Deel 36

1.6K 110 80
                                    

Salam Aleykoum,

**In de vel van Anaas**

Ewa shab België, Nederland, .... Ik ben officieel terug in Dubai. Ja, ja ik ben hier al naartoe gekomen, maar dit was 2 jaar geleden. Dubai is mijn lievelingsbestemming wollah. Luxe tot en met. Het is hier best wel streng, maar voor de rest echt een plaats waar ik misschien zou willen wonen met mijn gezin. Mhm dus ik ben in Dubai voor mij werk. Ik ben hier een week normaal gezien en ik heb straks een afspraak bij een man genaamd Karim. Hij  wilt zijn villa renoveren waardoor ik één week de tijd heb om te teken. Ja, ja die man heeft echt veel geld. Ik denk dat dat een drugsdealer is want echt zoveel geld hebben is wel raar... Mhm we zien wel want het kan ook dat ik het mis heb. Mhm dus dit is al de planning voor vandaag. Voor de rest, euhm... Ik verblijf in een hotel met mijn secretaresse (Sofia), maar ze slaapt natuurlijk in een andere kamer hé. Myriam heb ik gisteren en vandaag nog gehoord. Ze vertrekt vandaag in de avond naar Algerije met ons zoon en haar broer Mory en zijn gezin. Normaal gezien zou ik ook gaan, maar met mijn werk gaat dat moeilijk. Ik ga misschien de tweede week daar naartoe, maar hoe ik eerder al zei. Het hangt af van mijn job.

Op dat moment zelf was ik in mijn kamer met Myriam aan het praten. Mevrouwtje wist niet wat ze kon nemen voor mijn familie want elke keer als we gaan kopen we wat cadeautjes voor hun en dit keer wist ze echt niet wat te nemen dus hielp ik haar daarmee.

Myriam:  En voor u oom wat kan ik nemen?

Ik: Hij vond die schoenen van 2 jaar geleden echt graaf. Kijk anders of er nieuwe modellen zijn en neem een pyjama daar nog bij.

Myriam: Saaf en voor zijn zoontjes?

Ik: Gewoon speelgoed. Elk 2-2 ofzo.

Myriam: Is goed ! Merci voor u hulp. Ik ga nu dan naar de winkels met Zayn en Khadija.

Ik: Saaf, geniet ervan ! Tot snel ! 

Myriam: Inchallah !

Dit was het einde van ons gesprek. 

Ik legde mijn Gsm neer en ging douchen. Ik kleed mij om en ging naar Sofia.

Ik klopte op de deur.

Ik: Sofia? Ben je klaar?

Ze deed de deur open.

Sofia: Ja, kom maar naar binnen. Ik moet alleen nog mijn hakken aandoen.

Ik: Denk je dat je naar een modeshow gaat?

Ze had een kleedje aan tot haar knieën, maar dat was mehajek strak. 

Sofia: Stel dat dat een knappe man is? Ik moet er deftig uitzien.

 Sofia is nog steeds single, maar eerlijk ze is nog maar 23. Ik vind dat ze nog tijd heeft, maar als zij indruk wil maken is dat voor mij geen enkel probleem.

Ik(terwijl ik lachte): Denk je echt dat iemand jou zou willen?

Sofia(terwijl ze lachte): Waarom ben je zo gemeen tegen mij? Wacht maar ! 

Ik: Ik ben helemaal niet gemeen, ik zeg gewoon wat er is.

Sofia: Ja, ja. Mhm ik ben klaar gaan we nog ontbijten of hoe zit het?

Ik: Y allah zied ! 

We gingen naar de cafetaria en namen ons ontbijt. Jullie kennen dat hé. Luxe eten, drank,... Je mag kiezen hoeveel porties je neemt enz... dus ja, vullen maar ! 

Na onze ontbijt zijn we even gaan wandelen en rond 14 uur zijn we iets gaan eten in Awtar en het eten was natuurlijk geslaagd ! Jullie moeten daar echt is gaan eten. Ik raad jullie het aan. Mhm na het eten zijn we naar Karim gegaan omdat we om 15 uur een afspraak hadden met hem. 

Hij Heeft Mij Ontvoerd Om Erna Van Mij Te Houden [2]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu