11.)

417 52 3
                                    

third person

,,Uh, vidíš je? Že jsou spolu roztomilí!" rozplíval se usmíval se chlapec, jemuž již jeho blonďatý melír pomalu, ale jistě odrůstal, na svého nového kamaráda a konkurenta v boji o olympijské zlato, Liama Paynea.

,,To jsou! Už se těším na to, až dostanou rozum a budou spolu!" uculil se statný curler. Byl by moc rád, kdyby se jeho kudrnatý přítel dal dohromady s anglickým reprezentantem, protože Louis působí vyspělým dojmem, takže by snad dokázal Harryho i nějak usměrnit, aby přestal dělat blbosti a soustředil by se pouze na věci prospěšné – na jeho kariéru, rodinu, přátele a hlavně na jeho přítele. Kdyby byl jeho přítelem vážně Louis, myslel si, že by byl Harry hned lepším člověkem. Určitě by nebyl tak agresivní, protože maličký brunet by mu určitě dopřával hodně uvolnění, i když to dostával i teď, ale ne od osoby, která by ho milovala, byl to spíše občasný styk s náhodnými osobami, které se na něj lepili v klubu.

,,Podej mi mobil, chci si je vyfotit!" šeptem křikl Niall na amerického curlera. Chtěl si tento okamžik zdokumentovat, aby je pak měl čím vydírat, nebo pouze, aby se potěšil nad jejich výrazy, které se jim usídlí na obličeji, hned, co fotku uvidí. Teda, alespoň v to doufal, stejně tak doufal i v to, aby nevěděli, že usnuli tak, a prostě se postupem spánku, k sobě přitulili.

Liam mu mobil bez řečí podal a už jen pozoroval Niall, jak se snaží odblokovat svůj telefon, který vypadal, že toho již hodně zažil, čemuž se musel pousmát, jelikož tím reprezentant spojeného království dokazoval, že si nepotrpí na nějakém extra luxusu a spokojí se i se staršími – přesto funkčními – věcmi. A to se mu líbilo.

Blonďatý mladík s odrosty namířil svůj mobil tak, aby na fotce, byli vidět oba dva, jak si pochrupkávají v náručí toho druhého. Byl to vážně pěkný pohled. Niall zmáčkl ikonku, díky které se fotka zachytila, jenže si neuvědomil, že nemá vypnutý zvuk, který si tam nastavil, už ani neví proč, ale v tuto chvíli se za to proklínal, a určitě nejenom on, ale i Liam byl určitě celý vynervovaný a naštvaný z toho, že dvojici v posteli, to určitě probudí. A taky, že se tak stalo.

Louis se zavrtěl, díky čemuž si ho Harry přitiskl více na sebe – bylo to pro něj automatické, jelikož takto několik let spával s polštářem, takže když mu ho někdo chtěl vytáhnout, zareagoval stejně jako teď s Louisem – a upevnil stisk. Brunet spokojeně zavrněl a více se přitiskl na jeho zdroj tepla, což byl pro tuto chvíli americký krasobruslař. Nos přitiskl na Harryho obnaženou hruď a spokojeně zapředl jako kočka. Louis byl vzhůru, ale nechtěl se odtáhnout od jeho spolunocležníka, protože je to jeho dlouholetý sen, o kterém pořád nedokáže uvěřit, že stal vůbec skutečností. Vždyť lidi! Právě leží v posteli s Harrym Stylesem, který ho ještě ke všemu objímá! Řekněte, komu z Vás se poštěstilo, abyste leželi v posteli s touto krasobruslařskou hvězdou?

Harry už byl také vzhůru, nejdříve si neuvědomil, koho to vlastně objímá, proto i vyslovil jméno, které všechno pokazilo a ke všemu malého bruneta zranilo.

,,Kendall," vyslovil potichu kudrnatý mladík a zabořil si hlavu do Louisových vlasů, které podle něj voněly přímo nádherně.

Tato chvíle však netrvala dlouho, jelikož se brunetek odtáhl.

,,Copak se děje, love?" řekl Harry a líně otevřel své oči, které náhle spočinuli na brunetovi.

,,Co se děje? Ty se vážně ptáš, co se děje?" křičel rozhořčeně malý brunet, jemuž hlas se zvýšil o několik oktáv nahoru, takže byl ještě více pisklavý.

,,Tak já Ti to povím, ty kurevníku! Nejsem žádná Kendall! Nedokážu uvěřit, že jsem včera dokonce přemýšlel o tom, že bych Ti vážně i dal. Bože jsem takový idiot, že jsem se do tebe zamiloval!" křičel hystericky brunet a slzy mu tekli proudem po tvářích.

,,Nech mě Ti to vysvětlit!" řekl rázně Harry, protože mu tento Louisův výstup připadal úplně zbytečný, ale on by se zachoval úplně stejně, kdyby nevěděl, kdo Kendall je.

,,Jasně a co mi povíš? Že ses jenom přeřekl a nechtěl si mě tím jménem nazvat? Promiň, ale to by Ti neuvěřil ani největší debil na světě!" byl až tak rozhořčený, že ho to donutilo používat sprostá slova, kterým se normálně vyhýbal, jelikož jinak mluvil velmi elegantně a spisovně. Většinou se vyhýbal i hovorové mluvě, ale to v tomto případě vážně neplatilo.

,,Tak tohle bych neřekl, ani kdybych chtěl, a kdyby tato věc neměla důvod, jaký má," uchechtnul se kudrnatý.

,,Povídej už, nebo Ti dám facku," povzdechl si starší z dvojice. Ano, facku, pěstí by mu nedokázal dát, protože nemá takovou sílu, aby to dokázal a jak tak kouká na Harryho, tak zjišťuje, že kdyby mu to oplatil, tak by ho nejspíše zabil, jelikož ten musí mít takovou sílu, teda alespoň podle těch namakaných bicepsů a tricepsů.

,,Kendall je moje kočka," vydechl.

,,Takže ty svým děvkám říkáš kočky, jo?" tohle bruneta vytočilo k nepříčetnosti.

,,Ne, myslím kočka jako zvíře, klidně Ti jí ukážu," vzal do ruky svůj mobil a v galerii už hledal fotku své čtyřnohé kamarádky.

,,Tak ukazuj, ale musíš tam být vidět i ty, jinak Ti věřit nebudu, protože je možné, že bys to stáhl z Google obrázku," prohlásil brunet a lehl si vedle muže jeho vlhkých snů.

,,Tak, tady je," ukázal brunetovi fotku, na které byl i on sám zvěčněn společně s jeho roztomilou kočičkou, která měla srst v barvě Louisových vlasů a jejíž oči byli podobně modré jako ty, které vlastnila osoba natisknutá na jeho boku, čili taktéž anglický reprezentant.

***

Niall s Liamem, kteří stáli za dveřmi, které zavřeli hned v momentě, kdy se oba začali probouzet, byli spokojeni, že se i po té hádce, usmířili a leží spolu v posteli, což věděli díky tomu, že Niall ležel na zemi a koukal se pod dveřmi, jestli uvidí nějaké nohy, které by tam chodili po podlaze.

,,Myslím, že se nám plán vede," usmál se Liam a koukl na organizátora celé této věci, která dostala krycí jméno 'Ledovka'. Ne, nikdo neví, jak to Niall napadlo.

,,Taky si myslím," usmál se Niall.

983 slov.

dodělala jsem prezentaci do školy, takže mám čas vám sem hodit novou kapitolu! snad se vám líbila a užívejte poslední svobodné chvilky než budete muset znovu do školy. mně se tam fakt nechce, protože budeme mít dvě hodiny ekonomiky + test z aj a čtvrtletka z matiky. bůh mi žehnej.

with love and peace

doues xx

ps: písnička je sice starší, ale pořád dobrá ♥ (extreme - more than words; album Pornograffitti (1990))

Rivalry on Ice | LSWhere stories live. Discover now