presentatie

7.2K 191 22
                                    

Salam aleykoum,

Hier ben ik weer. Myriam, 25 jaar. Getrouwd met Anaas El***** en trotse moeder van Zayn. Ik ben echt niks veranderd, alleen dat ik al 3 jaar hoofddoek draag meer niet.

Anaas: Hij is nu 26 jaar oud. Hij is Algerijns. Hij heeft bruine ogen. Hij is best wel lang. Anaas is sinds 2012 officieel mijn man geworden ! We zijn ongeveer al 5 jaar getrouwd en nog steeds gelukkig, El Hamdoulillah !

Dybril: Mijn broer. Hij is nu al 28 jaar oud. Dybril is nog steeds even knap, maar hoe ik al zei de schoonheid zit in ons familie.Hij heeft zijn ware gevonden namelijk Nadia, maar dat ontdekken jullie allemaal nog in het verhaal. Hij werkt nu als electrician en dealt geen drugs meer. 

Moussa: Mijn jongste broer. Hij is 24 jaar geworden.  Moussa is niks veranderd, alleen dat er een baardje is gegroeid voor de rest niks. Hij heeft zijn eigen bedrijf in handen en moet toch wel wat reizen. Hij is nog steeds niet getrouwd.

Mory: Mijn oudste broer natuurlijk. Hij is 29  jaar en is nog steeds getrouwd met Hanna. Ze hebben ook een zoon gekregen genaamd Walid. Walid is nu ongeveer 8 jaar en echt een schat van een kind. Jullie vragen jullie waarschijnlijk af wanneer dat Hanna zwanger was? Awel ze na een paar maanden na hun trouw zwanger geraakt. Ja, het gaat heel snel bij ons. 

Aymen: Hij is nu denk ik 25. Ik ben al 7 jaar niet meer met hem in contact gekomen en het is ook beter zo.( Vergeten? Het was  mijn ex en ook de beste vriend van Kais, maar hij heeft het verpest nadat hij in bed was gedoken met Chloé. Hij is ook de vader van Lotfi)

Khadija: Mijn beste vriendin ! Mijn wereld ! Nog steeds zo'n goede band met haar, ze is het enige die mij nooit heeft verlaten ! Khadija is nog steeds getrouwd met Nabil en ze zijn allebei trotse ouders geworden van Amalia. Die kleintje is 3 jaar en lijkt zo hard op haar papa. Echt een mooi kind mashallah !

Nabil: Kleine broer van Kais Allah Y Rahmo. Ik heb nog contact met hem, maar dat is gewoon omdat mijn vriendin daarmee  getrouwd is anders zou het niet zo zijn. Het gaat wel goed met hem. Hij had in het begin ook heel moeilijk met de dood van Kais, wat heel normaal is maar nu gaat het veel beter, El Hamdoullilah. Hoe we zeggen we moeten verder gaan met ons leven.

Nassim, Mamadou, Younes: Ik heb sinds de dood van Kais niks meer van hun gehoord. In het begin kwamen ze nog langs, maar nadat ik getrouwd was met Anaas niet meer omdat meneer het niet logisch vond. In het begin wou ik het niet, maar als je nadenkt moet het eigenlijk wel. Dus ik weet niet wat ze zijn geworden. (Vergeten? Ze waren degene die voor Kais Allah Y Rahmo werkten).

Kais: .....

De nieuwe personages ontdekken jullie in het verhaal zelf.

Samenvatting:
Het is al ondertussen al 7 jaar dat Kais is gestorven. Ik heb het in het begin heel moeilijk gehad wat jullie zelf konden zien natuurlijk. Maar nu El Hamdoulilah ik heb alles wat ik nodig heb. Een geweldige man die me elke dag steunt en een geweldige zoon van 5. Het prachtige leven komt weer tot zijn einde. De persoon die ik nooit had verwacht te zien is gewoon levend teruggekomen. Ik zal bij het begin beginnen. Hoe ik altijd zeg verwacht het onverwachte. 

Veel leesplezier en hopelijk weer positieve commentaar. Blijven delen en lezen !
Love❤

Hij Heeft Mij Ontvoerd Om Erna Van Mij Te Houden [2]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu