TEŞEKKÜR

10.1K 421 178
                                    



Işte geldik ilk hikayemin sonuna. Umarım beğendiğiniz bir final yazabilmişimdir. İnanamıyorum tam iki gündür ağlıyorum. Sadece bir hikâye bitiyor ama kendimi o kadar eksik hissediyorum ki anlatamam. Neyse...

Bu hikâye okuduğum bazı kötü hikâyelere tepki olsun diye başladı. Geri dönüşümler de bunu başardığımı bana gösterdi. Hikâyem boyunca göstermiş olduğunuz ilgi için çok teşekkür ederim Her bir yorum, her bir beğenme, beni o kadar mutlu etti ki. Hikâyeme değer verenleri gördüğüm için çok mutluyum. Hele o yorumlar, beni benden alan harika yorumlarınız. Bazen o değerli her bir yorumun çıktısını alıp, çerçeveletesim geliyor. O kadar güzeller ki.

Ve buradaki güzel insanlar her birinizin adını tek tek yazmayı çok düşündüm fakat birinizi bile unutsam, ve bana sitem etseniz ,çok üzülürdüm. Siz kendinizi, ve bendeki değerinizi, biliyorsunuz. Her birinize çok, çok ama çoooook teşekkür ederim. İyi ki varsınız.

Yeni bir hikâye başlar mı henüz emin değilim. Ama'' İyi ki Geldin!'' Gibi bir hikâye bir daha olmaz diye düşünüyorum. Eğer yeni hikâyeye başlarsam, sizi buradan haberdar ederim. Belki okumak isteyeniniz yanımda olmak isteyeniniz olabilir?

Vedaları, hiç sevmem. Bunun için yeniden görüşünceye kadar MERHABA :))

İyi Ki Geldin!Where stories live. Discover now