15.)

399 44 3
                                    

Když se ráno dva krasobruslaři vzbudili, nebylo to mezi nimi tak divné, jak si oba mysleli. Chovali se k sobě úplně normálně, jako kdyby spolu vážně chodili. Což si tedy starší z nich přál, ale bál se mladšího zeptat, jak to mezi nimi teď bude.

Bál se, že by dostal jako odpověď větu, kterou slyšel i od svého bývalého přítele, s kterým sice neměl žádnou intimnost, vlastně si ani nedali žádný polibek, Stan ho vždy líbal jen na líčko. Když už byl Louis rozhodnut, že by mu daroval své poprvé, zeptal se na ho, jak vážně bere jejich vztah. Stan mu řekl, že ho má pouze dočasně a vlastně kvůli tomu, aby jeho bývalá přítelkyně začala žárlit a chtěla ho donutit, aby byl zpět na ženy a ne nějaký zasraný buzerant. Niall by mohl vyprávět, kolik času strávil jeho uklidňováním. Úplně se z toho složil.

,,Dobré ráno," řekl šeptem s úsměvem na tváři Louis a ještě více se přitulil k tělu mladšího.

,,Dobré," odvětil Harry a zpevnil stiskl kolem pasu staršího, který si konečně znovu připadal šťastný.

I když byl Louis starší, byl menší, takže když chtěl Harrymu něco říct, musel popolézt, aby ho vůbec slyšel.

,,Co bys řekl na společnou sprchu?" usmál se nevinně Louis, a když uviděl mladšího váhající obličej, dal se do zpracovávání jeho krku. Snad aby ho tím obměkčil, nebo snad aby ho přesvědčil, že společná sprcha je to nejlepší, co právě teď můžou dělat.

,,Hmm, lákavá nabídka," zasmál se Harry s jedním stenem, který se prodral skrz jeho rty, když Louis začal sát kůžičku pod uchem. To bylo jedno z mladšího citlivých místeček.

Starší se se šťastným úsměvem odtáhl a začal se pomalu zvedat. Nakonec seděl na mladším obkročmo, pro větší pohodlí si však sedl na jeho stehna, protože kdyby si sedl do jeho obnaženého klína, vadila by mu tam mladšího plně naběhnutá erekce.

,,Ale ale, copak to tu máme?" řekl svůdně Louis a svým pravým ukazováčkem přejel přes mladšího naběhnutý pohlavní úd.

,,Chceš s tím pomoct?" zeptal se laškovně Louis, který se následně shýbl a olízl ho od kořene až po žalud.

Netušil, kde se to v něm bere, jelikož dříve jakékoliv takovéto věci odmítal a teď? Harry z něho dělá úplně jiného člověka a ke všemu, ho dělá závislého na sexu.

,,Yea-hh," zavzdychal Harry.

,,Co takhle si zopakovat včerejší noc, ve sprše?" skousl si ret Louis, protože nevěděl, za to nebylo moc troufalé, když se však koukl na mladšího obličej, pochopil, že to troufalé nebylo ani zdaleka.

,,Tak proč jsme ještě pořád tady?" zasmál se Harry a popadl Louise do náruče nesouc ho do koupelny, ve které se následně ozvývali pouze vzdychy, pleskání kůže o kůži a proud vody.

***

,,Tak družstvo! Zítra je kvalifikace, tak se koukejte připravit! Není moc volných míst," mluvil předseda britského olympijského výboru ke krasobruslařské reprezentaci.

,,Ale vždyť je jich asi sto padesát," promluvila Emma Coleová, která byla ještě juniorka, ale koučové se rozhodli ji vzít, jelikož byla poměrně talentovaná a jako jediná připadala k úvaze, že by mohla jezdit párové jízdy s Louisem, jelikož ona byla nejblíže se svým talentem právě pětadvacetiletému krasobruslaři.

,,I kdyby jich bylo padesát tisíc, budete se snažit, ať jste alespoň v nejlepší padesátce!" křičel předseda. Štvalo ho, že to sportovci, hlavně ti mladí, brali tak na lehkou váhu. Vždyť toto je závažná věc, proboha! Reprezentují svou zemi na největší světové akci a oni by byli klidně na hraně postupu do krátkého programu! Kdo to kdy slyšel?

Na Emma bylo vidět, že chce ještě něco namítnout, ale něž stačila něco říct, ozval se Louis, který byl stále pozitivně naladěný a měl hodně energie, což bylo divné, jelikož jak v noci, tak ráno, jí s Harrym vydali více než dost.

,,Trenér má pravdu, slečno Coleová, i kdyby brali všechny krasobruslaře, které se kvalifikace zúčastní, tak je hlavní umístění. Čím lepší pozice v kvalifikaci, tím lepší výchozí pozice pro zbytek šampionátu! I já jsem byl jako vy a myslel si, že je to blbost. Tak jsem se na jednu kvalifikaci vykašlal a neprošel jsem ani zdaleka do prvního kola. Protože nikdy nevíš, kolik krasobruslařů dostane lepší hodnocení, než jste dostala vy," usmál se společně se sprásknutím rukou Louis, který stál vedle trenéra, jehož ruka mu po chvíli přistála na jeho levém rameni.

,,Máš úplnou pravdu, Louisi. Ty až budeš trenér, tak britští krasobruslaři budou ti nejlepší na světě. Hlavně budou hodně vycepovaní," zasmál se trenér Matthew Reece Wilton.

,,Hlavně ho zase chvalte, vždyť on není jediný dobrý krasobruslař tady!" zúpěla naštvaně Lottie – Louisova mladší sestra.

,,Až vyhraješ olympiádu, tak Ti tady s Mattem budeme dělat sluhy, do té doby, je naše hvězda Louis. Ale je to v rodině, tak pohoda, ne?" ozval se lord Colin Moynihan, což nikdo nečekal. Nikdo nevěděl, že je tak vtipný.

,,Tak jsme se zasmáli, ale teď už vážně trénink, lord Moynihan, stejně musí jít o dům dál se kouknout na naše kolegy rychlobruslaře, takže všichni si dejte dvě kolečka okolo manťáků a pak se rozehřejte! Pokud někdo nebude vědět, jak se má rozehřát, tak pozorujte Louise nebo se ho zeptejte. Já si musím něco zařídit," zasmál se trenér Wilton. Všem přítomným bylo jasné, že si jde dát skleničku nebo kávičku společně s lordem Moynihanem.

,,Tak šup!" zakřičel Louis svým vysokým hláskem a dal se do jízdy okolo mantinelů. Všichni ho následovali a dali se do povelů, které jim nařídil Louis, či věděli od trenéra.

892.

omlouvám se, že díl nevyšel minulý týden, stejně tak i together again, který bude snad do úterý.

již mám po praxi, takže mám i více času, ale nemám moc dobrou náladu, nevím čím to, ale asi jen nějaká krize, ale doufám, že to pomine.

snad mi votes zvednou náladu a napíšu rychle kapitolu

so, to je asi vše

with love and peace

doues.xx

song: imagine dragons - believer

PS: Moje dvojče začalo psát její první lgbt+ příběh! JEJÍ PROFIL: @Specko_07, příběh se jmenuje W E A R E a odkaz máte v KOMENTÁŘÍCH.

Rivalry on Ice | LSWhere stories live. Discover now