2.)

510 58 3
                                    

,,Zvedni to! Zvedni to!" skandoval Harry, jako kdyby byl na hokejovém zápase a povzbuzoval svůj oblíbený tým.

,,Dělej Li, zvedni to!" vykřikl.

,,LIAMEE!!!" zaječel, hlas mu poskočil o oktávu výše, než normálně. V tu dobu netušil, že Liam je právě se svou rodinou. Když jim oznámil, že volá Harry, řekli mu, aby to dal na reproduktor. No, oni zase netušili, že Harry právě ječí jméno jejich milovaného syna/bratra do telefonu. Málem dostali infarkt, když Liam posunul zelené kolečko s bílím telefonním sluchátkem a následně se dotkl místa, kde byl malý bílý repráček na šedém pozadí.

,,HAROLDE MY TĚ SLYŠÍME, NEMUSÍŠ TOLIK HULÁKAT!" vykřikl Liam tak nahlas, že jeho rodině málem vypadli oči z důlků, ještě nikdy neslyšeli svého syna takto křičet. A už vůbec ne na nejlepšího kamaráda. I když co si budeme nalhávat, oni by na Harryho také hulákali, protože ten kluk byl tak hlasitý, až to nebylo možné.

,,JÁ VÍM, A JAK MYSLÍŠ TO MY? ŽE BY SI NAŠE MALÉ ŠTĚNĚ NĚKOHO NAŠLO??" Harry si nemohl pomoc. Když ho popadne křik, tak se nemůže zastavit. Ne vždy se to stalo v takovýchto situacích. Například, když ještě chodil na střední školu, tak do něj Liam s partou kamarádů, dalo by se říci násilím, dostali tři energetické drinky. To poté křičel ve všech hodinách na všechny spolužáky a dokonce i na učitele. Samozřejmě za to dostal trest, následující čtyři měsíce si velice užíval uklízení školních chodeb. Po pár dnech se k němu přidal i Liam, který oznámil učitelům, že za to může jaksi i on. Ptali se ho, co udělal, že se cítí vinu za hlasitého Harolda, jak ho tam poté oslovovali, když za to může sám, že ječel na všechny v okolí. Řekl jim, že do něj společně s partou nacpali tři energetické nápoje a tím Harryho povzbudili. Dále jim řekl, aby potrestali jen jeho a ne zbytek partu, už takhle si připadal jako bonzák. A tak školní chodby byli uklízeny Harrym a Liamem až do konce jejich třetího roku. Ve čtvrťáku se musel Harry držet na uzdě, protože mu pohrozili tím, že ho nepustí k maturitě, i proto se Harold snažil a následnou maturitu na samé jedničky, z výjimkou matematiky, kterou dal na dvojku. Nikdo dodnes neví, že když Harold odcházel onen osudný den ze školy, den kdy dostal přezdívku hlasitý Harold, seřval jednu babičku v parku, že mu housku, kterou házela holubům, hodila na jeho nové semišové boty.

,,Jsem tu s rodinou, cos potřeboval hlasitý Harolde?" Liam věděl, jak moc Harry nenáviděl onu přezdívku. Možná i proto ho tak nazval.

,,HÁDEJ CO SE STALO!" umí ten kluk mluvit normálním hlasitostí? Přesně toto napadlo všechny, kteří seděli v útulném obýváku v domě Paynových.

,,Našel jsi ve svých kalhotách pohlavní úd?" řekl Liam velice emotivním tónem.

,,HAHAHAHAHA MOC VTIPNÉ!" křikl ještě víc nahlas, až Liam toužil po tom, aby se na jeho mobilu dala hlasitost ještě více ztišit. Pro vaší informaci, měl ho daného na klasickém reproduktoru, sníženou hlasitost na minimum, ale i tak byl tento vysoký dlouhovlasý ukřičený Harry Edward Styles slyšet celým obývákem.

,,NEBUDU TĚ DÁL NAPÍNAT, TAKŽE SI PŘIPRAV ŠAMPAŇSKÉ, PROTOŽE SE JDE OSLAVOVAT!" bylo ticho, už si myslel, že mu to Harry položil, ale on jen nejspíše čekal na nějakou odpověď. Li ho dal znovu na reproduktor.

,,Tak už nás nenapínej!" řekl Liam a duševně se připravoval na Haroldův chraplavý hlas, který se měl každou chvíli rozeznít po celém obýváku.

,,JEŠTĚ SE TĚ NA NĚCO ZEPTÁM," Harry si nemohl odpustit otázku.

,,Tak se ptej," promnul si Liam čelo a poděkoval své matce, která před něj položila hrneček s čajem.

,,MÁŠ UŽ SPOLUBYDLÍCÍHO NA OLYMPIÁDU?"

,,Ne?!"

,,TAK TEĎ UŽ HO MÁŠ!" zavřískal tak nahlas, že za ním došla Gemma a začala mlátit do jeho dveří. Její rány byly následovány křikem Harryho jména a různých nadávek. Po chvíli ji to přestalo bavit a odešla zpět za Anne, jejich matkou, do obýváku. Tentokrát do obýváku, patřící k domu Stylesových.

,,A koho? Smím-li se zeptat," usrkl Liam svého čaje, který už trochu vystydl.

,,JEDNOHO VELICE TALENTOVANÉHO, KRÁSNÉHO A MILÉHO KRASOBRUSLAŘE, KTERÝ VYHRAJE ZLATOU OLYMPIJSKOU MEDAILI!" ano, má docela vysoké ego. Docela dost. Ale i tak Harry věděl, že Liamovo odpověď se mu nebude líbit.

,,Jediný talentovaný krasobruslař, který má snad stoprocentní šanci na výhru je tam Tomlinson z Británie. Hádám, že on to není."

,,ŠPATNÁ ODPOVĚĎ! TOMLINSON JE OPROTI ONOMU KRASOBRUSLAŘI NULA!"

,,Nějaký Rus?"

,,NE TY DUTÁ FAZOLE! BUDEŠ BYDLET S KRASOBRUSLAŘSKOU HVĚZDOU HAROLDEM EDWARDEM STYLESEM!" zavřískal a čekal na odpověď.

,,Ty jedeš na olympiádu?" řekl Liam, když mu došla Haroldova slova.

,,YEAAH!"



{: 733 slov. Další díl je tu! Doufám, že jste spokojeni! Omlouvám se, že díl je až teď, ale všichni známe tu instituci s názvem škola. K tomu dojíždím, takže další čas zabitý. Nechci se vymlouvat, takže vám to tu napíšu tzv. Na hulváta. Když už mám čas, tak se mi vůbec nechce psát... uvidíme jak to bude třeba za měsíc. No nic... w/ ❤ hokejkaa-11 :}

{: btw. Zrovna teď máme ekonomii... :}

Rivalry on Ice | LSOù les histoires vivent. Découvrez maintenant