prolog

850 62 6
                                    

Louis - Pětadvacetiletý krasobruslař, který se na ZOH objevuje již podruhé. Jeho první olympijské hry mu přinesly zlatou medaili, kterou se bude snažit obhájit. Je hrdým reprezentantem Spojeného království. 

Harry - Devatenáctiletý krasobruslař, který je na ZOH nováčkem a dostal se na ně jen shodou okolností. Reprezentuje Spojené státy americké. Na ZOH se objevuje místo Teda McBurryho, který si zlomil ruku. Harry už se chystal na rodinnou dovolenou do Dubaje. Těšil se, protože nikdy neletěl letadlem. ZOH mu zkazí plány, což si uvědomí, až po odletu jeho rodiny. Byl naštván, protože se těšil, že poletí letadlem, ale musí na ZOH, které jsou shodou událostí v městě, kde bydlí, takže se žádné letadlo konat nebude.

Niall - Dvaadvacetiletý nejlepší kamarád Louise. I on jede reprezentovat na ZOH. Sice ne jako krasobruslař, ale jako metač, tedy jako hráč metané - curling. V týmu zastává pozici viceskipa, takže kameny vypouští jako třetí v pořadí. Též jako Louis, je reprezentantem UK.

Liam - Třiadvacetiletý kamarád Harryho. Na ZOH reprezentuje v curlingu, kde zastává pozici skipa, takže na něj závisí celý zápas, protože kameny vypouští jako poslední. Pochází ze stejného města jako Harry, takže z místa, kde se konají tyto ZOH. Společně s jeho curlingovým týmem reprezentuje USA.



{: 205 slov! Doufám, že vás to zaujme! w/♥ hokejkaa-11 xx :}

Rivalry on Ice | LSWhere stories live. Discover now