Deel 18

2.2K 128 55
                                    

Salam Aleykoum,

**Nog steeds in de vel van Kais**

**30 min later**

Mhm we kwamen aan in het hotel. Ik nam mijn sleutels van de balie en ging naar boven. Ik klopte op de deur van Farah, maar niemand deed open. Ik ging terug me Zayn naar beneden en zag haar aan de cafetaria. Ze was aan het eten met iemand. Hoe dichter ik kwam hoe meer ik de gezicht van de persoon kon zien. Het was Aymen.

Ik was opdat moment mehajek boos. Ik wou hem op dat moment gewoon slaan. Wat doet hij met mijn verloofde? Kifesh, ze is hier nog met hem aan het lachen?

Mhm toen ik aangekomen was keek ik Aymen vies aan en begon te roepen.

Ik: Wat doe je hier met mijn vrouw? Kowed van hier !

Hij begon te lachen.

Ik: Wesh is dat grappig?! Kowed van hier aa vuile hoerenzoon.

Farah: Rustig.

Ik: Nikste rustig ! Zwijg jij maar !

Farah: Maar lieverd dat is maar...

Aymen(terwijl hij mij een hand gaf): Wesh cousin, rustig. Ik ben de neef van je verloofde. Aangenaam.

Ik was in schok, ik had nooit gedacht dat mijn verloofde Aymen kende... Ik heb haar nochtans alles gezegd over mijn verleden, maar ze heeft nooit tegen mij gezegd dat dat haar neef was...

Mhm ik was boos dat ik zelfs geen hand teruggaf. Ik had Zayn gewoon mee gesleurd. Ik gaf mijn sleutel af en ging weg.

Zayn: Coach wat is er?

Ik: Niks... Kom we gaan je spullen van thuis halen.

Zayn: Maar waarom was je aan het roepen? En oké.

Ik: Omdat die man een slecht mens is.

Zayn: Wat heeft hij gedaan?

Ik: Het is te ingewikkeld. Ik leg je het wel uit wanneer je ouder wordt.

Zayn: Beloof je dat?

Ik: Ik beloof je het. Alléé stap in.

Terwijl ik stapte zag ik Farah naar ons toelopen. Ik ging er gewoon vandoor... Ik had geen zin in een gesprek. Ze heeft gewoon gelogen tegen mij en ik begreep niet waarom. Ik heb nochtans gezegd wat hij heeft gedaan enz... En ik heb echt nog gezegd dat hij Aymen L*** heette zoals haar, maar ze zei dat ze geen Aymen kende in haar familie dus waarom loog ze? Welke spelletje is ze aan het spelen? Was ze bang dat ik haar ineens niet meer zou willen of? ...

Mhm ik was de hele tijd eraan aan het denken... En Zayn was de hele rit stil. 

Toen we aangekomen waren belde wij bij de buurman omdat hij de sleutel van het huis had. Ik nam de sleutel en we gingen naar boven. Ik nam wat kleren, zijn school grief, sportkleren,.... Toen we klaar waren gingen we terug naar beneden en stapte we in de auto.
Ik nam mijn gsm en zag dat ik 10x gebeld werd door Farah en dat ik ook een bericht had van Myriam. Door die bericht had ze mijn dag gewoon goed gemaakt.

Myriam: Dag mooie jongen of man. Alles in orde met u en Zayn? Ik heb veel aan je gedacht en ik weet niet waarom, maar ja... Terwijl je dit bericht leest zeg je waarschijnlijk in je eigen "Dat meisje of vrouw is echt niet 100. Ik hoop dat Myriam snel terugkomt." Of misschien denk je het tegenovergestelde Haha 😊 Hou je goed en geef de groetjes aan Zayn ! Zo weet hij dat ik toch aan hem denk ! Groetjes aan jou verloofde of liever niet doen... Straks komt ze hier nog naar me toe en vermoordt ze me. Mhm ik ga slapen. Slaapwel mijn prins op het witte paard 💝

Wollah toen ik die bericht las was ik de hele tijd aan het lachen. Wesh had ze iets gedronken? Myriam was vroeger ook niet zo toen ik haar kende... Eerlijk ze gaf haar gevoelens toch nooit toe? Heel soms maar... wollah ze had mijn dag gemaakt. Mhm ik legde mijn gsm in mijn jaszak en zei tegen Zayn dat ze hem de groetjes gaf ! Ik reed uiteindelijk tot aan het hotel.

**15 min later**

Toen we aangekomen waren gingen we naar de balie omdat ik mijn sleutel moest nemen. We namen uiteindelijk de lift waardoor ik mijn gsm nam en op de bericht van Myriam antwoordde.

Ik: Dag gestoord meisje ! Ja, ça va en met u alles in orde? Rust goed uit ! En ja, eerlijk je hebt gewoon mijn gedachten gelezen ! Haha ik lach maar ! Maar ik ga der niet op in want ik weet dat je het niet meent en je krijgt de groetjes terug ! Slaapwel gestoord meisje !

Ik voelde mij eerlijk gezegd precies een kind hoe ik had geantwoord... Maar ja, ik had geen keus. In haar hoofd is ze nog maar 17 dus ik ga haar niet ineens aanvallen ofzo.. En ook al ik ging dat niet doen.. Myriam blijft Myriam !

Mhm we gingen naar mijn kamer. Ik gaf Zayn zijn pyjama waardoor hij naar de badkamer ging om zich te veranderen. Toen hij klaar was ging hij op het bed liggen en keek naar de Tv. Ik deed net hetzelfde. Op een bepaalde moment werd er op de deur geklopt. Ik deed de deur open en zag Farah. Ik deed direct de deur dicht. Ik wou letterlijk niks van haar horen. Waarom loog ze? Ik snap het dus echt niet.

Mhm ik ging terug op het bed liggen en keek verder met Zayn. Ik hoorde haar nog praten, maar ik heb haar gewoon zo achter de deur gelaten... Ik ben precies de echte Farah aan het ontdekken... Een persoon die liegt en alsof doet dat ze met alles akkoord gaat...

Ik had uiteindelijk het licht uitgedaan omdat Zayn inslaap viel en ik was eerlijk gezegd zelf moe.

**De volgende morgen**

Ik stond rond 8 uur op door Zayn. Hij was hele tijd op het bed aan het springen. Ik begreep niet waarom het enige wat ik wou doen was hem een lap geven, maar natuurlijk ga ik dat niet doen.

Ik: Zayn, stop !

Zayn: Maar coach, ik heb school. Ik ben al 2 dagen niet geweest.

Ik was dat dus helemaal vergeten voor mij waren wij zaterdag terwijl het vrijdag was.

Ik stond op en ging mij direct klaarmaken. Zayn was al klaar waardoor hij gewoon op mij moest wachten. Toen ik klaar was gingen we naar beneden. We gingen eten. Farah was daar niet, maar dat had ik ook verwacht. We staan bijna nooit om 8 uur op. Maar eerlijk gezegd ik had geen zin om haar te zien.

Mhm we namen ons ontbijt en gingen naar school. Ik kon zien dat hij blij was om terug naar school te gaan.

Ik: Je bent blij hé?

Zayn: Ja, ik hou van school !

Ik: Dat is goed ! School is belangrijk voor je toekomst !

Zayn: Ja, ik weet het. Daarom werk ik hard zodat ik piloot kan worden.

Ik: Inshallah waarom niet.

Mhm voor de rest was het stil. Toen we aankwamen zei ik daag tegen Zayn en ging weg.

Ik ging naar het ziekenhuis. Ik had het echt nodig om Myriam te zien. En het is echt wel leuk om haar zo kinderachtig te zien.

Mhm toen ik aankwam ging ik naar haar toe. Toen ik de deur open deed zag ik dat ze nog lag te slapen. Ik nam een stoel en ging naast haar zitten. Het deed mij echt pijn om haar zo te zien liggen in het ziekenhuis en zo met die draden. Ook al leeft ze nog enz... Het blijft uiteindelijk mijn schuld....

Mhm ik nam haar hand en begon tegen haar te praten.

Ik: Wollah, allemaal mijn schuld... Ik had nooit de waarheid moeten zeggen... Het spijt me Myriam ! Inshallah zul je het me ooit vergeven !

Ik stond op en ging naar de deur. Wanneer ik de deur net open deed om naar buiten te gaan deed ze haar ogen open.

Myriam: Salim?

Ik: Ja?

Myriam: ....

Wordt vervolgt...

Hij Heeft Mij Ontvoerd Om Erna Van Mij Te Houden [2]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu