10.)

417 51 7
                                    

DŮLEŽITÁ OTÁZKA NA KONCI, PROSÍM VŠECHNY O ODPOVĚĎ!

Malý brunet se zachvěl. Že by se splnilo to, po čem už tak dlouho touží?

,,Jak si to seznamování před-představuješ?" zeptal se vyššího chlapce, který byl natisklý na jeho zádech a rukama skenoval plochu jeho boků zakrytých dvěma vrstvama látky.

,,Třeba..." prodloužil slovo a rukou zajel pod šedivý svetr, který si brunet oblékl chvíli poté, co přišli z oběda.

Mladší krasobruslař se musel usmát, když pod plochou svých dlaních cítil husí kůži a následné chvění celého brunetova těla. Líbilo se mu, jak na něj tělo nejroztomilejšího krasobruslaře reagovalo. Ano, nejroztomilejšího. To o něm psali a říkali nejen v médiích, ale i fanoušci. Harry to musel jen potvrdit. Louis byl vážně roztomilý. Hlavně, když se červená. Dodal si v hlavě Harry.

,,T-třeba co?" malý brunet se nenáviděl za to, že tak koktá. Nikdy, u žádného jiného atraktivního muže či jiné osoby, se mu toto nestalo. 

,,Nevím, večeře?" šeptal svůdným tónem do ucha modrookého a dlaněmi mu neustále přejížděl po jeho kyprých bocích, jejichž tvar si přál zapamatovat a vrýt do mysli tak, aby si ho mohl představovat, když bude mít třeba těsno v kalhotách. Bylo by to živější a tím pádem i lepší.

,,Dneska?" brunetek byl více než překvapený a šťastný zároveň, protože o tomto snil již dlouho a nikdy si nemyslel, že by se mu to mohlo vyplnit.

,,Jo, a pak..." zašeptal Harry do Louisova ucha a přejel po jeho zadečku svou velkou dlaní, ve které ho následně stiskl tak pevně, až to donutilo brunetka vypísknout.

,,Pak co?" zeptal se nechápavě starší z dvojice. Nechápal, co by pak mohli dělat, aby to mělo nějakou spojitost s jeho zadečkem. Nemyslete si o něm, že je úplně mimo, či negramot, ale on ve svém životě znal pouze tréninky, závody, hlídání váhy a peskování od své matky, která ho hnala za tím, aby byl nejlepším krasobruslařem. Na vztahy neměl čas, i školu měl mezi tréninky nebo rovnou přímo na něj s otcovo dobrým známým, který byl soukromý učitel. Ano, sice si koupil vibrátor, který použil asi jen dvakrát, protože ho to bolelo, ale prostě nechápal takové narážky. Kdyby mu to mladší krasobruslař řekl rovnou - to, že by pak mohli mít sex - tak by to pochopil.

,,No co asi," řekl laškovným tónem a ukazováčkem přejel mezi staršího měkkými půlkami. Myslel si, že je pouze zmatený, nebo má nějaký zásek a není schopen přemýšlet. I proto ho tak moc překvapilo, že se i tak neuvolnil a pořád byl strnulý, přičemž mu na tváři pohrával nechápavý výraz.

,,Počkej, ty nevíš, co myslím?" zeptal se a otočil si ho k sobě čelem.

,,Uhm, ne, nevím..." uhnul pohledem směrem k oknu Louis. Nechtěl se koukat do těch zelených očích, protože ho to znervózňovalo. Po chvíli se na něj stejně znovu koukl, protože ty dva krásné smaragdy přímo miloval. Stejně jako jejich majitele.

,,Tys to nikdy nedělal? Vždyť je ti dvacet pět!" zasmál se Harry a na tváři se mu usídlil výsměšný úšklebek. 

Toto brunetka zabolelo. To je někde napsáno, že člověk v jeho věku, by už měl mít nějaké sexuální zkušenosti? On to k životu nepotřebuje, vždyť i ten vibrátor, který si pořídil - spíše ho Niall donutil k tomu, aby si ho koupil a uvolnil se - použil asi jen dvakrát, protože mu to nepřineslo žádnou slibovanou slast, jen hroznou bolest - a to měl v sobě pouze špičku!

Když brunet neodpovídal, mladší znovu promluvil: ,,Vážně jsi panic?"

,,Jo, jsem. Nějaký problém?" snažil se mluvit vyrovnaně, ale ke konci druhé věty, mu už hlas kolísal, byl to vážně palčivý tón.

,,Ne, vůbec ne. Jen... vážně tu nikdo nebyl?" přejel mladší po kroužku svalů staršího.

,,No, pokud nepočítám špičku plastového kamaráda, tak ne, nikdo tam nebyl," starší mluvil vyrovnaně. Byl vychováván k tomu, aby se nenechal ničím rozhodit, i když by nejraději utekl někam do temného kouta, kde by se schoulil do klubíčka a plakal.

,,Takže budu první?" zašeptal potichu Louisův rival a zatlačil ukazováčkem na jeho vstup, čímž se do něj dostal jedním článkem prstu. Louis vyjukl, nebyl na něco takového zvyklí, vlastně to nikdy nezažil a nevěděl, jestli se mu to líbí nebo ne.

,,Co?" trochu se odtáhl starší krasobruslař.

,,No, tím bychom mohli zakončit to naše poznávání. Myslím, že by se to líbilo nám oběma," mluvil mladší za stálého mačkání buclatého pozadí jeho spolunocležníka.

,,Tak to teda ne! Proč bych měl s tebou spát? To Ti jde jen o to? To k tomu, abys mě poznal potřebuješ sex?" teď se již neudržel a slzy mu vytryskly z očí. Proč mu záleží na sexu? Vždyť to je potřebné jen ke zplození potomka, kterého mu stejně nemůže dát, jelikož je muž, i když mu jeho matka říkala, že u něj by možnost otěhotnění byla, jelikož si až do jeho narození mysleli, že bude holčička, ale nemůže si zkazit figuru, kvůli nějakému dítěti.

,,No, ne, já-já myslel, jen..." mladší nevěděl, co na to má říct. Nečekal takovou reakci a popravdě, byl zklamaný, protože se těšil, až do toho nádherného úzkého zadečku přirazí.

,,Radši nemysli," vytrhl se mu Louis a šel si lehnout do postele. Už neměl sílu na to, aby stál.

,,No tak, princess!" zakňučel Harry a skočil do postele, za - troufá si říct - jeho princeznou, kde ho následně objal.

Chvíli tam leželi v objetí, když staršího začalo něco tlačit v oblasti jeho zadečku. Nebylo mu to příjemné, jelikož ten tlak byl mířen přímo mezi jeho půlkami. Uvědomil si, že by za to mohl moc mladší z dvojice.

,,Harry?" zeptal se Louis a nervózně se ošil, čímž se otřel o tu věc, která ho tlačila.

,,Ano, Loueh?" vzdychl Harry, protože - jak asi už všichni víte - ta věc, která Louise tlačila na jeho zadečku, byl Harryho temný rytíř, který se díky Louisovu ošití probíral čím dál více k životu.

,,Co mě to tlačí?" zeptal se starší mladšího.

,,No, to je... ehm, můj pašák, kterého vzrušuje tvůj zadeček stejně jako mě samotného, ale dává to více najevo," vysvětlil. Hned si v hlavě nadával, za to, jak to podal.

K jeho překvapení se tomu brunetek zasmál.

,,Lepší by bylo, kdybys řekl, že je to tvůj vztyčený penis, než to, jak jsi to řekl ty," smál se dál brunet, který si ani neuvědomoval, že slovo penis, již mladíkova generace nepoužívá.

,,Takže mám všechno říkat na rovinu?" zeptal se kudrnatý mladík, objímajíc toho medvídka.

,,Jo, to bude lepší, obzvlášť u takovýchto věcí, protože já se s tím nikdy nesetkal. Je mi trapně," schoval si svou červenající tvář do Harryho hrudníku.

Harrymu přišel brunet tak roztomilý, že se tam málem roztopil.

V takovéto poloze oba usnuli, i když bylo odpoledne.



1068.

DŮLEŽITÉ: MÁM TU UDĚLAT M-PREG NEBO NE? (m-preg = men pregnancy/mužské těhotenství)

with love and peace

doues.

Rivalry on Ice | LSحيث تعيش القصص. اكتشف الآن