Deel 29

1.7K 120 89
                                    

Salam Aleykoum,

**In de vel van Myriam**

Ik zat rustig te ontbijten met Zayn, Anaas was boven. Op een bepaalde moment hoorde ik hem naar beneden komen. Hij was aangekleed dus ik wist direct dat hij naar buiten ging, normaal zegt hij altijd naar waar hij gaat en daag maar deze keer was hij ineens vertrokken zonder iets te zeggen. Ik vond het persoonlijk heel raar en ik had zo'n reactie niet verwacht zelfs Zayn vroeg waarom zijn vader geen daag zei. Ik begon te denken van stel hij heeft mijn bericht gelezen die ik naar Salim heb gestuurd? Ik wou het niet geloven, maar toch zei een deel van mij dat hij dit heeft gedaan. Ik ging zo snel mogelijk naar boven en zag dat Salim had geantwoord waardoor ik toch gerust was want dat betekent dat hij mijn gsm toch niet heeft aangeraakt. Waarom probeer ik de laatste tijd alleen het verkeerde te zien bij Anaas? Ik begrijp mijn eigen soms echt niet. Mhm waarschijnlijk was hij boos om iets anders. Salim zei gewoon dit.

Salim: Myriam, voor mij maakt dat niet uit om hoe laat, maar ik kan alleen tot 17 uur wel omdat ik erna een afspraak heb.

Ik: Is goed, om 13-14 uur aan "Délice Coffee"?

Salim: Ja, is goed.

Ik stuurde dan ook een berichtje aan Khadija om te vragen of mijn zoon dan even bij haar mocht blijven, want meneertje Anaas was zomaar weg en ik wist ook niet om hoe laat dat hij terug ging zijn. Ze accepteerde het natuurlijk. Khadija is echt een geweldige vriendin ! Ik zou denk ik nooit zo'n persoon gevonden hebben wollah. 

Mhm ik ging terug naar beneden en begon op te ruimen. Zayn hielp me met de keuken en keek nog naar de TV. 

Ik: Zayn?

Zayn: Ja, mama?

Ik: Ik ga even naar buiten, je gaat even bij tante Khadija blijven.

Zayn: Yes ! Dan kan ik weeral met Amalia spelen.

Ik: Ja, inderdaad. Ga je, je al klaarmaken?

Zayn: Wat moet ik aandoen?

Ik: Wacht, ik kom met je mee.

We gingen naar boven. Ik gaf hem een jeans-broek en een trui. Daarna ging ik mij klaarmaken terwijl hij zijn tanden poetste. Van Anaas? Nog steeds geen nieuws gehad, maar het kon mij eerlijk gezegd niet echt schelen. De laatste tijd gaat het echt niet goed tussen ons en ik begrijp eerlijk gezegd niet waarom. Jullie?

Nadat ik klaar was en mijn hoofddoek aandeed ging ik naar beneden en deed mijn schoenen aan. Ik legde Zayn bij Khadija af en ik bleef daar ook nog een uurtje. Ik heb gezegd tegen Khadija wat ik ging doen want ik zeg altijd alles tegen haar en zij tegen mij. Ze is eigenlijk de zus die ik nooit heb gehad. Al heb ik een stiefzus, het is niet hetzelfde. Btw Farah ken ik niet echt goed dus ik weet niet wat ik van haar moet verwachten maar dat zien we wel wanneer ik naar Algerije ga. Khadija vond dat eerlijk gezegd geen goed idee want in haar ogen bedroog ik Anaas en dat was helemaal niet zo. Ik wou gewoon vragen waarom dat ik hem in mijn flashbacks zie. Dat kan dat ik me vergis maar de kans is klein.

**13u30**

Ik kwam aan in "Délice Coffee". Ik keek rond mij heen en zag Salim niet zitten. Ik besloot hem een bericht te sturen.

Ik: Kom je nog?

Ik ging ondertussen zitten.

Salim: Ja, ik ben er zo.

Ik begon te stressen, ik weet niet waarom maar ik voelde mij niet op mijn gemak echt waar. Aan een kant voelde ik mij slecht in verband met Anaas want als hij dit wist dan zou hij echt niet blij zijn, maar aan de andere kant moet ik ook aan mijn eigen denken. Ik moet weten of hij die persoon is die ik mijn flashbacks heb gezien,als hij dat is dan is dat mijn ex en dan heb ik zwz vragen voor hem. Maar of dat ik ga roepen ofzo... Nee, hangt af wat hij tegen mij gaat zeggen en vergeet niet dat ik mij nog niet alles herinner dus...

Hij Heeft Mij Ontvoerd Om Erna Van Mij Te Houden [2]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu