12.)

412 49 8
                                    

DOLE DOTAZ, PROSÍM VŠECHNY O ODPOVĚĎ 

third person

,,Na té nízké piruetě ještě zapracuj! Viděl jsem trénink ruského reprezentanta, Mikhaila Rubysova, a ten je má úplně tip ťop. Ano, sice by mohl zkazit sestavu při závodu, ale to je stejně pravděpodobné, jako že ty pojedeš někdy párové závody, takže pomalu nulová," pokáral britského reprezentanta lord Colin Moynihan – předseda britského olympijského výboru, který postupně obcházel všechny reprezentanty a koukal se na jejich tréninky, popřípadě radil, co by měli udělat jinak, či změnit. Chodil i s informacemi, které nachytal na otevřených trénincích soupeřů. Samozřejmě, že otevřený trénink neobsahoval figury, či úplné zápasové nasazení, nikdo nechtěl, aby soupeř zjistil, jakou sestavu pojede, či jakou má taktiku.

,,Dobře, jsem jinak lepší?" zeptal se radši krasobruslař, i když znal lordovu odpověď, byl to totiž jeho miláček, měl ho nejraději z celé výpravy, protože byl přímo magnet pro medaile, hlavně ty nejcennější.

Lord Moynihan se jen zasmál, protože na toto se ho ptal vždy, když se objevil na jeho tréninku, již od jeho první účasti na olympijských hrách.

,,Samozřejmě, jak se na toto ještě můžeš ptát?" zavtipkoval, tedy on to vždy nazýval vtipkování, ale byli to jen řeči, které měli vyznít vtipně, ale nebyli.

,,To jsem rád, a víte, že se na to budu ptát pořád, jelikož právě s Mikhailem, jsem měl na mistrovství světa velké problémy. Společně se Stylesem jsou moji největší soupeři, tak se nedivte," usmál se plaše hnědovlasý krasobruslař a rozjel se zpět doprostřed ledové plochy, aby mohl pokračovat v tréninku.

,,Ten kluk je neskutečnej," řekl si lord Collin Moynihan a s úsměvem opustil halu, kde trénovali krasobruslaři a budou se zde odehrávat krasobruslařské závody.

***

,,Byl jste se kouknout na nějakém tréninku, Larry?" zeptal se hlavní trenér americké krasobruslařské reprezentace, James Howlink – bývalý olympijský medailista.

,,Jistěže jsem byl okouknout konkurenci, Jamesi. Musím říct, že Rusové i Angličané, mají v rukou pěkná esa. Budete muset zabrat hoši, u dívek to tak hrozné není, tam jsme tak na stejné úrovni, jako již zmíněné Rusko a Velká Británie," dokončil předseda amerického olympijského výboru Lawrence Probst svůj monolog.

,,Kdo je z nich nejlepší?" ozvalo se ze zástupu asi dvaceti pěti krasobruslařů a krasobruslařek. Podle hlasu bylo poznat, že to byla jedna z nejhorších amerických krasobruslařek – Amy Cockhrain, která tu byla místo nejlepší krasobruslařky minulého mistrovství světa Giny Konecny, která přišla do jiného stavu a s manželem – hokejovým reprezentantem Kanady – očekávají děťátko již za měsíc.

,,Ah, myslím, že to všichni víte, ale pro Amy to tedy zopakuji – nejlepší krasobruslaři Anglie jsou Louis Tomlinson a jeho sestra Lottie, která však pojede jen párové závody se Stephenem Smithem, takže dámy, vy se budete muset rvát o zlato s Perrie Edwards, která vám bude znepříjemňovat i párové závody, kdy pojede se Zaynem Malikem – zrovna oni dva jsou největší kandidáti na zlato, takže se budete muset snažit. Rusové mají jenom Mikhaila Rubysova a Jevgeninu Ponoroninovou, kteří pojedou spolu i párové jízdy, stačí Ti to takto, Amy?" zeptal se jí pan Probst poté, co to dořekl, protože se o tom už nechtěl bavit, jelikož pak byli všichni rozhození z konkurence a to on nechtěl.

,,Takže se snažte a teď trénovat!" zvolal trenér Howlink.

***

,,Nialle, nevěřil bys, jak moc mě bolí lýtka a stehna, nemůžu ani sedět, proboha!" zakňučel Louis, který byl sice zvyklý, že ho po tréninku většinou bolí celý člověk, ale na bolest byl hodně náchylný a neměl jí rád.

,,Prosím tě, až tě Hazza ošuká, tak až potom si stěžuj na bolest zadku," utahoval si z něho jeho blonďatý kamarád.

,,Nialle, to se nikdy nestane!" hodil brunetek po svém kamarádovi polštář.

,,Vypadá na to, že ho bude mít velkýho, takže budeš šťastný, že si můžeš vůbec lehnout," žertoval dál Niall.

,,Ty jsi fakt hlupák! Víš, že k tomu nikdy nedojde, ani kdybych chtěl," řekl Louis, aniž by si uvědomil, že v místnosti již nejsou sami.

,,Co bys chtěl?" zeptal se Liam, který dopadl na pohovku takovou silou, až Niall i Louis nadskočili.

,,Nic, nic bych nechtěl," snažil se to Louis zakrýt a doufal, že se nebude hnědooký curler nadále vyptávat, co by chtěl.

,,Chce, aby ho Harry ojel a připravil ho tak o nevinnost. Jo a taky chce, aby měli spoustu dětí a žili spolu spokojeně až do smrti," zasmál se Niall a šťouchl do svého menšího kamaráda, který si hrál na uraženého.

,,Neřekneš mu to, že ne?" zeptal se s nadějí v očích Louis.

,,Ani nemusí."

720.

čao, tak tu máme nový díl. byl by dřív, ale neměla jsem nápad, jak pokračovat, ale čistý lesní vzduch mi pomohl k sepsání této nudné kapitoly.

v příští kapitole už bude nějaké to vzrůšo, teda pokud chcete

DOTAZ: 

1.) CHCETE SMUT

2.) VÍ NĚKDO O PŘEKLADU AFTER V LARRY VERZI, KTERÝ MÁ VÍCE JAK 16 KAPITOL? PROSÍM LINK A BUDE VĚNOVÁNÍ A JEDNODÍLOVKA NA PŘÁNÍ.

so, 

with love and peace

doues xx

song: him - the funeral of hearts

ps: celkem funny, že všichni budou chtít vidět dunkirk hlavně kvůli Haroldovi, zato já jen kvůli tomu, že tam hraje Cillian Murphy ':D originál.

Rivalry on Ice | LSWhere stories live. Discover now