14.)

393 47 1
                                    

smut chapter

Místností, v níž se nacházeli dva krasobruslaři, se ozývaly pouze mlaskavé zvuky. Vlastně, sem tam se ozval nějaký ten vzdych či sten, klasické zvuky milostného aktu.

Brunetek v saténovém dámském prádélku nenápadně posouval ruce po kudrnových zádech tak, aby se dostal k lemu černého průhledného trika, které měl mladší na sobě. Postupně se mu pod něj dostával svými šikovnými prstíky a postupně ho vytahoval nahoru tak, že se mu postupně ukázaly na obdiv kapradiny, poté i motýl, který se vnímal ve středu jeho hrudníku, až nakonec mohl vidět i začáteční písmena jmen jeho matky Anne a starší sestry Gemmy.

Ukazováčkem levé ruku přejel přes motýla a jemně se usmál. Velmi se mu kudrnova tetování líbila, dokonce i snad i více než ty, které zdobili jeho vlastní kůži. Ano, i takto striktně vychovaný hoch má tetováních haba kuk. Jeho matce se to zprvu vůbec nelíbilo a chtěla, aby se toho nějak zbavil, později se s tím však smířila a uznala, že se jí Louis takto snad líbí i více, než kdyby jeho kůže zůstala nedotknutá.

Kudrnáč nemeškal a svlékl Louise tak, že měl na sobě už jen pouze ty rajcovní krajkované kalhotky, které Harryho dostávali více než do kolen, doslova z toho padal na zem celým tělem a slona se mu tvořila u jeho nadýchaných rtů. Víte vůbec, jak sexy vypadal? Nevíte, tak Harryho nesuďte!

Ten se jen jemně zachichotal a nechal se kudrnatým krasobruslařem hodit na postel a zalehnout tělem stejného člověka. I Louisovi připadal jeho spolubydlící velmi sexy, hlavně v téhle situaci, kdy se nad ním skláněl, bez trika, s vlasy lepícími se na jeho čelo a zelenýma očima, které pomalu, ale jistě ztrácelo na zeleni, kterou nahrazovala temnota, jenž byla způsobena chtíčem a touhou po brunetově těle.

,,Nelíbí se mi, že máš ještě kalhoty," skousl si jazyk mezi zuby Louis a pustil se do zapínání kalhot, které bude těžké sundat z kudrnáčových kilometrových nohou, jelikož látka vypadá, že je druhou kůží na jeho nohou.

,,A mně se nelíbí, že máš na sobě pořád tento malý kousíček této jemné látky, který tak nehezky škrtí tvého malého kamaráda," přejel pomalu prstem po Louisově vzrušené erekci uvězněné v dámských kalhotkách. Louis jen vzrušeně zavzdychal a zmučeně se koukl do tmavých očí svého milence. Snažil se mu tím říct, že potřebuje uvolnit.

,,To sundám, až budeš kompletně nahý," laškovně zašeptal do Harryho ucha a nezapomněl skousnout jeho ušní lalůček.

Harry se jen uchechtl a zahákl své prsty za lem svých boxerek. Už už si je stahoval, ale zabránili mu v tom dvě malé mrštné ručičky.

,,Já sám," usmál se a svými nervózními prsty začal stahovat dolů gumu od boxerek, kterou nejdříve přejel prstem.

Byl tak velmi nervózní, ba aby ne, když je to jeho poprvé. Vše, co dělal, dělal jen díky tomu, že mu jednou bratr jeho dobrého kamaráda, který byl též gay a velmi rád se dělil o své sexuální zážitky. Jo, a trochu toho uměl a věděl i z porna, na které se s Niallem dívali, aby zjistili, jaká je jejich orientace.

Nakonec mu je stáhl až tam, kam dosáhl – počítal s tím, že je ze sebe Harry skope, co také pak udělal.

Louis váhal, zda se má malého – velkého – Harryho kamaráda dotknout. V životě si pomalu nesáhl ani na toho svého a teď by měl sahat na cizí? Měl dilema, bál se, že by tím mohl celý jejich akt zkazit.

Harry to však vyřešil za něj, když mu začal stahovat ty proklaté kalhotky.

,,Asi budeš chtít připravit, což?" byla to spíš oznamovací věta, než tázací. Obou byla odpověď jasná, jelikož oba věděli, že je to pro Louise poprvé – ne, neptejte se, jak to Harry zjistil.

Kudrnatý krasobruslař se začal hrabat ve své cestovní tašce, dokud nevyhrabal lahvičku lubrikačního gelu a balíček kondomů.

Louis nad tím nadzvedl obočí.

,,To jsi jako čekal, že se něco takového stane nebo co?" ač si to Louis nechtěl připustit, píchlo ho z toho u srdce. Vážně se tu chtěl s někým vyspat? Právě teď nastala ta chvíle, kdy Louis začal litovat, že si na sebe něco takového vůbec bral.

,,Já ne, ale má sestra asi ano, je hodně úchylná a utahuje si ze mě, že jsem nikoho už více jak půl roku neměl," pokrčil rameny kudrnatý mladík a nechal si skápnout takovou větší kapičku jahodového lubrikantu, který následně rozetřel mezi třemi prsty.

,,Teď to trošku zastudí, nelekej se, jo?" dal Louisovi polibek na povzbuzení a už se jedním prstem vydával k otvoru svého milence.

,,Aaach," vydal ze sebe brunetek, když v sobě ucítil prst, který byl ke všemu natřen chladivým gelem, který se naštěstí po chvíli ohřál díky vnitřní teplotě jeho těla. Byl to pro něj nezvyklý pocit.

,,Můžu další?" optal se kudrnatý mladík. Brunetek pod ním pouze kývl hlavou na souhlas.

A tak to šlo do té doby, než měl v sobě Louis tři prsty a byl dokonale roztažen. Oba již byli nedočkaví, ale báli se, že ten druhý se na to ještě necítí, takže slova, které ze sebe mladík s prsty v dírce vydal, oba dva potěšili a uspíšili celý proces aktu.

,,Tak už mi ho tam konečně šoupni!" zakřičel a snažil se nezakňučet nad náhlou prázdnotou, která ho postihla, když z něj Harry vytáhl své dlouhé prsty, plné prstenů, které byli pro Louise – v čase prstění a přípravy – příjemným zpestřením.

Harry ani neváhal a už si na svůj penis, který měl již oblečen v kondomu, natíral lubrikačním gelem, aby to nedrhlo a nezpůsoboval tak Louisovi nepříjemnou bolest či aby ho nenatrhl.

Nejdříve slabě a pomalu přirážel, ale po brunetově prosbě, kterou křičel po celé místnosti, přidal na intenzivně přírazech a bušil do něj jako o život.

Oba dva věděli, že brunetek zítra bude asi s těžkostí chodit a byli jen šťastni, že kvalifikace je až za dva dny.

,,J-já uuž budu," dostal ze sebe Louis v momentě, kdy si myslel, že to na něj jde – nepoznal to, tak jen soudil podle vnitřních pocitů.

Jeho pocity se nepletly, vážně po chvíli vyvrcholil na své i Harryho břicho.

,,Ahh, Louehh!" zakřičel Harry a i on vyvrcholil, ne však na jejich břicha, ale do kondomu.

Pomalu se z Louise vysunul a utřel mu břicho vlhčenými ubrousky, které měl ve své šuplíku. Pak ho objal a nechal, ať si na něj lehne.

Louis po chvíli usnul, ale ještě počas toho, co vnímal, slyšel Harryho říct větu, která mu vytvořila úsměv na rtech, který mu však dlouho nevydržel, jelikož se mu během času uvolnili všechny svaly, tím pádem i ty mimické.

,,Mám tě rád Lou, ani nevíš jak moc. Jsi takové moje roztomilé stvoření."

1090.

tak tu je nová kapitola, i když jsem psala, že budou až po prázdninách. oops.

prostě mi to nedalo, a je zde! dokonce je tam i smut, ale to fakt little bit.

jinak přemýšlím, že PLAYMATE, přestanu publikovat a hodím do konceptu, jelikož nemám žádné nápady v tom jak pokračovat, takže bych to celé překopala a pak vydala.

+ oba dva překlady se co nevidět přesunou na můj a @Specko_07 společný účet, kam budeme dávat pouze překlady.

díky za pochopení

with love and peace

doues.xx

song: harry styles - sweet creature ♥ (schválně, zda někdo z vás uhodne, co to má společného s tímto dílem)

ps: HARRY IS TOP, LOUIS IS BOTTOM!!!!! 

Rivalry on Ice | LSKde žijí příběhy. Začni objevovat