9.)

407 58 9
                                    

third person pov.

Zbytek oběda se mezi sebou bavili pouze Liam s Niallem. Ne, že by zbytek osazenstva byl zticha, samozřejmě odpověděli, když se je jeden z této dvojice na něco zeptal, ale jinak nekomunikovali. Už vůbec ne mezi sebou.

Louis dumal nad tím, jak by mohli být rozdělené pokoje. Napadla ho i verze, že by byl v jedné ložnici s Harrym a byla by to ta s manželskou postelí. Byla by bouřka a on - jakožto strašpytlík - by se přitulil ke svalnatému horkému tělu jeho crushe a soupeře v jedné osobě. Nikdo si nedokáže představit jak moc sní o tom, že jednou bude ležet v jeho náručí, obalen svalnatými pažemi tohoto nádherného amerického krasobruslaře, který ho uchvátil hned, co se o něm dozvěděl. Nebude si nic nalhávat, vždy, když si dělal tento malý brunet dobře, myslel na to, jak se nad ní sklání zpocené svaly nabalené tělo, jehož majitel má ty nejkrásnější zelené oči a delší kaštanově tmavě hnědé vlasy, které se mu jemně vlní. Představoval si, jak se mu prohrabuje těmi skvostnými vlasy, nohama svírá útlé boky a ruce má spojené za jeho krkem, díky čemuž si ho tahá blíže k sobě. Dokonce si pořídil i vibrátor, který mu připadal, že by mohl být podobný délce Harryho malého kamaráda. No, podle vibrátoru, spíš velkého kamaráda. 

Harry zase myslel na to, jestli viděl v předsíni gauč, na který by se přestěhoval, kdyby schytal pokoj s Louisem a ke všemu ještě manželskou postelí. Jeho ani ve snu nenapadlo, že by se skláněl na brunetovým tělem a tvrdě do něj přirážel. To mu přišlo směšné a krajně i nechutné. Ano, byl bisexuál a preferoval spíše chlapce, ale ne zrovna starší. Vždy byl radši, když osoba v jeho posteli, či náručí, byla mladší a menší, jelikož tak měl zajištěno, že si nebude hrát na dominantního a nebude mu chtít nacpat jeho klacek - u jeho známostí, které měl, spíše klacíček - do zadku. Bottom byl jen jednou, a to se svým starší milencem na jednu noc, kadeřníkem Nickem Grimshawem, který ho k tomu přemluvil jen díky velkému počtu promilí alkoholu, který obíhal jeho krevním oběhem. Tu bolest, kterou pociťoval den poté v zadní části těla, už nechce nikdy zažít a nechápe, jak se může někomu líbit být bottom. 

,,Kluci, jde se na pokoj!" oznámil jim Liam, který se poslední půl hodinu choval jako by byl jejich otec, protože je kontroloval jestli snědli všechno a zda vypili svůj příděl pití, který jim měl napomoci k tomu, aby dnes vypili denní normu dva a půl litru, který jim nařídili, že musí splnit za všech okolností a je jim jedno, jestli kvůli tomu budou každou půl hodinu chodit na toaletu.

,,Tak se konečně dozvíme, s kým budeme po zbytek pobytu spát," řekl Harry, který si neuvědomil, že to znělo dvojsmyslně. Liam s Niallem se začali chechtat, Louis zčervenal a Harry? Harry nechápal, čemu se smějí.

,,Tak snad to vyjde tak, jak si přejeme," řekl Niall a nenápadně mrkl na Louise, který nepochopil význam mrknutí, ale tak, jako vždy, když na něj někdo mrkne, se začervenal a sklopil hlavu.

***

,,To si ze mě děláte kurva prdel!" neudržel se Harry a začal nadávat, když zjistil, že skončil v ložnici, kde je manželská postel a ke všemu s Louisem, kterého tato věta více než ranila. Řekněte sami, jak by vám bylo, kdyby osoba, kterou milujete, reagovala takto na to, že s vámi musí být v jedné místnosti? Dobře určitě ne.

,,Limo, nemůžeš se s Louisem vyměnit?" řekl už klidněji mladý krasobruslař.

,,Už jsem se vybalil, takže máš smůlu. Nedovedeš si představit, jak dlouho jsem to skládal do té skříně," omluvně se usmál Liam, který měl již vybaleno, ale určitě to netrvalo tak dlouho, aby se nemohl přestěhovat do pokoje naproti. Cítil se blbě, že lže svému nejlepšímu kamarádovi, ale musel to udělat, jinak by plán, který společně s Niallem vymysleli nevyšel.

,,Tak se tam nastěhuji já," pyšně se usmál Harry nad tím, jak geniálně to vymyslel.

,,Kámo, ale já už mám taky vybaleno a říkám Ti, že se u toho pokoje nehnu, protože jsem ten kufr musel dát na skříň a sundavat ho teď určitě nebudu. Ještě po tom, co jsem uložil moje nejoblíbenější koště a kamen," pokrčil rameny Niall a odešel do malé kuchyňky, která byla také součástí apartmá.

Louis, který to nemohl vydržet poslouchat, si již vybaloval věci do skříně. Tak moc ho bolelo srdce. Proč se k němu chová jako ke kusu hadru? Vždyť ho ani nezná!

Po chvíli do pokoje přišel i Harry, který naštvaně zvedl své zavazadlo a hodil ho na postel. Ano, to zavazadlo, se kterým se Niall tak tahal, Harry vyhodil jako by vážila ani ne deset deka.

Dvojice se navzájem ignorovala, i když Louis si neodpustil pár zamilovaných pohledů, mířených směrem na jeho konkurenta.

,,Jdeme na poradu curlerů, za dvě hodiny jsme zpět!" zavolal Liam do útrob hotelového pokoje a zabouchl dveře.

***

Ignorovali se ještě další půl hodinu, než se rozhodl Harry promluvit.

,,Budeš mě pořád sledovat?" zeptal se se zdviženým obočím.

,,Uhm-já, já tě ne-nesleduji," vykoktal Louis, který odvrátil hlavu od kudrnáče a zčervenal jako to nejzralejší rajčátko.

,,Jasně," ušklíbl se Harry.

Malý, ale starší, brunet se ošil, byl v rozpacích.

Vyšší mladší chlapec si toho všiml a přišel blíže k němu. Stál přímo za ním. Stačil by jeden krůček a byl by nalepený na brunetových zádech.

Nemohl si nepovšimnout toho nádherného pozadí, které měl v úrovni stehen. Tak boží zadek ještě neviděl. Bylo divné, že takto přemýšlel o svém největším rivalovi, který byl na ledě jediná překážka k jeho vítězství. Teď ho zajímal jen ten zadek a malý brunetek, který by mohl konkurovat zralým rajčatům na farmářských trzích.

Jemně položil své dlaně na kypré boky staršího a naklonil se k němu. Mělce vydechl, jeho horký dech se otřel o menšího šíji, kde mu posléze vyskočila husí kůže, díky čemuž se Harry usmál, jelikož zjistil, že brunetovi není lhostejný.

Pomalu se nahnul až k Louisovu uchu, do kterého následně zašeptal větu, která to vše začala. Větu, která začala jejich nekončící dobrodružství. 

Zašeptal větu, po jejíž vyslovení se zakousl do ušního lalůčku menšího bruneta před ním.

,,Co, kdybychom se lépe poznali?"


1000.

Tuto část věnuji Haroldik! Brzy se uzdrav, animovaná rybko! ♥ :D Snad Ti tato kapitola zlepšila pobyt v nemocnici!

with love doues. xx


Rivalry on Ice | LSWhere stories live. Discover now