Deel 45

502 26 67
                                    

Salam Aleykoum,

Mijn excuses voor het lang wachten heb het super druk gehad waardoor ik nooit de tijd vond om een nieuwe deel te plaatsen, maar hier ben ik met een nieuwe deel. Hopelijk kunnen jullie het verhaal nog volgen.

**In de vel van Farah**

**1 week later**

Vandaag is de belangrijkste dag aangebroken. Ja, dames vandaag ga ik eindelijk trouwen ! Ik ben zo blij dat ik ondanks de moeilijkheden er toch in geslaagd ben om mijn doel te bereiken. Deze voorbije week was voor mij  echt niet simpel. Ik zal even de belangrijkste zaken opsommen. 

Ik ben officieel gescheiden van Karim. Hij werd opgepakt door de politie en zit in de gevangenis in Dubai.                                                                                                                                                                                Met mijn broer Lotfi gaat het goed. Hij heeft mij deze komende dagen gesteund en geholpen met het in orde brengen van bepaalde onderdelen omdat ik ook niemand heb die me hierbij echt kan helpen. Mijn moeder is nogal oud en wou haar daar ook niet mee lastigvallen. Ik heb 1 week lang Kais moeten ontwijken, omdat ik tegen hem had gezegd dat Myriam alles wist en het accepteerde terwijl dit totaal niet waar is. Ze weet nog steeds daar niks over. 

Jullie vragen jullie waarschijnlijk af hoe ik dit in orde heb gebracht. Ik heb hem 1 week lang niet gezien en als ik hem even moest zien voor bepaalde dingen te regelen met ons huur dan zei ik tegen mijn moeder dat ze erbij moest zijn zodat hij geen vragen kon stellen in verband met de situatie met Myriam. Ja, ja ik heb het slim gespeeld dus daar ben ik ook trots op. 

Voor de rest is er niks speciaals gebeurd. Vandaag is eindelijk de dag aangebroken waar ik mijn ja-woord zal geven aan Kais. Ik ben zo blij dat dit vandaag gebeurt want als het nog lang had geduurd dan denk ik niet dat ik het zou volgehouden hebben om niks tegen Kais te zeggen. Ik heb dit keer niemand erbij betrokken. Mijn ouders weten hier niks over en zelf Anass heb ik met rust gelaten. 

**Op het moment zelf**

**8 uur**

Ik stond op en ging naar de badkamer om te douchen. Ik kamde mijn haren en ging nadien naar beneden om mijn laatste ontbijt te nemen met mijn gezin. Ondertussen zat iedereen al aan tafel. Mijn vader, moeder en broer Lotfi. 

Mijn moeder: Goedemorgen, klaar voor de grote dag ! 

Ik: Ja, heb wel stress ! 

Mijn vader: Is normaal benthi (dochter), alles komt goed ! 

Lotfi: Ja, ik ben er toch ! 

Ik: Al een geluk dat jullie er allemaal zijn om mij te steunen ! 

Ik ging aan tafel zitten en nam rustig mijn laatste ontbijt met mijn gezin. 

Rond 9 uur kwam de specialist om mijn haren en make- up te doen. Dit duurde ongeveer 1 uur waardoor ik net op tijd was om mijn kleed aan te trekken en naar beneden te gaan. Ondertussen waren mijn dichtstbijzijnde familieleden er al om mij beneden te verwelkomen met mijn kleed. Hoe meer ik naar beneden ging, hoe meer dat de stress begon te komen.

Mijn familieleden: Je ziet er prachtig uit ! 

Ik: Bedankt ! 

Ik gaf iedereen een kus om hun te begroeten en nam plaats. Ik had zoveel stress... Het enige dat ik wou is Kais met zijn kostuum zien. 

**30 min later**

We hoorden van alles buiten. Muziek, toeter geluiden,.... Opdat moment wist ik dat het mijn toekomstige man was en zijn familieleden. Ik was zo blij en opgelucht want  om eerlijk te zijn ik dacht even dat hij er niet ging geraken. 

Hij Heeft Mij Ontvoerd Om Erna Van Mij Te Houden [2]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu