uit

Het ergste is dat je James nu niet zal zien groeien.. En ik heb niet eens fatsoenlijk afscheid kunnen nemen. Niall, zonder jou is de wereld een donkere plek. De fans zijn kapot, je moest eens weten hoeveel fans je blijven tweeten, ze willen niet eens geloven dat je.. Ik wil dat woord niet eens zeggen, je weet wat ik bedoel. Ik kwam gisteren een fan tegen, ze heette Nikki. Ze vertelde me dat jij haar door haar depressie hielp, en hoe erg ze je mist. Je zit vast te lachen, omdat ik hier nutteloze smsjes stuur. Maar meer wil ik niet doen

20:57 16-10-2016
Aan: Ni💕

Ik zit eraan te denken om James helemaal naar je te vernoemen. Misschien dat ik zijn tweede naam Niall zal laten zijn... Ik denk er al een tijdje aan, en de jongens vonden het een goed idee.

Theo kwam vandaag langs. Voordat je het vraagt, ja ik ben naar Ierland gegaan bij je familie in Mullingar. Ik kan wel wat steun gebruiken.

Maar terug naar Theo, ik kon hem niet geloven. Hij vroeg aan me waar jij was. Ik heb gezegd dat je nu op een beter plek bent, hierboven. Theo's antwoord had mij en Denise een beetje in shock. 'Ik wil ook naar die plek toe, naar oom Ni.' hij mist je zo Niall, ik weet dat hij jong is, maar je betekent zo veel voor hem. En voor mij. Ik hou zo veel van je.

03:29 27-10-2016
Aan: Ni💕

Ik kan niet slapen. James begon te schoppen, het was echt hard dus ik werd wakker. Ik weet nog toen je James voor het eerst voelde schoppen. Die blik in je ogen, je was zo blij... Je had die twinkeling in je ogen en je lach was breder dan ooit. Ik weet nog dat je altijd tegen hem praatte. Zodra je erachter kwam dat hij je kon horen begon je met hem te praten. Het was zo schattig. 'Hey buddy, kun je stoppen met schopjes geven? Mama is moe en wilt slapen.' of 'Je wordt later een voetballer, ofniet? Ik merk het al aan je hoor, je gaat heel fanatiek worden.' je was zo gelukkig. Ik vraag me af hoe het met je gaat daarboven...

12:22 13-11-2016
Aan: Ni💕

13 november 2016, om 01:36 is het gebeurd. James Niall Horan is geboren.

Het begon gisteravond, toen ik bij je moeder zat. We praatten over van alles en nog wat, toen voelde ik ineens mijn vliezen breken, en Maura wist dat het tijd was.

De bevalling was heel zwaar. Het duurde ontzettend lang voordat hij er echt uit kon. Het heeft me veel energie gekost, maar het is me gelukt.

Hij is zo klein en breekbaar, Niall. Ik kan het niet geloven. Hij is de mooiste baby die ik ooit heb gezien. Jij ziet hem vast ook daarboven. Ik kon het niet geloven. En toen ik hem vast mocht houden hield ik mijn tranen niet meer..

Maura heeft me gevraagd om een tijdje bij haar te wonen, omdat ze weet dat het begin moeilijk is als alleenstaande moeder. Dus dat hebben we al geregeld. Morgen ochtend mag ik naar huis :).

En de jongens zijn net langs geweest. Ze konden het ook niet geloven en waren zo blij :). Ze zijn niet lang gebleven, want ze moesten weer weg.

Mijn moeder was ook bij de bevalling. Ze was zo trots op me, en pap ook. Ze missen jou ook heel erg Niall. Iedereen mist je.

23:45 17-11-2016
Aan: Ni💕

Maura zei net dat ik misschien jouw telefoonnummer aan James kan geven als hij oud genoeg is. Het kan wel. Ik betaal jouw abonnement nu, en als hij dan oud genoeg is heb ik niet veel gedoe daarmee.

14:38 22-04-2020
Aan: Ni💕

Dat is een tijdje geleden, of niet? Ik had het zo druk met James, en een baan zoeken dat ik dit vergat.

James is inmiddels 3, hij wordt over iets meer dan een half jaar alweer 4. Hij lijkt zo veel op je, Niall. Hij heeft jouw gezicht, en mijn haar. Hij heeft ook een heel grote eetlust ;). Zijn eerste woordje was Nini... Ik heb hem soort van over je verteld, en hij probeerde jouw naam verteld. Het was zo lief.

Hij kan ook heel goed overweg met Theo, ze gaan echt beste maatjes worden later. Ik hoop dat je naar hem kijkt, hij is het liefste kindje ooit.

Ik hou zo veel van je, Niall, en dat zal nooit stoppen. Je bent mijn wereld. 💜

Y/N Horan

Awww deze is best zielig.

Ik had dit idee al heel lang in mijn hoofd en heb het nu echt uitgewerkt. Ik hoop dat jullie het mooi vonden :)

Xx Damla

Niall imagines- DUTCH/NEDERLANDSWhere stories live. Discover now