Deel 42

940 48 18
                                    

Salam Aleykoum,

**Nog steeds in de vel van Kais**

Nadat wat ik had gehoord ben ik gewoon naar buiten gegaan voor een frisse lucht. Ik besloot opdat moment ook om een bericht te sturen naar Lotfi om hem op de hoogte te houden. Op een bepaalde moment kwam Farah naar buiten.

Farah: Wat doe je hier?

Ik: Ik moest even naar buiten gaan.

Farah: Gaat het wel? Sinds dat je hier bent doe je raar.

Ik: Hoe wil je dat ik rustig blijf?! Je bent gewoon met iemand anders getrouwd.

Farah(terwijl ze me een blad gaf): Ik had geen keus. Ik werd gedwongen. Hier, hierin staat alles uitgelegd.

Ik nam het blad aan en ging weer naar binnen. 

Anaas: We zijn klaar voor vandaag.

Ik: Oké, super ! 

Amine: Shokrane ! Tot snel ! 

Anaas en Ik: Ja. 

We gingen naar buiten en namen weer de auto om terug naar het hotel te gaan. 

Anaas: Gaat het wat beter?

Ik: Nee, nog steeds niet. Ik kan het gewoon niet geloven dat mijn vrouw gewoon met iemand anders is getrouwd.

Anaas: Ja, dat begrijp ik. Maar ik denk dat ze er een goeie uitleg voor heeft. 

Ik: Ik hoop het ! 

**30min later**

We kwamen aan en vertelde alles in detail aan Lotfi. Hij was natuurlijk blij dat we zijn zus gingen halen. Ik ging nadien naar mijn kamer en besloot om het brief van Farah te lezen. 

 Hey lieverd, ik hoop dat je dit briefje zo snel mogelijk ontvangt en leest ! Ik zit hier namelijk al één maand, 3 dagen, 12 uur, 45 min en 30 seconden vast. Als je maar wist hoe erg ik jou mis ! Het is hier niet te doen. Ik moet van alles doen... en dit allemaal door mijn broer.Als hij zich had gedragen en nooit op het slechte pad ging dan zou dit nooit gebeurd zijn, maar ja. Iedereen maakt fouten. Ik ga je even vertellen hoe dit allemaal is gebeurd zodat je het verhaal min of meer kent want ik weet dat er een dag zal komen waarbij je dingen gaat horen die je niet zou willen horen. Bijvoorbeeld: Farah is getrouwd. Ja, dit klopt jammer genoeg ook.  Waar moet ik beginnen. Ah ja, weet je nog de dag dat ik van België vertrok awel 2 dagen nadien werd ik ontvoerd. Ik werd gewoon naar Dubai gebracht en moest me met iemand huwen waarvan ik niks wist. Je denkt waarschijnlijk "Waarom heb ik ja gezegd?" Ik had geen keus. Als ik geen ja had gezegd dan waren mijn ouders allang dood. Iemand die voor Karim werkt was in Algerije op mijn ouders aan het waken en als ik nee had gezegd dan ging hij ze gewoon neerschieten en dat wou ik natuurlijk niet dus heb ik ja gezegd. Weet dat ik dit nooit had gedaan als mijn ouders er niet bij betrokken zouden zijn. Je weet dat ik alleen van jou hou ! Je bent degene waarmee ik mijn leven wil delen ! Weet dat ik niks verkeerds heb gedaan met hem. Hij heeft mij meermaals proberen te verkrachten omdat ik nooit van mezelf mijn lichaam wou geven, maar al een geluk was Soulaimane er altijd om mij te redden. Ik weet niet of je op dit moment weet wie Soulaimane is, maar hij behoort tot onze kant ! Hij probeert mij hieruit te halen, maar alleen is het moelijk. Hij wacht blijkbaar nog op mijn broer dus ik hoop dat hij er snel mogelijk zal zijn want ik weet niet of ik dit nog lang kan volhouden! Weet dat ik jullie hard mis ! Ik kan niet wachten om jullie terug te zien ! Ik weet dat we nog veel te bespreken hebben, maar ik hoop gewoon dat je het nog steeds zit zitten om met mij te trouwen na wat er gebeurd is. Vergeet niet dat ik geen keus had bij het ja-woord. k hou van je ! 

Hij Heeft Mij Ontvoerd Om Erna Van Mij Te Houden [2]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu