2. Tu Ești Perfectă...

46 5 0
                                    

Vantul bătea usor pe plajă, se întunecase imediat după ce am ajuns noi, însă era placut. Plaja era locul meu preferat, oceanul mai degrabă. Mă calma. Veneam aici foarte des și mă holbam ore intregi în larg.

Nu era frig deoarece focul de tabără ardea puternic langa noi. Casey aproape dormea, își ținea capul pe umărul meu iar Sam fredona o melodie. El fusese mereu fascinat de muzică, împreună cu Johnson și....Jack. Atmosfera era atât de liniștitoare încât aș fi rămas aici o vreme. Să simt că nu am nicio grijă.

- E așa frumos aici.
Îmi șoptește blondul, mângâindu-mi părul.

- Da, mă bucur că ai venit...

- Trebuia să vad cu ochii mei daca ți-e bine.

- El cum e?

- Gilinsky? Se concentrează pe muzică, cred... nimeni nu prea știe cum e cu adevarat.

- Oricum, prefăcătoria a fost mereu punctul lui forte.

- Mia...nu spune asta. Jack te-a iubit.

- Da? Pentru cât timp? O zi? O săptămână?

- Ști că nu-i așa.

- De fapt, nu știu nimic. Putem să nu mai vorbim despre el?

- Da. Însă vreau să fii capabilă să lași trecutul în urmă, vreau să văd zâmbetul ăla minunat în fiecare zi.

- Și eu vreau asta. Mi-am promis în clipa în care am ajuns aici. Jack e mort pentru mine. A fost în clipa în care a ales-o pe ea deși eu eram lângă el.

*

Trecuse aproape o săptămână de cand Sam era aici, iar mama a fost de acord sa rămână la noi... nu pe la hoteluri. Sam era preferatul mamei, mereu îl iubise. Încă de când eram cu Jack, mama îl preferase pe Sam.

Urma să mergem la o petrecere în cateva ore. Jay, unul dintre prietenii mei cei mai buni dădea niște petreceri bestiale.

Prieten cel mai bun? Mai bine zis fuck budy.

Taci. Nu e așa.

Ok, poate puțin. Țineam mult la el și deși au existat momente între noi, nu voiam să am o relație ca să nu îl rănesc. Sau mai bine spus, să il folosesc pentru sex, știind că el mă place cu adevarat. Era...complicat.

- Mia, Casey a zis că ne vedem acolo.
Il aud pe Sam din cameră.

- OK!
Strig înapoi dar continui să mă îmbrac. Nimic prea complicat, niște pantaloni scurti, un top dragut și botine. Niciodată nu mă stresasem să arăt perfect sau să mă machiez foarte strident și  mult.

- Ești așa frumoasă.
Mă surprinde blondul...nu pot decât să îi mulțumesc. Încă de când ne-am cunoscut prima dată el s-a comportat cel mai drăguț și mereu mă complimenta.

- Nici cu tine nu mi-e rușine, Wilk.
Chicotesc sub sărutarea lui usoara pe frunte.

- Să mergemmm, vreau să beau!!

- Ușor, vezi că tu trebuie să mă aduci acasa, nu eu pe tine.
Râd cu poftă când mi-l imaginez pe Sam beat și pe mine cărând-l acasă. Dar puteam să o facem și pe asta.

Ajunși la Jay, muzica bubuia în boxe ca de obicei. Sufrageria era plină de oameni cu alcool în mana, fix ca  în filmele cu adolescenți. Exact ca mai demult când umblam după Jack pe la petreceri.

Acum trebuia să o gasesc pe Casey.

Misiune imposibilă.

- Ce vrei?

- Ceva tare, Sam!
Gesticulez hotărâtă însă muzica era atât de tare încât nu eram sigură că prietenul meu recepționează.
Totuși, dă din cap după care dispare din raza mea vizuală.

Îmi fac loc prin mulțime, văzând-o pe Casey lângă piscină. În sfârșit. Se pare că nu a fost așa greu să o găsesc. Al doilea om pe care îl gasesc e Jay. Brunetul părea foarte ocupat cu o 'domnișoară'. O ținea în brate, însă asta nu trebuia să mă deranjeze, nu?
Nu. Ok. Mergem mai departe.

- Heeei frumoasooo!
Casey sare pe mine, lăsându-mă fără aer. Zici că nu ne-am vazut de o eternitate.

- Văd ca te distrezi.
Zic. Evident mă refeream la tipul superb cu care vorbise mai devreme. Cas avea talentul de a atrage astfel de bărbați. Eu pe de alta parte, ii atrăgeam pe aia răi.

- Mmm, daa.
Începem să râdem ca două tembele, cum făceam de obicei când se întâmpla ceva de genul, însă suntem întrerupte de Sam. În sfârșit a sosit cu băuturile alea.

- Vodka pentru printesa.
Am dat lichidul transparent pe gât cu o rapiditate neobișnuită. Pentru a o lasa pe prietena mea să faca cucerirea, l-am urmat pe Sam în casă.

Imediat a aparut și Jay lângă noi însă  nu i-am dat importanță. Am tras un fum din jointul lui Sam, rezemandu-mi capul pe umarul sau. Mai aveam și eu astfel de momente în care eram rebelă. Asta dacă aveam cu cine, iar în cazul de față, Sam părea perfect pentru a-mi face de cap.

- Mi-a fost așa dor de tine, tembelule!!
Imi ridic privirea, asta fără să mă gândesc mult. Jay se uita insistent la mine. Statea rezemat de dulap, hipnotizandu-mă cu privirea lui sexy. Despre ce tot vorbești, Mia. Ești fumata.

M-am ridicat înaintând cu pași leneși catre el.

- Cum îți place petrecerea?

- E...perfectă.
Mă trage in bratele lui, jucându-se cu o șuviță de păr. În mintea mea, de fată cam dusă cu pluta, se purta un mic război. Sa mă încurc cu Jay în seara asta ori ba.

- Tu ești perfectă ...

Zâmbesc.

Îmi pun mainile in jurul gâtului său, după care îl sărut. Uit tot ceea ce am zis mai devreme și clar mă încurc cu el.
Nu reacționează în primele secunde dar apoi adâncește  sărutul  iar mâinile sale ajung pe fundul meu.

Written In The ScarsWhere stories live. Discover now