Deel 1

4.6K 182 59
                                    

Salam Aleykoum,

Hier ben ik weer, 7 jaar later en nog steeds hetzelfde gebleven. Na de trouw van mij en Anaas is er niet echt veel gebeurd. We zijn wel op vakantie gegaan naar San Juan voor 2 weken en we zijn daarna teruggekomen want we moesten weer terug werken. Na enkele maanden besloot ik om niet meer te werken omdat een vrouw liever thuis moet blijven en Anaas had een goeie inkomen als architect, maar het irritante eraan is dat hij soms moet reizen. Ik ben uiteindelijk dan ook zwanger geraakt van een zoontje genaamd Zayn. Hij is ondertussen al 5 jaar oud en wordt binnenkort 6. Een schat van een kind. Hij doet me meestal denken aan Kais, ik weet niet waarom maar de manier van kijken, doen. Ik denk elke dag natuurlijk aan hem, dat is een persoon die ik nooit zou kunnen vergeten. Mijn verhaal met Kais zal ik zeker en vast delen met mijn zoontje zodat hij het verhaal is van zijn moeder hoort en zodat hij anders zal zijn met de meisjes. Anders met Anaas gaat het heel goed, hij heeft het meestal wel druk hoe ik al heb gezegd maar anders is het een geweldige man. Ik kon geen betere wensen. Hij helpt mij elke dag bij het koken, opruimen echt een voorbeeldige man. Ik wens jullie dit ook toe. Met Khadija gaat het goed ze werd uiteindelijk ten huwelijk gevraagd en natuurlijk door Nabil en ze zijn allebei trotse ouders geworden van een kleine meisje genaamd Amalia. Ze is 3 jaar oud. Ze woont voorlopig nog in Duitsland waardoor we elkaar niet echt zien, maar we contacteren elkaar nog. Ze gaat inshallah binnenkort terug naar hier verhuizen. Met aymen weet ik dat niet. Ik ben wel achtergekomen dat hij de vader is van Lotfi waardoor ik nog een extra reden kreeg om hem niet te vergeven. Hij probeerde elke keer met mij in contact te komen, maar met Anaas lukt dat helemaal niet. Mélanie is blijkbaar verhuisd naar ik weet niet waar, maar blijkbaar is dat omdat ze opnieuw wauw beginnen. Kenza en Leyla hoor ik helemaal niet meer als we elkaar is tegenkomen op straat dan is het enkel nog een "Salam Aleykoum" anders niks. Ik heb het hun uiteindelijk allebei vergeven, maar meer niet. Met mijn broers gaat het heel goed. Mijn boer Mory heeft al een zoontje van 8 jaar en hij is nog steeds getrouw met Hanna. Dybril wacht nog steeds op de ware en Moussa is nog jong dus hij heeft nog tijd. Jullie hebben ongeveer een samenvatting van hoe iedereen is geworden.

**Beschrijving**

Zayn: Hij is 5 jaar oud. Hij is 1m 25. Hij heeft licht bruin haar en groene ogen. Hij heeft wel veel van mij qua uiterlijk, maar karakter meer van Kais en zijn vader.

**Einde beschrijving**

Ik ben met Zayn tv aan het kijken wanneer mijn gsm begon te rinkelen. Ik nam mijn gsm en het was de coach van mijn zoontje. Ik nam op.

Ik: Ja, hallo u spreekt met de mama van zayn.

De coach: Ja, hallo mevrouw het is met Farid coach van u zoon.

Ik: Ja, is er iets?

Farid: Nee, het is alleen om te zeggen dat Zayn morgen training heeft om 10 uur en je weet dat u normaal u zoon kan komen ophalen om 12 uur maar er komt morgen een stagiaire waardoor de kinderen langer moeten blijven.

Ik: Ah ja, geen probleem om hoe laat moet ik hem dan komen ophalen?

Farid: Om 14 uur.

Ik: Oké, is goed. Nogmaals bedankt.

Farid: Geen probleem. Nog een fijne avond en tot morgen.

Bip Bip Bip

Ik haakte af en zei tegen Zayn dat hij morgen training had waardoor hij vroeg moest gaan slapen.

Ik nam de afstandbediening en zette die uit. Ik ging met Zayn naar boven en stopte hem in zijn bedje. Ik ging naast hem liggen en nam een boek in mijn handen.

Zayn: Mama ga je weer voor me lezen?

Ik: Ja, welke wil je dat ik voorlees.

Zayn: Niks. Je leest altijd dezelfde boeken.

Hij Heeft Mij Ontvoerd Om Erna Van Mij Te Houden [2]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu