30. Acum ești a mea

44 6 0
                                    

- Sunt aici...

Am lăsat încet paharul înapoi pe noptiera după care... M-am blocat... M-am blocat acolo peste Sam, m-am blocat în albastrul ochilor săi.

Mă simțeam în flăcări, parca aș fi stat în mijlocul unui foc iar numai Sam mă putea răcori. Trebuia să o fac, trebuia să știu cum se simte. Cum se simt buzele lui după atâția ani. Tanjeam după el în aceste momente mai mult decât am tânjit vreodată după ceva.

Era intim.
Era intim și nici măcar nu mă atingea, dar era intim în toate felurile posibile. Palmele mele se odihneau pe pieptul său gol ceea ce mă făcea deja să am fiori. Eu purtam doar un tricou și niște pantaloni scurti, însă mă simțeam goală în fața lui. Dezbrăcată de temeri, drame sau alte probleme.

Trecuse probabil o secundă de când privirile noastre s-au întâlnit dar mie mi se părea că trecuse o veșnicie. Cea mai frumoasa veșnicie.

Îmi iau inima în dinți și îmi pun picioarele de o parte și de alta a corpului sau. Pielea lui e caldă, la fel ca a mea iar în ochi pot observa o scânteie superba. O mai văzusem, dar de data asta era diferită. Era puternică.

Tresar ușor când mâinile lui urcă pe coapsele mele goale și pe opresc în dreptul beteliei pantalonilor. Nu vreau să se oprească, nici acum, nici niciodată.

- Sam...

- Schh... Nu e nevoie să o spui. Pot să simt, Mia. Mereu am făcut-o.

- Știu. Și îmi pare rău că am fost atât de oarbă.

- Te doresc de atâta timp încât agonia s-a transformat în obișnuință. Dar acum ca te-ai întors... E din nou agonie. Trebuie să mă scapi de ea, iubire.

Mă topesc ca un cub de gheață la apelativul pe care tocmai l-a folosit.

- Am nevoie de tine, mai mult ca orice. Fi a mea, Mia. Am nevoie... Am nevoie de ăștia, și trage de pantaloni, jos. Am nevoie de ăsta, și ridică tricoul, sus.

E de-ajuns. Nu mai trebuie să spună nimic. Și nici nu mai spune. Zâmbește după care mă prinde de ceafă și mă trage spre el. Îl las.

Nu mai exist.
Inima mea era pe cale sa explodeze.

Mă sărută.
Mă sărută cu o pasiune ucigătoare.
Buzele lui sunt dulci și nu mă mai satur de ele. A fost aici în tot acest timp, însă eu nu l-am vazut. Sau l-am văzut dar am decis să îl ignor.

Continuă să mă sărute. Limba lui îmi exploatează fiecare colțișor al gurii. Corpul meu se înmoaie extrem însă el mă tine de talie, neintrerupand sărutul. Îl simt cum zâmbește iar asta mă face sa trec la următoarea parte. Ii simțeam puternic erectia prin pătură și nu mai aveam răbdare.

Mă dau la o parte și trag jos pantalonii de pe mine, în timp ce el face la fel după care tricoul zboară de pe mine cu viteza luminii.

Stă câteva secunde și mă privește. Se uita la mine ca și cum ar fi fost prima dată când mă vede dezbrăcată, ca și cum ar fi fost prima data când mă atinge. Și mă trec fiori de plăcere.

Mă mângâie cu degetele calde, e grijuliu, mai grijuliu ca niciodată. Nu mă simțeam atât de prețioasă precum mă trata el, însă eram mult prea îngropată în entuziasm pentru a contesta purtarea lui.

Ajung sub el... Mă întinde pe cearșaful moale în timp ce îmi depărtează picioarele cu genunchiul. Simt că aș avea corpul de gelatină, nu îl pot controla deloc. Sunt ca o păpușă în mâinile lui...

Nu-s în stare nici să îi rostesc numele.

Il simt.
Rămân fără aer.
Uit să exist.
Explodez în milioane de bucățele de placere.
Gem ușor sub atingerea lui și reușesc să îi zic numele.

- Sam...

- Mă ucizi, Mia...

Respiră sacadat iar broboadele de transpirație îi curg pe chipul superb.

- Sunt a ta, Sam. Sunt a ta.

După ce rostesc acele cuvinte, se împinge și mai tare în mine. Degetele mi se înfig în pielea lui iar spatele mi se arcuieste de placere. Și grăiesc adevăr, din acest moment sunt a lui. Mă las pradă acestui bărbat. Și nu mai îmi pasa de consecințe sau de altceva. Suntem doar noi doi, și așa vom fi.
M-am dăruit lui, și nu doar cu trupul, ci întrutotul.

Îmi lipesc buzele de ale lui. O dată, și încă o dată. Pentru totdeauna.
Și vreau ca acest moment să fie infinit.

Se retrage ușor, pentru a nu mă răni după care mă săruta pe frunte. Și rămâne asa câteva momente.

- Acum ești a mea...

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Feb 10, 2020 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Written In The ScarsUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum