Deel 26

2.4K 123 72
                                    

Salam Aleykoum,

**In de vel van Myriam**

**1 week later**

Ik ben eindelijk thuis weten jullie niet hoe goed ik me voelde toen ik eindelijk naar huis mocht gaan. Terug in mijn eigen bed slapen enz...

Anaas is namelijk hier gebleven en niet naar het buitenland gegaan, hij heeft toch besloten om te blijven en om voor mij te zorgen dus dat is natuurlijk wel positief. Sinds wat er in het ziekenhuis was gebeurd hebben we daar niet meer over gesproken. We doen gewoon alsof het nooit is gebeurd en ik wil dat ook zo houden. Soms als hij mij een kus wilt geven of een knuffel heb ik altijd de nijging om naar achteren te gaan, maar dat is ook normaal.   

Zayn woont natuurlijk gewoon terug bij mij. Hij mist nu geen enkele schooldag of voetbal. Hij moet wel medicijnen innemen, maar dat wisten jullie al hé. Moesten jullie het vergeten zijn, het is omdat hij hart problemen heeft.                                                                                                                     

Khadija woont hier al 6 dagen ongeveer en ik heb haar tot nu toe elke dag gezien ! Ze komt elke dag tenminste voor één uur om mij te helpen omdat ik nog niet 100% genezen ben. Ik heb ook de tijd dan gehad om haar te vertellen wat ik mij herinnerde en dat ik gek werd omdat ik de belangrijke avond niet meer weet, maar ze heeft gezegd dat ik het rustig aan moet doen en daar heeft ze wel gelijk in. Als het komt dan komt het anders niet.                                                                        

 Mijn broers zijn gisteren ook langsgekomen om te zien of alles goed ging met mij en ik heb goed nieuws gekregen van Dybril ! Hij wilt zich blijkbaar verloven met een Libanees meisje. Ze heet Nadia, 26 jaar en ze woont nog steeds bij haar ouders. Ze zat blijkbaar vroeger met hem op school en nu werkt zij met hem waardoor ze ja, een band hebben gekregen en de gevoelens zijn daardoor ontstaan. Hij wilt liever alles goed doen en gewoon haar hand gaan vragen en dat is ook de beste keuze. Dybril is 28 jaar nu, hij is geen kind meer om aan relatie's te beginnen. Mhm we weten nog niet wanneer hij gaat, maar het is zeker en vast voor binnenkort inchallah !

Van Farah heb ik nog nieuws gekregen.We spreken elkaar elke dag en ze is terug naar Algerije gegaan omdat ze binnenkort blijkbaar gaat trouwen en nog veel te doen heeft waardoor ik haar nog niet heb gezien alleen via cam maar dan is dat meestal één uur. By the way weten jullie met wie?! Met de coach van mijn zoon. Nee, niet Farid. Hij is al gehuwd die andere Salim natuurlijk ! Ik ben dat zelf pas 2 dagen geleden ofzo achtergekomen omdat ik elke keer vroeg van wie wie? In het begin wou ze het niet zeggen, ik begreep niet waarom maar ik accepteerde haar keuze en ik ben echt blij voor haar ! Ook al is ze mijn stiefzus en heb ik haar nooit echt gekend ze heeft uiteindelijk moeite gedaan om mij te vinden dus waarom zou ik ineens gemeen zijn tegen haar? In het begin wou ik het niet, ik ga eerlijk zijn we hebben veel gesproken. Ik zei echt wat ik vond, dat ik haar niet geloofde enz... maar toen ik foto's zag van haar en mijn echte moeder Allah Y Rahmha wist ik dat het klopte dus ik haar ook een kans gegeven en we zien wel natuurlijk.  Ik ben natuurlijk met mijn gezin uitgenodigd, Anaas gaat er niet kunnen zijn omdat hij dan terug moet werken waardoor ik met mijn zoon en met mijn broers ga. Farah heeft geen contact met mijn broers maar ze hoopt er wel om hun beter te leren kennen na haar trouw.

En van Salim. Ik heb hem niet meer gehoord nadat ik hem heb gefeliciteerd. Hij was zeer verbaasd dat ik Farah kende dit dat... Ik heb niet gezegd dat dat mijn stiefzus is en dat we binnenkort een soort van familie gaan zijn want hij reageerde heel raar waardoor ik wist dat Farah mij nog niet had voorgesteld aan hem. Ik vond dat best wel raar, maar ik heb het ook niet aan haar gevraagd want ik weet niet of ze weet dat mijn zoon bij hem voetbalt en dat ik hem ken. Voor de rest heb ik hem niet gehoord of gezien want Anaas haalt Zayn elke keer van zijn training of van school. Ik zit elke dag rustig thuis.

Hij Heeft Mij Ontvoerd Om Erna Van Mij Te Houden [2]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu